- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.141
ALLAH razi olsun ezginim varya sizin haberinizii alayimm ucucaammm haaa benim olmus kadar sevinicem
burda bi abla vardi 4 kizi vardi
iste son bi kez sansini denemek istedi duayla yaptii
allahimm ne cok istedimm ne coook anlatamammmm
ve oglusu olduuu halaa bugun icinn coook seviniriimm onun adinaaa anlatamamm oglu 7 aylik oldu suan
hahhaaa ictim vaallaa pscimm insallah kuzum yaa onlar falan deilde dualarima coookk guveniyorumm insallah
vallahii sizin icinde ediyorummm
hepppppppp teravete ezgine ozellikle
sonra siraylaa bir bir hepinizee ediyorumm
bu aski biliyorummm canim benimm
Orkidem canim bende hele bir duyayim kizlar benim oglusum oluyor ay okadar sevinirim ki anlatamam insAllah o günleri göreceyim insAllah hepinizden
banada duaa edinnnnn nooolurrrr
benimde iki kizim varrrr
kizlar ben duramiyorumm belimin agrisindan namazimi kilayim
hepinize dua edeyim rabbim katindan bizlere hayirli saglikli gonlumuzdeki evlatlari yollasin insallahh
sonrada uyuycamm sabah oglene kadar yatiyom yoksaa
ezgincim istihareye yatmak la eline bişe geçmez...istihare namazı,sadece o işin hayırlı olup olmadığını gösterir..bi dua değildir...bak sana hacet namazını yazıyorum buraya..istek ,dua namazıdır..benim bu namaz vesilesiyle çok duam kabul oldu..şuan da bi oğlum olsun diye kılıyorum...yakınında türbe varsa git orda kıl,Allah orda yatan zatın hürmetine kabul eder inş.
ilk önce niyet edilcek
HACET NAMAZI
1. Rekât: Subhaneke + Fatiha + 3 Âyetel Kursî
2. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
Oturuş: Ettehiyyatu
3. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
4. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
Oturuş: Ettehiyyatu + Allahumme Salli + Allahumme Barik + Rabbena
DUASI: BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.Allahümme inni eselüke ya kadimu,ya daimu,ya ferdu,ya vitru,ya ehadu,ya samedu,ya hayyu,ya kayyumu,ya zel celali vel ikram fe in tevellev fe kul hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim...
allah razi olsun ezginim varya sizin haberinizii alayimm ucucaammm haaa benim olmus kadar sevinicem
burda bi abla vardi 4 kizi vardi
iste son bi kez sansini denemek istedi duayla yaptii
allahimm ne cok istedimm ne coook anlatamammmm
ve oglusu olduuu halaa bugun icinn coook seviniriimm onun adinaaa anlatamamm oglu 7 aylik oldu suan
hahhaaa ictim vaallaa pscimm insallah kuzum yaa onlar falan deilde dualarima coookk guveniyorumm insallah
vallahii sizin icinde ediyorummm
hepppppppp teravete ezgine ozellikle
sonra siraylaa bir bir hepinizee ediyorumm
bu aski biliyorummm canim benimm
bana yokmu
arkadaşlar merhaba ben fizik tedavi alıyorum belimden.elektrot bağlayıp elektrik akımıyla elektrik verip masaj yapıyor belime.nisan ayındada denem düşünüyürum erkek bebek için ama bu elektrik benim vücudumda nasıl bir etki yapmış olabilir.artımı yüklendim eksimi.acaba tam zamanımı sizce yoksa hiç demene yapmasammı?çok zor bir soru fikri olanlar yazabilir.size soruyorum ne dersiniz.
anaaaa millette bakk nerden vardiniz bacimm o kaniyaaa
demekki yanlış biliyormuşum kusura bakma...bu arada arkadaşlar dün gece hastandeydim bel ağrım çok şiddetlendi...kasıklarımdada çok şiddetli ağrı vardı ...ve malesef bebeğimi kaybettim ...düşük oldu :2:sebebini bilmiyorum ama dr dediğine göre mantar varmış bende ondan olabilir dedi..iki ay dinlenip haziran gibi tekrar deniyecem ...hem spiralimi yeni çıkartmıştım hele biraz zaman gecsin sonra bakalım ...sizlere hep dua ediyorum kendinize dikkat edin
canım ya geçmiş olsun çok üzüldüm....
hayırlısı cnm sağol.. artık hazirana
sen bilirsin belki mantar enfeksiyonu için ne yapmak lazım ilaç verdi dr. bugün başladım ilaclara ama tekrar ede bilirmiş bu konuda ne önerirsin
demekki yanlış biliyormuşum kusura bakma...bu arada arkadaşlar dün gece hastandeydim bel ağrım çok şiddetlendi...kasıklarımdada çok şiddetli ağrı vardı ...ve malesef bebeğimi kaybettim ...düşük oldu :2:sebebini bilmiyorum ama dr dediğine göre mantar varmış bende ondan olabilir dedi..iki ay dinlenip haziran gibi tekrar deniyecem ...hem spiralimi yeni çıkartmıştım hele biraz zaman gecsin sonra bakalım ...sizlere hep dua ediyorum kendinize dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?