Süper Anneler - 2011

Allah razı olsun. inşallah sende en yakın zamanda bu mutluluğu tekrar yaşarsın
ben 2009 da düşük yapmıştım aynen senin dediğin gibi dr benle hiç ilgilenmedi halbuki özelede gitmiştim ama normal bişey diye düşünüyorlar bizim çok istediğimizi ve uğraşlarımızı göz önünde bulundurmuyorlar malesef
düşükten sonra 2 ay korunma vermişti onu uyguladık.. bide ard arda 3 düşük filan yaşamlıymışız ki ancak öyle araştırıyorlarmış
bi daha o doktora gitmedim başka birilerini buldum bikaç kez yumurta takibi yaptırdım ama hiç hamile kalamadım.
bu arada gittiğim drlara düşük yaptığımı ve bu konuda önlem almak istediğimi söyleyince adetin 17. günü başlamak üzere progestan isimli bi ilaç (bu döllenme olursa bebeğin tutunmasının sağlayan hormon) ve bebe aspirini verdi oda kan sulandırıcı.
bunu dr istemedende kullanabilirsin dr bana öyle demişti. o hormon vücutta yetersiz kaldığında düşükle sonuçlanıyor yada hamile olduğunu farketmeden adet oluyorsun..
şu an sizin tüm tahliller normalse ve eşinde de bi sorun yoksa bunları kullanabilirsin..
en son aralık ayında rahim filmi çekilmiştim. şubatta hamileliğimi öğrendim Şükürler olsun.. tüpler açık çıkmıştı ama bazen tüplerde de hafif yapışıklıklar oluyormuş belli olmayan..
benim çok uzun süreden sonra oldu ama inşallah senin hemen olur canım. beklemenin ne olduğunu çok iyi biliyorum Allah güzel gönlünü gücendirmesin kızına kardeş nasib etsin

kan sonuçlarım berbat çıktı kızlar
dr en az 6 ay d.kontrol hapı içmemi önerdi.
6 ay sonra regl olunca fsh lh estradiol bakılcak.duruma göre tedaviyle gebelik deneyebiliriz dedi yine başa sardım6 ay bigeçsin bakalım dedim.genetik sonucumda çıkınca iyce karar veririz.ben bu sene kesinlikle deneme yapmıycam.sene sonuna kadar d.kontrol kullanırım kızlar.manen çok yıprandım...
troit içinde ayrıca gidicem.hormonlarım alt üst.nasıl olmuş anlamadım.ben menapozada girerim bu gidişle dedi dersiniz

nurcum banada önlem olsun diye kan sulandırıcı vermiştide nooldu...
olan oldu...bir daha gebe kalırsan dra söle coraspin yazar sana.32.haftaya kadar kullanımında bi sakınca yokmuş...danışarak kullanırsın.bizim düşüklerin sebebi başka bence.yani benimkini öle düşünüyorum.iki tane üst üste olunca genelde araştırıyorlar.ilkinde patoloji bakmıştı.ama bu sefer genetiğe gitti bebeğim.inşallah bi sorun çıkmaz.çıkarsa artık normal yoldan gebe kalmak çok zorlaşır benim için....

orkiş takvime takılma kız.
bakalım benimkilere ne diycek.
kızıma tutarmı düşüklere ne diycek.çin bio gibi bişidir.rus gibi yada.ama rus takvimi çok tutuyor.buda karı koca bakıldığına göre rus gibi bişi.ayrıntı yaz dedim ama kıza nasıl bakıldığına bi bakmak lazım.yazarsa yorum yaparız...

bahar06 nin tutmamis erkek demis kizi olcakk
birinin oglu olcak onada kiz demis
allah bilir ya
bakalim bende gorumceminkini verdim ne diycekk

dinlen mimoza yasin daha genc dr un dedigini yap
insallahh saglikla gelecek ikinci bebegin gez dolass aklindan cikar simdilik moralini yuksek tut

kızlar bu arada arkadaşım erkek bebek için karbonatlı duş, diyet ve 12-14-16. gün ilişki ile hamiş kaldı
cinsiyeti belli oldu ğluşu olacak

Rabbım nazarlardan korusun massallah darısı basımıza bıraz anlatırmısın cnm dıyetı nasıl yaptı neler yedı mesela ne cok ne tukettı

Allah senden de razı olsun cnm aynen benim hiissettiklerimi yazmışsın,çünkü aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse
sana söylenenlerin hepsi bana da söylendi ve o kadar içimi acıttı ki anlatamam.ne demek 3.düşükten sonra araştırmak
ben adet olmayı bekliyorum geniş ölçekli bi test yaptımak istiyorum oda adetin 3. günü oluyormuş.
patolojim temiz çıktı ama başka test yaptıramadım daha.sende ne güzel belirtmişsin beklemenin ne demek olduğunu bekleyen bilir
inşaallah korkulacak bişey yoktur,bunu istiyorum Rabbimden,daha kötüsünden korusun inşallah.
bende kullandım progestan hem iğnesini hem hapını.ama kimse aspirin demedi,onu da kullanırdım.ama ben progestanı 1ay kullanıp bırakmıştım,çok feci şişlik ve rahatsızlık yapmıştı bende,öğretmenim ben,çalışmama engel oldu..sonradan öğrendimki progestan vajinalde kullanılabiliomus.yani işin özü nasip değilmiş ama önce tedbir sonra tevekkül,tedbirini almam lazım...sebebini bulana kadar içim rahat etmiyecek.
tavsiyelerini aynen uygulayacam cnm.benim dr umda özeldeydi ama bi işe yaramaz..başka dr buldum ona gidecem Allah izin verirse.dediklerini de sorcam inşallah.Rabbimde senin temiz yüreğinin hatırına yavrunu sana bağışalsın inşallah,gönlündeki hayırlısıyla olsun...

cnm geçmiş olsun yaa.inşallah düzelir.
çok isabetli bi karar vermişsin bekle bence de gidebileceğin tüm bölümlere git endokrin,kadın doğum...
ne olduğunu inşallah öğrenirsin cnm ya.
yine de umudunu yitrme,bunu neden söylüyorum biliyor musun,olmayacağını kesin olarak bilsende umutlan;çünkü o duygu insanı hayata bağlar insanın tüm nenrjisini kimyasını değiştitir.
Allah sana önce sabır sonra selamet versin bitanem...

Son düzenleme:

cnm dinlenmen lazım çokkk herşey düzene girer ozaman gör bak
nasıl yaparsın bilmiyorum ama beynini boşaltmalısın

orkişim kuzum gelsene bekliom.
dün tam ben çektığımda yazmışsın sonradan gördüm,
derdini söyle bakiiim bana sen

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım..ınşallh ogluşun yola çıkar:))

doktora gittim 7. haftada. evet pek sohbet edemedik seninle.2 kızım var. antepteyim ben

nisan içinde gitmem lazım artık. ama cinsiyeti söyleyecek ya korkuyorum gitmeye. doğuma kadar gitmesem mi acaba diyom.

aman teravetım oyle deme.gıtkı bu meraktanda kurtul.ogluşun deyınce rahatlarsın ne guzel:)

hayırlar olsun ınşallh

ne kusuru canım biz de kusur ne gezer

bilgecim sen ne yaptın ne zamn düşünüyosun hamişliği

ben beklemedeyim hamiş olabilirim
kasıklarımda belim de ağrı var
haftaya yest yapıcam bakalım
hadı bakalım ınşallh gebesındır.

mimozam hem bedenen hemde ruhen dınlenmen gerek dogru..şimdilik hiç deneme yapmamışsın gıbı dınlen 6 aya guzelce hazırla kendını.bak yaz gelıyo çık kızınla dolaş gez.belkı beraber denk gelırız hamılelıklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…