- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.201
selam kızlar nasılsınız..
ben berbatım.lekerim biter diye beklerken gece bi uyandım her taraf batmış.
tekrar regl başlamış gibi ama öle böle değil felaket.dra gittim.ultrasnda bi sorun göremedim dedi.yarın sabah aç karnına bir sürü tahlil vercem.....
orkiş kız seni okuyunca gülüyorum.artık bebeğin cinsiyeti belli olana kadar çiş miş herşeyi sorarsın7.haftadan önce ne çişine ne bulantına nede aşermene takılma.7.haftadan sonra belli olur .
sen her şeyi tam yaptın.zamanlamana çok takılmıyorum ama vajinal duşun var ondan umutlan bence.üstelik 31.saat çok ii bi zaman.olmazsa zamanında yapmadım demezsin.bundan ii zamanlama olamazdı.takvimlerede çok takılma.ama şu rus takvimi sanırım en fazla tutan.o tutuyorsa duşunda var e bide zamanlamanda ii bence oğluşu yakaladın.hayırlısı tabi.kucağına alırsın inşallah.
canım ya ben devlet hastanesine gidiyordum.cinsiyet içi özele gidecektim biliyorsun.ikili için gittim bebek ölmüş dedi.zaten yıkıldım.cinsiyetini sorsam sence dr ne derdi.zaten aklıma bile gelmedi allah biliyor.
haşimato için endokrine gittim.dr bana senin yerinde olsam artık bebek yapmam dedi.gerçi ilaç kullanıyorum dozunu arttırdı nisan sonunda kontrolum var o zaman tekrar sorcam.testin pozitif çıkar çıkmaz buraya gelmen lazımdı dedi bana.moralimi çok bozdu.düşüklerimin sebebi büyük ihtimal bu dedi.ama genetik sonucumu bekliyorum ben.kadın doğumcu sorun olmaz dedi.ne bileyim ben arada kaldım.ama şu sonuçlarım bi çıksın endokrin drumla konuşcam.
haşimato sayfası var kkda.orda ardarda düşük yapanda var.ama doğuranda azda olsa var.umudumu kaybetmiycem.herşey allahtan
kesinlikler ilgisi var mimoza dun gece butun saat onu arastirdim in genderdenn
intelli genderide konusmuslarr
erkek cocuk kromozomlari alkali ortami sevdiginden geldigi ortami alkalinlestiriyormus
kizda tam tersii
birisi yazmiss kesinlikle bunu gozardi etmeyin yazmiss
yanii seninki coook ama coookkk yuksekmiss sasirdimm
gor bak dr erkek diyecek o bebege
ama gercekten sasirdimm cok yuksek cikmis idrarmiydi bu
simdilik idrarim su gibi ama bu sabah saat 12 de kalktimbiraz koyuyduu sonra resmenn su gibi oluyo
amiiin canimm insallahhhh sen nasilsin ?
hosgeldin kardesss
neyin olduu biseyler denedinmi sende
allah anali babali buyutsun insallahh
canım 8.5 yazıyor hatta üst sınır 7..hatta protein pzitif çıkmıştı.dr şimdilik bi sorun yok dedi önemsemedi.ama benim phım acaba sürekli ekşi limon acı yiyordum ondanmı yüksek çıktı yoksa bebek erkekmiydi.sen iyice araştırdım dedin gerçekten erkek bebek bekleyenlerinmi alkalik çıkıyormuş.:2:ya benmki gerçekten çok yüksekti bende yediğime içtiğime bağlamıştım..benim sabah az koyu oluyordu ama tüm gün açık sarı olurdu...
iyi sayılırım boluya alışmaya çalışıyorum.biraz zor olacakmış gibi kaynanamın dibine geldim 5 yıldan sonra kaynanalık yapmaya çalışıyo meleğin içinde ki şeytan çıktı diyebiliriz tepemde her gün birde ikinciyi yapsam evden çıkmaz bu bu gidişle benim ikinci çocuk hayali suya düştü çalışmayı düşünüyorum evde durmamam lazım yoksa katil olucam
kesinlikler ilgisi var mimoza dun gece butun saat onu arastirdim in genderdenn
intelli genderide konusmuslarr
erkek cocuk kromozomlari alkali ortami sevdiginden geldigi ortami alkalinlestiriyormus
kizda tam tersii
birisi yazmiss kesinlikle bunu gozardi etmeyin yazmiss
yanii seninki coook ama coookkk yuksekmiss sasirdimm
gor bak dr erkek diyecek o bebege
ama gercekten sasirdimm cok yuksek cikmis idrarmiydi bu
simdilik idrarim su gibi ama bu sabah saat 12 de kalktimbiraz koyuyduu sonra resmenn su gibi oluyo
sağolun umudumu kaybetmemek zorundayım
haşimatoyu iyce inceleyin çok illet bi hastalık
vucut kendi dokusu olan troit bezini yok etmek için sürekli antikor üretiyor.yani benim bi kaç seneye troit bezim kaybolacak kadar küçülecek.hemde troit yetmezliğine sebep oluyor.yani bağışıklık sistemim kafayı yemiş kısacası.malesef bunun çaresi yokmuş kızlar.ölümcül bi hastalık değil ama otoümmün bi hastalık...haşimato diye bi japon bulmuş adı o sebepten haşimato.
bazı ilaç destekleriyle bebeğini doğuranlar var ama ben hatayı en başta endokrine gitmemekle yapmışım.inşallah bundan sonrası için çok ii bi drla devam ederim.
Arkadaşlar umarım ALLAHIM HEPİNİZ GÖNLÜNDEKİNİ VERİR ama şunu unutmayın kısmette olmayınca ne yaparsan yap olmuyor kendimden biliyorum insan büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor ne doğurmak ne bakmak asıl mesele hayal kırıklığı yaşamak zor olan yaşayan biri olarak söylüyorum
Arkadaşlar umarım ALLAHIM HEPİNİZ GÖNLÜNDEKİNİ VERİR ama şunu unutmayın kısmette olmayınca ne yaparsan yap olmuyor kendimden biliyorum insan büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor ne doğurmak ne bakmak asıl mesele hayal kırıklığı yaşamak zor olan yaşayan biri olarak söylüyorum
teşekkür ederim cnmnasılsınız?
şimdi sen söyleyince baktım ph 'a idrar rengi açık sarı diyo.ph kaç olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?