Süper Anneler - 2011

günaydınnnnnnnnnnnn hatunlar nasılsınız ? hepinize hayırlı cumalar allah dualarınızı kabul etsin inşallah .....................

Hos buldum canim,,peki bunu nasil anlayabiliriz...yani bu ölcüm nasil yapiliyor.....

eczanelerde satılıyo sanırım turnusol kağıdı ile yapabilirsin

bir de kırmızı lahanayı bikaç dakika haşla suyunu süz ve soğut .
ayy buda yemek tarfi gibi oldu
asidik şeyler bu suyun rengini kırmızıya çevirir. alkali(bazik) olanlar ise mor-mavi renge çevirir yeşilse nötr

Son düzenleme:

inşallah ikiz bebillerin olur canım ...benim çok hoşuma gidiyo ikiz bebekler
inşallah benim de olur belki ben de iki tarfatan da yumurtlamışımdır

ben daha gitmedim canim bilmiyorum ne zaman gidicemm
cinsiyet topihindee yeni topik acilmis
bebeginizin cinsiyetini bilmek istermisiniz di diye olee biseydi
kiz dedi bana moralim bozulduu yaaa
kari koca yaslarin toplamina bakiyo

orkdm diğer yöntemleri unut canım en mantıklı olanı biz yaptık
ben daha hamişmiyim bilmiyorum ama senin ki inş yakışıklı bi küçük adam olacak

Son düzenleme:
doktora gittim 7. haftada. evet pek sohbet edemedik seninle.2 kızım var. antepteyim ben

nisan içinde gitmem lazım artık. ama cinsiyeti söyleyecek ya korkuyorum gitmeye. doğuma kadar gitmesem mi acaba diyom.

ayyyy canım yaaa seni iyi anlıyorum. çevremde hep erkek bebek bekleyen var bu ara
onlardan biri de sen olursun inşallah

senı ruyamda gormusum kız bu topıkde yazısıyoz guya ve senın haberınle sevınc yasıyoruz oglum olacak yazmıssın dedım bı bakayım gercekdende yazmısmı yazmıssın ama korkuyorum dıye bence korkma bcm ay ıns gercek olacak cnm ruyam ben ınanıyom.

GÜNÜNÜZ NURLU ,NEFESİNİZ HUZUR DOLU,SAĞLIKLI VE SIHHATLİ,İMAN DOLU ,SABRINIZ BOL ,ŞÜKRÜNÜZ DAİM OLSUN.HAYIRLI CUMALAR............

cnm merhaba bebeğin hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin gönlündekini versin inşallah..düşük yaptığını söyleyince yazmadan edemedim.benimde martın 7sinde bebğimin kalbi durduğu için kürtajla aldılar.7 yaşında bi kzım var,bizde çok bekledik bebek için ama Allah böyle nasip etmiş.sen nasıl bi kontrolden geçtin?merak ettim,benim bulunduğum yerdeki dr bana hiç yardımcı olmuyor,sebebini bile araştıramıyorum...sen ne önerirsin,test tahlil?
mesela kan sulandırıcı kullanıyormussun,bende kan pıhtılaşmasından şüphelendim ama dr hiççç bişey yapmadı,bi sonuç yok anlıyacağın.
önerilerini bekliyorum cnm....

ooooffff ooofff kızlar nasılsınız
benim canım sıkkın nedeni yookk ama iyi değilim

walla turnusol kağıdını ben hiçbiyerde bulamadım...medikaller,eczaneler,akvaryum satan yerler...vb...boşuna vakit kaybetmeyin,netten sipariş verin...ben verdim,bugün gelmesini bekliyorum..

saol canım...benimde dün nette bi sorun vardı,aynı mesajı 3 kere yollamışım...kusura bakma...

ne kusuru canım biz de kusur ne gezer

bilgecim sen ne yaptın ne zamn düşünüyosun hamişliği

ben beklemedeyim hamiş olabilirim
kasıklarımda belim de ağrı var
haftaya yest yapıcam bakalım

kızlar bu arada arkadaşım erkek bebek için karbonatlı duş, diyet ve 12-14-16. gün ilişki ile hamiş kaldı
cinsiyeti belli oldu ğluşu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…