Süper Anneler - 2011

ben kendimi çok uzun süredir takip ediyorum.ve hep soldan yumurtluyorum.hatta oğlumada solda hamile kaldım.

ben kendimi çok uzun süredir takip ediyorum.ve hep soldan yumurtluyorum.hatta oğlumada solda hamile kaldım.

selam kıslarrrr.

suzan naptın çalışmalar sürüyomu

eylül sen hamile değilmiydin. 3,ye

orkiş mesaj attım okudunmu canım

selam kıslarrrr.

slm cnmm,nasilsin,
ya ben gecen ay deneme yapmistim ve agrili kalin kalin biseyler dokuluyodu adet gunu,ustelik hic sasmayan adetim 3 gun gecikmisti
dr a gittim hemen tahlil yapti,hamileymisim daha dogrusu tutunamadan kanamama karisip gitmiss dedi
buay yine deneme yaptimm,beklemedeyimmm10.gun oluyo iliskiden sonra,inss allah hepimizin gonlune gore verirrr
sinekoccc gecmis olsun cnmmm,kac haftaliktinki sen:44:

gecmiş olsun canıum inşallah bu ay olur sağlıklıca

gecmiş olsun canıum inşallah bu ay olur sağlıklıca

inssss cnmmmya zaten kizlar ben hic bisey anlamadim gecen aydannn:26:sadece iliskiden sonraki gunler baya belirti vardi ve agrilardr bana biseylermi kullandin dediyani sansliydimki daha olusmadan gitti,Allahim herkese sabir versin buyuk olunca daha bi can acitici olurduoyuzden bana buay denemeni yapabilirsin dedi
denedik ve buayda hicbir belirtim yok denecek kadar az aradabir kasiklarim agriyo,sizliyor okadarduaaa edin bana kizlarr Allah rizasi icinn,oglusum diyebileyim bende

caannımmm
ne kadar istiyoruz değilmi valla düşüne düşüne transa geçtim haaa...
inşallah bu sefer sağlıklı olduğu için belirtilerin azdır
sen takvime falan denk getirmişmiydin eylülüm ya?

Bir kac gündür formu takip ediyorum,,erkek bebek isteyen cok fazla..Allahim hepinize tüm isteyenlere nasip eder insallah...Ben yurt disinda yasiyorum ve bir gün internette gezerken bu siteyle karsilastim...Ilk yazilardan itibaren takip etmeye calistim...Ama sanirim form yenilenmis ve eskilerden kimse yok gibi yaniliyormuyum kizlar .Bende gecen sene aralikta dogum yaptim...Allahim hepinize en kisa zamanda nasip etsin..hayirli evlatlar versin insallah...

hosgeldin kardesss
neyin olduu biseyler denedinmi sende
allah anali babali buyutsun insallahh

selam kıslarrrr.

canimmm surem dolduu atamadimm

valla oyle duygulandirdin ki beni
rabbim senide mujdelesin insallahh
bu dualar bosa gitmez kizlarr gitemeyecekk goreceksinizz allah razi olsun

ben senle aynı seyleri düşünüyorm miyki da büyük değildi sağlıklı olaydı zaten seni bırakmazdı
üzülme herseyin bizamanı var bak ben ocak dedim olmadı subatt dedim olmadı haziran diye planladım eşim görevde eylüle kaldı ama oda varsa kısmetse yani hiç birzaman bizim planladığımız gibi olmuyor allahın planı işliorrr ha tedbir elden taktir yaradanda
dular bir gün kaul olur zamanı bekler hepimizin duası asılı onun katında zamanı gelince gercekleşior dualar kabul oluyor olmazsda üzülme vardır elbet bundada bi hayır
kızı veren erkeği nie vermesin o bilir işini üzülmee ..
hepimiz için bu böyle
ben bizzat yasadmmm örneğim sizeee

selam kızlar nasılsınız..
ben berbatım.lekerim biter diye beklerken gece bi uyandım her taraf batmış.
tekrar regl başlamış gibi ama öle böle değil felaket.dra gittim.ultrasnda bi sorun göremedim dedi.yarın sabah aç karnına bir sürü tahlil vercem.....
orkiş kız seni okuyunca gülüyorum.artık bebeğin cinsiyeti belli olana kadar çiş miş herşeyi sorarsın7.haftadan önce ne çişine ne bulantına nede aşermene takılma.7.haftadan sonra belli olur .
sen her şeyi tam yaptın.zamanlamana çok takılmıyorum ama vajinal duşun var ondan umutlan bence.üstelik 31.saat çok ii bi zaman.olmazsa zamanında yapmadım demezsin.bundan ii zamanlama olamazdı.takvimlerede çok takılma.ama şu rus takvimi sanırım en fazla tutan.o tutuyorsa duşunda var e bide zamanlamanda ii bence oğluşu yakaladın.hayırlısı tabi.kucağına alırsın inşallah.

haklisin mimosum valla gulmenede sevindimm
iyi toparlan cabuk gel aramiza daha sik gel
ahhh 7. haftayi iple cekiyorumm bulantilarimi falan merak ediyormmm bakalimm
senin cisin nasildi kiz
cinsiyeti bellidir mimoza dr bisey demedimi
gecen nette hasemato hastalari bebek sahibi olabilirmi diye baktimda
ilaci varmis kuzum onu aldiktan sonra sorun yasamazmissin ama
almaz isenn dusukle sonuclanirmis hep (

Son düzenleme:
ama orkiş çiş olayını bence ciddiye al.
kadının birisi bana çok zaman önce demişti sabah ilk idrarım bile su gibiydi diye.
sarı açık sarı değil su gibi.hemde su içmemesine rağmen.
hamileyken yaptırdığım idrar tahlilimde ph 8,5 çıkmıştı.aşırı alkaliydim ben.ama öle su gibi değildi idrarım.açık sarı sabah koyuya yakındı.ama ph 8,5.acaba kız bebektemi erkek bebektemi ph yüksek olur.yoksa ilgisi yokmu...:44:

bide mimosum yum akini cook az koydum siringayi biliyosun demi onun yarisinda faydasi olmusmudur sence
yani 1.5 corba kasigi kadar
ama ne bileyim o beni hiiic rahatlatmiyorr
zamanlamamin guzel oldugundan suphem yok
cunki gun icinde hep yum aki kivaminda akinti gelmisti
geceye dogru kurumaya basliyordum hemen bitirdik
ama cinsel perhiz olmadi iste bi tek o varr

kesinlikler ilgisi var mimoza dun gece butun saat onu arastirdim in genderdenn

intelli genderide konusmuslarr

erkek cocuk kromozomlari alkali ortami sevdiginden geldigi ortami alkalinlestiriyormus

kizda tam tersii

birisi yazmiss kesinlikle bunu gozardi etmeyin yazmiss

yanii seninki coook ama coookkk yuksekmiss sasirdimm
gor bak dr erkek diyecek o bebege
ama gercekten sasirdimm cok yuksek cikmis idrarmiydi bu

simdilik idrarim su gibi ama bu sabah saat 12 de kalktim biraz koyuyduu sonra resmenn su gibi oluyo

canım ya ben devlet hastanesine gidiyordum.cinsiyet içi özele gidecektim biliyorsun.ikili için gittim bebek ölmüş dedi.zaten yıkıldım.cinsiyetini sorsam sence dr ne derdi.zaten aklıma bile gelmedi allah biliyor.
haşimato için endokrine gittim.dr bana senin yerinde olsam artık bebek yapmam dedi.gerçi ilaç kullanıyorum dozunu arttırdı nisan sonunda kontrolum var o zaman tekrar sorcam.testin pozitif çıkar çıkmaz buraya gelmen lazımdı dedi bana.moralimi çok bozdu.düşüklerimin sebebi büyük ihtimal bu dedi.ama genetik sonucumu bekliyorum ben.kadın doğumcu sorun olmaz dedi.ne bileyim ben arada kaldım.ama şu sonuçlarım bi çıksın endokrin drumla konuşcam.
haşimato sayfası var kkda.orda ardarda düşük yapanda var.ama doğuranda azda olsa var.umudumu kaybetmiycem.herşey allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…