- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.181
kızlar birşey sorucam.
biz bir ay sağdan bir ayda soldan yumurtluyoruz dimi.
ben 5-6 ay önce gitmiştim doktora o zaman bana yumurtan soldan demişti.
öğlesine takibe gittim.yumurtan solda dedi.ama benim bu ay sağda olması lazımdı.
çok şaşırdım.
mayısta tam sağdan denk geliyodu ve o ay deneme yapıcaktım.şimdi önümüzdeki ay nisana denk geliyo çok şaşırdım.
bilgisi olan varmı.
kızlar birşey sorucam.
biz bir ay sağdan bir ayda soldan yumurtluyoruz dimi.
ben 5-6 ay önce gitmiştim doktora o zaman bana yumurtan soldan demişti.
öğlesine takibe gittim.yumurtan solda dedi.ama benim bu ay sağda olması lazımdı.
çok şaşırdım.
mayısta tam sağdan denk geliyodu ve o ay deneme yapıcaktım.şimdi önümüzdeki ay nisana denk geliyo çok şaşırdım.
bilgisi olan varmı.
amiiin canimm insallahhhh sen nasilsin ?
selam kıslarrrr.
suzan naptın çalışmalar sürüyomu
eylül sen hamile değilmiydin. 3,ye
orkiş mesaj attım okudunmu canım
selam kıslarrrr.
slm cnmm,nasilsin,
ya ben gecen ay deneme yapmistim ve agrili kalin kalin biseyler dokuluyodu adet gunu,ustelik hic sasmayan adetim 3 gun gecikmisti
dr a gittim hemen tahlil yapti,hamileymisim daha dogrusu tutunamadan kanamama karisip gitmiss dedi
buay yine deneme yaptimm,beklemedeyimmm10.gun oluyo iliskiden sonra,inss allah hepimizin gonlune gore verirrr
sinekoccc gecmis olsun cnmmm,kac haftaliktinki sen:44:
gecmiş olsun canıum inşallah bu ay olur sağlıklıca
inssss cnmmmya zaten kizlar ben hic bisey anlamadim gecen aydannn:26:sadece iliskiden sonraki gunler baya belirti vardi ve agrilar dr bana biseylermi kullandin dedi yani sansliydimki daha olusmadan gitti,Allahim herkese sabir versin buyuk olunca daha bi can acitici olurdu oyuzden bana buay denemeni yapabilirsin dedi
denedik ve buayda hicbir belirtim yok denecek kadar az aradabir kasiklarim agriyo,sizliyor okadarduaaa edin bana kizlarr Allah rizasi icinn,oglusum diyebileyim bende
Bir kac gündür formu takip ediyorum,,erkek bebek isteyen cok fazla..Allahim hepinize tüm isteyenlere nasip eder insallah...Ben yurt disinda yasiyorum ve bir gün internette gezerken bu siteyle karsilastim...Ilk yazilardan itibaren takip etmeye calistim...Ama sanirim form yenilenmis ve eskilerden kimse yok gibi yaniliyormuyum kizlar .Bende gecen sene aralikta dogum yaptim...Allahim hepinize en kisa zamanda nasip etsin..hayirli evlatlar versin insallah...
selam kıslarrrr.
inssss cnmmmya zaten kizlar ben hic bisey anlamadim gecen aydannn:26:sadece iliskiden sonraki gunler baya belirti vardi ve agrilar dr bana biseylermi kullandin dedi yani sansliydimki daha olusmadan gitti,Allahim herkese sabir versin buyuk olunca daha bi can acitici olurdu oyuzden bana buay denemeni yapabilirsin dedi
denedik ve buayda hicbir belirtim yok denecek kadar az aradabir kasiklarim agriyo,sizliyor okadarduaaa edin bana kizlarr Allah rizasi icinn,oglusum diyebileyim bende
selam kızlar nasılsınız..
ben berbatım.lekerim biter diye beklerken gece bi uyandım her taraf batmış.
tekrar regl başlamış gibi ama öle böle değil felaket.dra gittim.ultrasnda bi sorun göremedim dedi.yarın sabah aç karnına bir sürü tahlil vercem.....
orkiş kız seni okuyunca gülüyorum.artık bebeğin cinsiyeti belli olana kadar çiş miş herşeyi sorarsın7.haftadan önce ne çişine ne bulantına nede aşermene takılma.7.haftadan sonra belli olur .
sen her şeyi tam yaptın.zamanlamana çok takılmıyorum ama vajinal duşun var ondan umutlan bence.üstelik 31.saat çok ii bi zaman.olmazsa zamanında yapmadım demezsin.bundan ii zamanlama olamazdı.takvimlerede çok takılma.ama şu rus takvimi sanırım en fazla tutan.o tutuyorsa duşunda var e bide zamanlamanda ii bence oğluşu yakaladın.hayırlısı tabi.kucağına alırsın inşallah.
ama orkiş çiş olayını bence ciddiye al.
kadının birisi bana çok zaman önce demişti sabah ilk idrarım bile su gibiydi diye.
sarı açık sarı değil su gibi.hemde su içmemesine rağmen.
hamileyken yaptırdığım idrar tahlilimde ph 8,5 çıkmıştı.aşırı alkaliydim ben.ama öle su gibi değildi idrarım.açık sarı sabah koyuya yakındı.ama ph 8,5.acaba kız bebektemi erkek bebektemi ph yüksek olur.yoksa ilgisi yokmu...:44:
haklisin mimosum valla gulmenede sevindimm
iyi toparlan cabuk gel aramiza daha sik gel
ahhh 7. haftayi iple cekiyorumm bulantilarimi falan merak ediyormmm bakalimm
senin cisin nasildi kiz
cinsiyeti bellidir mimoza dr bisey demedimi
gecen nette hasemato hastalari bebek sahibi olabilirmi diye baktimda
ilaci varmis kuzum onu aldiktan sonra sorun yasamazmissin ama
almaz isenn dusukle sonuclanirmis hep(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?