- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.161
demekki yanlış biliyormuşum kusura bakma...bu arada arkadaşlar dün gece hastandeydim bel ağrım çok şiddetlendi...kasıklarımdada çok şiddetli ağrı vardı ...ve malesef bebeğimi kaybettim ...düşük oldu :2:sebebini bilmiyorum ama dr dediğine göre mantar varmış bende ondan olabilir dedi..iki ay dinlenip haziran gibi tekrar deniyecem ...hem spiralimi yeni çıkartmıştım hele biraz zaman gecsin sonra bakalım ...sizlere hep dua ediyorum kendinize dikkat edin
demekki yanlış biliyormuşum kusura bakma...bu arada arkadaşlar dün gece hastandeydim bel ağrım çok şiddetlendi...kasıklarımdada çok şiddetli ağrı vardı ...ve malesef bebeğimi kaybettim ...düşük oldu :2:sebebini bilmiyorum ama dr dediğine göre mantar varmış bende ondan olabilir dedi..iki ay dinlenip haziran gibi tekrar deniyecem ...hem spiralimi yeni çıkartmıştım hele biraz zaman gecsin sonra bakalım ...sizlere hep dua ediyorum kendinize dikkat edin
sen bilirsin belki mantar enfeksiyonu için ne yapmak lazım ilaç verdi dr. bugün başladım ilaclara ama tekrar ede bilirmiş bu konuda ne önerirsin
büyük geçmiş olsun canım tez zamanda yeniden hamile kalırsın işallah
canım geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın.
canım çok geçmiş olsun . çok üzüldüm şimdi
ben de spirali çıkardım 1.5 ay oldu şuan hamile olabilirim
senin dediğin gibi yumurtlama döneminde de şiddetli kasık ağrısı ve bel ağrım vardı
şuan da bu ağrılar ara ara geliyor
Allah korusun
gunaydin arkadaslar nasilsiniz?Ne var ne yok?Hamisler napiyor cinsiyet ogrenenler varmi?
Sinekoc gecmis olsun cnm
kızlar birşey sorucam.
Biz bir ay sağdan bir ayda soldan yumurtluyoruz dimi.
Ben 5-6 ay önce gitmiştim doktora o zaman bana yumurtan soldan demişti.
öğlesine takibe gittim.yumurtan solda dedi.ama benim bu ay sağda olması lazımdı.
çok şaşırdım.
Mayısta tam sağdan denk geliyodu ve o ay deneme yapıcaktım.şimdi önümüzdeki ay nisana denk geliyo çok şaşırdım.
Bilgisi olan varmı.
yok öyle bişey ben üstüste 3 ay sağdan yumurtladım.ultrason kontrolüyle sabittir.bir ay sağ bir ay soldan yumurtlanacağını senden duydum.yatakta ne tarafa yatıyorsan çoğunlukla o taraftan yumurtluyorsun.
yok öyle bişey ben üstüste 3 ay sağdan yumurtladım.ultrason kontrolüyle sabittir.bir ay sağ bir ay soldan yumurtlanacağını senden duydum.yatakta ne tarafa yatıyorsan çoğunlukla o taraftan yumurtluyorsun.
kızlar birşey sorucam.
biz bir ay sağdan bir ayda soldan yumurtluyoruz dimi.
ben 5-6 ay önce gitmiştim doktora o zaman bana yumurtan soldan demişti.
öğlesine takibe gittim.yumurtan solda dedi.ama benim bu ay sağda olması lazımdı.
çok şaşırdım.
mayısta tam sağdan denk geliyodu ve o ay deneme yapıcaktım.şimdi önümüzdeki ay nisana denk geliyo çok şaşırdım.
bilgisi olan varmı.
oyle olmasa ikilem arasinda kalmayacaktin yanii oylemi anladim
takilma canim ona kalirsa bende hic perhiz olmadi cok takildim senin gibi
ama bi sure sonra biraktim olan olmus yanii
ORKDM sen hiç doktora gittin mi hamile kaldıktan sonra ?
ınan bende cok sevındım cnm massallah pekı dıyet yum gunu felana bıseyler yapmsımıyfdı orkıdem
bana yokmu
gunaydin arkadaslar nasilsiniz?Ne var ne yok?Hamisler napiyor cinsiyet ogrenenler varmi?
Sinekoc gecmis olsun cnm
aslında ben bunu hep yaşadım.diğer hamileliğimdede aynı şeyler oldu.o zaman ovulasyonu anlayabiliyordum.çünkü tek gün akşam saatlerinde yumurta hangi tarafta ise o tarafta ağrı oluyodu.şimdi anlayamıyorum.bi öncekindede çizgi tek olduktan sonra ilişki olmuştu.ama gene karmaşıktım.galiba ben olmayacak duygusu yaşıyorum.ondan olabilir.
Bebeğin hayırlı olsun canım uzun zamandır giremiyorum foruma yeni bir şehre taşındım buraya yerleşip düzen oturtana kadar baya zaman geçti fırsat bulamadım.Allah hayırlısıyla oğlunu kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına...
kardelenn ogluna gebeyken farkliliklarin neydi
idrar konusunda fikrin ne ve nasildii
bide ruyalarin nasildi oglunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?