Süper Anneler - 2011

benimde kizim olsada onunla süslensem püslensei ya....bebekler alsam....evin ici araba tren dolu simdi, birazda pembisler doldursam

benimde kizim olsada onunla süslensem püslensei ya....bebekler alsam....evin ici araba tren dolu simdi, birazda pembisler doldursam

ahh canım benim yaa...
gerçekten seni çok iyi anlıyorum,Allah ım nasip etsin inşallah size de prenses gib kız evlatlar...
affff....
kimi erkek diye yanar,kimi de kız diye işte böyle...

cnmyaaa insss olucak seninde minnosunnnevini pembislerle doldurursunnn,bende bugun bi komsuma bebek gormeye gittimm,iki oglu vardi,kazayla hamis kalmis vee kizi olmussss,oyleee seviniyokiii oda bana diyokii;evlatt evlatt ama kiz cocugu bambaskaaayaa dedimm banada erkek evlat versin rabbimm bende onun tadina varimmm
nebilimmm oglu olan kiz,kizi olan oglan istiyooo,inss Allah herkesin gonlune gore verirrrr

kizlaryaaa etrafimda cok duydummm,sanki kazayla olan bebekler genelde kiz oluyorrr
siz ne dersinizzz:44:
bide kackisi taniyosamm ilk cinsiyet neyse ikincide hep oyle oluyoyaaaaa
vardir bunda biseyy ya iliski ile ilgili yada yeme icmeyleee diyorum,siz ne dersiniz:26:

cnm sen karbonatlı suyu nasıl ve kaç kez içiodun günde.ölçüsü neydi yani?
cevap vermezsin ama neyse ben yine de sorayım

cnm sen karbonatlı suyu nasıl ve kaç kez içiodun günde.ölçüsü neydi yani?
cevap vermezsin ama neyse ben yine de sorayım

aaa deliye bak niye cevap vermiyeyim kuzumm

yabanci sitelerde dolaniyom benn kusura bakma arada gozumden kacmis olabilirr

valla ben normal su yerine onu ictim bi siseye icebilecgim yogunlukta karbonati kouyordumm dolapa koyum dikiyodum
tepeme
limonlu su ictik son gunlerde bol bol nurummm

yok canım ya.annem beni emzirirken (1,5 yaşındaymışım)süt korur diye aldanmışlar kız kardeşime hamile kalmış.sonrasında da kız kardeşimi emzirirkende tek sefer kazayla erkek kardeşime hamile kalmış.bi ben isteyerek olmuşum
yani annem kız kardeşimden sonra o 9 ay içinde ne yedi ne içtiki farklı olarak,erkek kardeşime hamile kaldı:44:

ahh canım benim yaa...
gerçekten seni çok iyi anlıyorum,Allah ım nasip etsin inşallah size de prenses gib kız evlatlar...
affff....
kimi erkek diye yanar,kimi de kız diye işte böyle...

insallah canim...

yüce rabbim onun yüzünü güldürmus, insallah bizimkinide güldürür..

benim arkadasim kazayla kaldi ve ikinci oglu oldu....bi arkadas var onun kizi vardi..simdi oglu olcak oda kaza...

ya bi yerde de 3 çay kaşığından fazlası ülsere sebep oluyor diye yazıyodu.ondan sordum cnm.
sana özelden ms göndermiştim okumadın galiba.yarın müsait olunca tekrar yazarım.
bunun gibi bi kaç soru var da kafamda.şimdi çok yorgunum valla. yarın sorayım cnm,olur mu?

arkadaşlar merhaba ben fizik tedavi alıyorum belimden.elektrot bağlayıp elektrik akımıyla elektrik verip masaj yapıyor belime.nisan ayındada denem düşünüyürum erkek bebek için ama bu elektrik benim vücudumda nasıl bir etki yapmış olabilir.artımı yüklendim eksimi.acaba tam zamanımı sizce yoksa hiç demene yapmasammı?çok zor bir soru fikri olanlar yazabilir.size soruyorum ne dersiniz.

yok canim yaa gelmedii
bi ara doluydu posta girisii
yarin bekliyorumm kuzumm

ben deneme yapmayı düşünüyordum ama nisan ayı kız denip duruyor insanın azmi kırılıyor.ben zaten artık takmıyorum Rabbimin istediği zamanda ve benim için hayırlı olan bir zamanda olsun.gerisi önemli değil.şer bildiğimiz işlerde hayır.hayır bildiğimiz işlerde şer olabilir.

geçmişi okudum anca bitti
ne çok konuşmuşsunuz yaa
orkiş sana çok güldm d..tümü yırtsam yapıcak bişey yok dio
cidden oyle..aynı şey benm için de geçerli
kız bi de o karbonatlı suları nasıl içtin yaaaaa ııyyy iğrenççç
bu kadar emek boşa gitmez orkidem
dünyalar tatlısı oğluşun olucak hayırlısıyla

benm bugün feci sancım var kızlar
kasıklarıma vuruyo
eskiden yoktu boyle bişey
şu4-5 gündür çok fazla kasık ağrılarım oluyo
sonu hayır olur inşallah
dua istiyorum hepinizden
beni unutmayın nolur

hahhaaa ictim vaallaa pscimm insallah kuzum yaa onlar falan deilde dualarima coookk guveniyorumm insallah
vallahii sizin icinde ediyorummm
hepppppppp teravete ezgine ozellikle
sonra siraylaa bir bir hepinizee ediyorumm
bu aski biliyorummm canim benimm

Ah ah canlarim benim bende Orkideme teravette psc tüm herkese valla yeminle dualarim hep sizlerle canlarim
Allah hayirlisinla yüzümüzü güldürür insAllah

ben yatsiyi kilayim sonra hacet namazimi bir kilayim ilk kez kilacam Allahim kabul eglesin insAllah
dua dua dua hepimize

iyi geceler

Son düzenleme:

ALLAH razi olsun ezginim varya sizin haberinizii alayimm ucucaammm haaa benim olmus kadar sevinicem
burda bi abla vardi 4 kizi vardi
iste son bi kez sansini denemek istedi duayla yaptii
allahimm ne cok istedimm ne coook anlatamammmm
ve oglusu olduuu halaa bugun icinn coook seviniriimm onun adinaaa anlatamamm oglu 7 aylik oldu suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…