Süper Anneler - 2011

Orkidem canim bende hele bir duyayim kizlar benim oglusum oluyor ay okadar sevinirim ki anlatamam insAllah o günleri göreceyim insAllah hepinizden

banada duaa edinnnnn nooolurrrr
benimde iki kizim varrrr

Orkidem canim bende hele bir duyayim kizlar benim oglusum oluyor ay okadar sevinirim ki anlatamam insAllah o günleri göreceyim insAllah hepinizden

insallah ezgincimmm insallah
bu arada o dedigim kisinin 12 haftalik bebegin resmini bana gostermisti acaba ne sen anliyosun falan dediydi
caktirmadan ph sina baktim 6 kusuratliydiii
yani demem o kii en onemli etken duaaaa gerisii teferruat yani vesile diyelim biz yinede

Son düzenleme:
banada duaa edinnnnn nooolurrrr
benimde iki kizim varrrr

ediyorum canimm etmezmiyimm

offf kizlarrr ben bu topige yazinca psikolojim bozuluyo benden bitane deilkii doluuuu
rabbimm yuzunuzu guldursun insallahhhhh
dualarimdasiniz unutmayin bunu

kizlar ben duramiyorumm belimin agrisindan namazimi kilayim
hepinize dua edeyim rabbim katindan bizlere hayirli saglikli gonlumuzdeki evlatlari yollasin insallahh
sonrada uyuycamm sabah oglene kadar yatiyom yoksaa

kizlar ben duramiyorumm belimin agrisindan namazimi kilayim
hepinize dua edeyim rabbim katindan bizlere hayirli saglikli gonlumuzdeki evlatlari yollasin insallahh
sonrada uyuycamm sabah oglene kadar yatiyom yoksaa

Kil canim benim bende simdi abdest alayim hepimize bir dua edeyim Allahim kabul etsin insAllah
Ay su bel agrisi valla cok kötüydü bendede insAllah hemen gecer

ay ne tuaf ya hepimizin belli agriyor yada agriyordu

buldum saolun canlarim

ınan bende cok sevındım cnm massallah pekı dıyet yum gunu felana bıseyler yapmsımıyfdı orkıdem

canım geçmiş olsun..bence onu doktoruna sor..biz ne desek boş olur..

anaaaa millette bakk nerden vardiniz bacimm o kaniyaaa

demekki yanlış biliyormuşum kusura bakma...bu arada arkadaşlar dün gece hastandeydim bel ağrım çok şiddetlendi...kasıklarımdada çok şiddetli ağrı vardı ...ve malesef bebeğimi kaybettim ...düşük oldu :2:sebebini bilmiyorum ama dr dediğine göre mantar varmış bende ondan olabilir dedi..iki ay dinlenip haziran gibi tekrar deniyecem ...hem spiralimi yeni çıkartmıştım hele biraz zaman gecsin sonra bakalım ...sizlere hep dua ediyorum kendinize dikkat edin

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ya geçmiş olsun çok üzüldüm....

sen bilirsin belki mantar enfeksiyonu için ne yapmak lazım ilaç verdi dr. bugün başladım ilaclara ama tekrar ede bilirmiş bu konuda ne önerirsin

sen bilirsin belki mantar enfeksiyonu için ne yapmak lazım ilaç verdi dr. bugün başladım ilaclara ama tekrar ede bilirmiş bu konuda ne önerirsin

bende öle bi durum olmadı..ama arkadaşlarda vardı..mantar enfeksiyonlarında verdikleri ilaç baya işe yarıyor,ama eşine de vermiş olması lazım...eşinde varsa sürekli sende tekrarlar,yani beraber tedavi olunmalı,çünkü birinizde varsa her ikinizde de var demektir...bi de canım sürekli çamaşır değiştirmek lazım,iç çamaşırları yüksek derecede yıkamak önemli..
benim bildiklerim bu kadar canım...arkadaşlar ekleyebilirler..

büyük geçmiş olsun canım tez zamanda yeniden hamile kalırsın işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…