Süper Anneler - 2011

patlican yasak degil kitap var orda yaziyor, birazcik kiyma attim oda tuzsúz, tomates bile koymadim benimkine, bitanecik yedim bol yogurtla hemde
ben folik aliyorum onun icinde vitamin var zaten canim...

Bugun hic yemege vakit bulamadim, tek kahvaltiyla duruyorum ve biraz salata yedim , sütümü bile icemedim bu saatten sonrada yemek yiyemem , yeni geldim isten...
hic sorma ya, kiz dogurdum dogurdum, yoksa diet miyetlen ugrasilmaz ya....bu bize bi cezami ne diyorum bazen...

bir arkadas var oglu vardi kizi olmus, faceye resmini koymusbizimde olsa bizde koysak

sen nerden katiliyorsun emremirim...keske yakinimda olsaydi, paylasirdim seninle ilaclarimi canim....

Son düzenleme:
ORKDM bana dr a gidip gitmediğimi sormuşsun. ben bu vakte kadar 5 kez doktor gittim canım. bundan önceki gebeliğim düşükle sonuçlandığı için sık aralıklarla gittim şu an düşük önleyici ilaç ve kan sulandırıcı kullanıyorum.. bebeğimizi ve kalp atışlarınıda geçen hafta gördük Allaha şükürler olsun.

çok güzel bi duygu Rabbim her isteyene göstersin evlat güzelliğini inşallah...

Teravet sen gittin mi dr a arkadaşım? yurt dışında mı yaşıyorsun sen ben pek yakından tanıyamıyorum yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum

ORKDM sen ne zaman gideceksin peki ? bu arada 5 haftalık olmuşsun maşallah

psciyi bende merak ediyorum hayırlı haberlerle gelir inşallah :18:

doktora gittim 7. haftada. evet pek sohbet edemedik seninle.2 kızım var. antepteyim ben

nisan içinde gitmem lazım artık. ama cinsiyeti söyleyecek ya korkuyorum gitmeye. doğuma kadar gitmesem mi acaba diyom.

doktora gittim 7. haftada. evet pek sohbet edemedik seninle.2 kızım var. antepteyim ben

nisan içinde gitmem lazım artık. ama cinsiyeti söyleyecek ya korkuyorum gitmeye. doğuma kadar gitmesem mi acaba diyom.

Allah bağışlasın evlatlarını.... benimde 8 yaşında 1 kızım var
cinsiyet konusunda Rabbim güzel gönlünü gücendirmesin inşallah... tertemiz oğullardan hayırlı sağlıklı sıhhatli nasib etsin...

bebeğin kesedeki konumu hakkında ne düşünüyorsun acaba ?

teravet senin tickırın doğru ilerlemiyor mu .. boyutu çok küçük ve sürekli 9 haftalık görünüyor. kaç haftalıksın şu an sen ?

ben daha gitmedim canim bilmiyorum ne zaman gidicemm
cinsiyet topihindee yeni topik acilmis
bebeginizin cinsiyetini bilmek istermisiniz di diye olee biseydi
kiz dedi bana moralim bozulduu yaaa
kari koca yaslarin toplamina bakiyo

hayirli olsun canim insallah bu kez olurr

ben daha gitmedim canim bilmiyorum ne zaman gidicemm
cinsiyet topihindee yeni topik acilmis
bebeginizin cinsiyetini bilmek istermisiniz di diye olee biseydi
kiz dedi bana moralim bozulduu yaaa
kari koca yaslarin toplamina bakiyo

ben çok uzun süre bu hamileliği beklediğim için günüm geçince hemen kendimi doktora atmıştım.
inşallah sende bi sorun yoktur ama yinede gitmeni tavsiye ederim hiç değilse gelişim normal ilerliyormu sende görmüş olursun
cinsiyetle ilgili sayısız yöntem var her biri farklı sonuç veriyor moral bozmaya değmez. boşuna ruh halini etkileme böyle şeylerle..
bende bu bioritm günleri nasıldı bizde diye merak ediyorum ama zaten olan oldu elden gelen bişey yok

Allah razı olsun bacım.
kesenin konumu vs. sanmıyorum cinsiyetle ilgisi var mıdır ki?

Allah razı olsun bacım.
kesenin konumu vs. sanmıyorum cinsiyetle ilgisi var mıdır ki?

bende bu sitede okudum kesenin içindeki bebek sola yakınsa erkek, sağa yakınsa kız deniyor.. ne kadar doğru bilmiyorum. onunla alakalı bi topik var bayağı hararetli yazışmalar olmuş :44:

Teravet Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insallah...ben eski yorumlarda okumustum,,antepte bir doktor varmis ve bu cinsiyet olayinda yardimci oluyormus,,,yanlismi biliyorum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…