- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.121
innşaaallaaah teravetimm inşallah....
o kadar dua ediyorum ki size anlatamam....
Rabbim versin inşallah paşanı teroşummmm...
oy oy yesin annesi onu...orası öle.....o benim arkadaşım yaaa....beraber süsleniyoruz,püsleniyoruz,alışveriş yapıyoruz...
Allah yavrularımıza güzel bi ömür nasip eylesin....
ilki kız olanın arkasına da bi erkek nasip eylesin
benimde kizim olsada onunla süslensem püslensei ya....bebekler alsam....evin ici araba tren dolu simdi, birazda pembisler doldursam
benimde kizim olsada onunla süslensem püslensei ya....bebekler alsam....evin ici araba tren dolu simdi, birazda pembisler doldursam
cnm sen karbonatlı suyu nasıl ve kaç kez içiodun günde.ölçüsü neydi yani?
cevap vermezsin ama neyse ben yine de sorayım
kizlaryaaa etrafimda cok duydummm,sanki kazayla olan bebekler genelde kiz oluyorrr
siz ne dersinizzz:44:
bide kackisi taniyosamm ilk cinsiyet neyse ikincide hep oyle oluyoyaaaaa
vardir bunda biseyy ya iliski ile ilgili yada yeme icmeyleee diyorum,siz ne dersiniz:26:
ahh canım benim yaa...
gerçekten seni çok iyi anlıyorum,Allah ım nasip etsin inşallah size de prenses gib kız evlatlar...
affff....
kimi erkek diye yanar,kimi de kız diye işte böyle...
cnmyaaa insss olucak seninde minnosunnnevini pembislerle doldurursunnn,bende bugun bi komsuma bebek gormeye gittimm,iki oglu vardi,kazayla hamis kalmis vee kizi olmussss,oyleee seviniyokiii oda bana diyokii;evlatt evlatt ama kiz cocugu bambaskaaa yaa dedimm banada erkek evlat versin rabbimm bende onun tadina varimmm
nebilimmm oglu olan kiz,kizi olan oglan istiyooo,inss Allah herkesin gonlune gore verirrrr
kizlaryaaa etrafimda cok duydummm,sanki kazayla olan bebekler genelde kiz oluyorrr
siz ne dersinizzz:44:
bide kackisi taniyosamm ilk cinsiyet neyse ikincide hep oyle oluyoyaaaaa
vardir bunda biseyy ya iliski ile ilgili yada yeme icmeyleee diyorum,siz ne dersiniz:26:
aaa deliye bak niye cevap vermiyeyim kuzumm
yabanci sitelerde dolaniyom bennkusura bakma arada gozumden kacmis olabilirr
valla ben normal su yerine onu ictim bi siseye icebilecgim yogunlukta karbonati kouyordumm dolapa koyum dikiyodum
tepeme
limonlu su ictik son gunlerde bol bol nurummm
ahh canım benim yaa...
gerçekten seni çok iyi anlıyorum,Allah ım nasip etsin inşallah size de prenses gib kız evlatlar...
affff....
kimi erkek diye yanar,kimi de kız diye işte böyle...
kimi de yeter ki bi evladım olsa diye
ya bi yerde de 3 çay kaşığından fazlası ülsere sebep oluyor diye yazıyodu.ondan sordum cnm.
sana özelden ms göndermiştim okumadın galiba.yarın müsait olunca tekrar yazarım.
bunun gibi bi kaç soru var da kafamda.şimdi çok yorgunum valla. yarın sorayım cnm,olur mu?
nisanda kimler erkek bebek denemesi yapacak kızlar??ben daha önce yazdım mart ayında stresten 1 hafta sonra yine regl oldum doktor bi çeşit testesteron hormonu içeren hap verdi yani nisana sarktı ama nisan kız ayı diyorlar
geçmişi okudum anca bitti
ne çok konuşmuşsunuz yaa
orkiş sana çok güldm d..tümü yırtsam yapıcak bişey yok dio
cidden oyle..aynı şey benm için de geçerli
kız bi de o karbonatlı suları nasıl içtin yaaaaa ııyyy iğrenççç
bu kadar emek boşa gitmez orkidem
dünyalar tatlısı oğluşun olucak hayırlısıyla
benm bugün feci sancım var kızlar
kasıklarıma vuruyo
eskiden yoktu boyle bişey
şu4-5 gündür çok fazla kasık ağrılarım oluyo
sonu hayır olur inşallah
dua istiyorum hepinizden
beni unutmayın nolur
hahhaaa ictim vaallaa pscimm insallah kuzum yaa onlar falan deilde dualarima coookk guveniyorumm insallah
vallahii sizin icinde ediyorummm
hepppppppp teravete ezgine ozellikle
sonra siraylaa bir bir hepinizee ediyorumm
bu aski biliyorummm canim benimm
Ah ah canlarim benim bende Orkideme teravette psc tüm herkese valla yeminle dualarim hep sizlerle canlarim
Allah hayirlisinla yüzümüzü güldürür insAllah
ben yatsiyi kilayim sonra hacet namazimi bir kilayim ilk kez kilacam Allahim kabul eglesin insAllah
dua dua dua hepimize
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?