Süper Anneler - 2011

mimozam ınşallh herşey yoluna gırecek.umudunu kaybetmemen çok hoşuma gıttı..adet kanamanda duzelır daha yenı yenı toparlayacaktır vucut kendını..

umutsuz yasayamaz insann tabiiki kaybetme canim umudunu

gor bak verecek rabbim o cook buyuk bu hayatin imtihanlarida var tabii insan biran icin karamsarliga o yuzden dusuyor ya

canım 8.5 yazıyor hatta üst sınır 7..hatta protein pzitif çıkmıştı.dr şimdilik bi sorun yok dedi önemsemedi.ama benim phım acaba sürekli ekşi limon acı yiyordum ondanmı yüksek çıktı yoksa bebek erkekmiydi.sen iyice araştırdım dedin gerçekten erkek bebek bekleyenlerinmi alkalik çıkıyormuş.:2:ya benmki gerçekten çok yüksekti bende yediğime içtiğime bağlamıştım..benim sabah az koyu oluyordu ama tüm gün açık sarı olurdu...

amiiin canimm insallahhhh sen nasilsin ?

iyi sayılırım boluya alışmaya çalışıyorum.biraz zor olacakmış gibi kaynanamın dibine geldim 5 yıldan sonra kaynanalık yapmaya çalışıyo meleğin içinde ki şeytan çıktı diyebiliriz tepemde her gün birde ikinciyi yapsam evden çıkmaz bu bu gidişle benim ikinci çocuk hayali suya düştü çalışmayı düşünüyorum evde durmamam lazım yoksa katil olucam

hosgeldin kardesss
neyin olduu biseyler denedinmi sende
allah anali babali buyutsun insallahh

Hos buldum canim,,benim oglum oldu....Üc ayimiz bitiyor bugün..Aralik 28 de yapmistim dogumu...benim bu ikinci bebegim..ilkimde oglan..Benbu formu yeni gördüm belki önce okusaydim bende birseyler deneyebilirdim ama hayirlisi tabiki...Bende ikinci bebegimin kiz olmasini istedim ama hersey nasip....Bakalim belki ücüncüye:))))Sen hamilemiydin??cocugun varmi????öyle cok sey okudumki karistiriyorum hep,,ondan sordum canim:)))

off ben kılo vermelıyım yaa.ama bogazımada dur dıyemıyom şu bebek olayını cıdıı duşunmeden zayıflamalıyım(
şu ıdrar olayını duşundum ben.hımm ilk kızımda sabah çok koyu oluyodu sonra gun içinde açık sonra su gıbı oluyodu. ikincı kızda sabah az sarı sonra su gıbı oluyodu..olabılırmıkıkı cıdden:26:

sağolun umudumu kaybetmemek zorundayım
haşimatoyu iyce inceleyin çok illet bi hastalık
vucut kendi dokusu olan troit bezini yok etmek için sürekli antikor üretiyor.yani benim bi kaç seneye troit bezim kaybolacak kadar küçülecek.hemde troit yetmezliğine sebep oluyor.yani bağışıklık sistemim kafayı yemiş kısacası.malesef bunun çaresi yokmuş kızlar.ölümcül bi hastalık değil ama otoümmün bi hastalık...haşimato diye bi japon bulmuş adı o sebepten haşimato.
bazı ilaç destekleriyle bebeğini doğuranlar var ama ben hatayı en başta endokrine gitmemekle yapmışım.inşallah bundan sonrası için çok ii bi drla devam ederim.

Arkadaşlar umarım ALLAHIM HEPİNİZ GÖNLÜNDEKİNİ VERİR ama şunu unutmayın kısmette olmayınca ne yaparsan yap olmuyor kendimden biliyorum insan büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor ne doğurmak ne bakmak asıl mesele hayal kırıklığı yaşamak zor olan yaşayan biri olarak söylüyorum

evet canim alkali diyorlar 4 6 arasi kiz 7 ve 9 arasi erkek idrarda bak bulup yapistirayimm ama asidik olup kizi olan varda alkali olup tersini duymadimm

ayy guldurdun beni vallaa
bosver yuz vermee mesafe koy belki ceker kendinii
hayrett yaa herkess daha once senlemi yasiyoduu ne karisirsinn

şimdi sen söyleyince baktım ph 'a idrar rengi açık sarı diyo.ph kaç olması lazım.

pekı mımoza kızındada bu hastalık varmıydı yoksa ondan sonramı oldu.( allahım saglıklıca bı evlat daha nasıp etsın.

haklısın canım.zamanı gelınce herkes kaderını yaşıyor.ne yaparsak yapalım.çırpınsakta nafıle.ama yınede şunu yapmadık dememmelıyız.ılla bı eksık arıyoruz ama ..zor ya..

aynen öle canım.bende çok hayal kırıklığı yaşadım.iki kere bebeğimi canlı görüp bağlanıp kaybettim.
insan kendini o kadar alıştırıyormuşki...
tv izlerken kendi kendime ağlıyorum.haber izlerken film izlerken
çok doluyum aslında içimde fırtınalar kopuyor.ama bakıyorumda doğumdan sonra bebeğini kaybedenler bile var burda çok zor.allah kimseye yaşatmasın.çok çok çok zorrrrr

Son düzenleme:
ayy guldurdun beni vallaa
bosver yuz vermee mesafe koy belki ceker kendinii
hayrett yaa herkess daha once senlemi yasiyoduu ne karisirsinn [/QUOTE]

aynen bende mesafeli davranıyorum anlayana tabi neyse aman diyim bugün gelmedi hanfendi.önceden gayet resmiydik zaten beni şaşırtanda o yakına gelince birden coştu ne olduğunu şaşırdı garibim eşim tersledi bikaç sefer üzüldüm yinede ama güsellikle anlamıyo bugünde gelmedi mesajı aldı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…