- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.361
kızlar bu arada arkadaşım erkek bebek için karbonatlı duş, diyet ve 12-14-16. gün ilişki ile hamiş kaldı
cinsiyeti belli olduğluşu olacak
rabbim bu cama gününün hatrına gönlümüzdekini nasip etsin.
cnm merhaba bebeğin hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin gönlündekini versin inşallah..düşük yaptığını söyleyince yazmadan edemedim.benimde martın 7sinde bebğimin kalbi durduğu için kürtajla aldılar.7 yaşında bi kzım var,bizde çok bekledik bebek için ama Allah böyle nasip etmiş.sen nasıl bi kontrolden geçtin?merak ettim,benim bulunduğum yerdeki dr bana hiç yardımcı olmuyor,sebebini bile araştıramıyorum...sen ne önerirsin,test tahlil?
mesela kan sulandırıcı kullanıyormussun,bende kan pıhtılaşmasından şüphelendim ama dr hiççç bişey yapmadı,bi sonuç yok anlıyacağın.
önerilerini bekliyorum cnm....
kızlar bu arada arkadaşım erkek bebek için karbonatlı duş, diyet ve 12-14-16. gün ilişki ile hamiş kaldı
cnm merhaba bebeğin hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin gönlündekini versin inşallah..düşük yaptığını söyleyince yazmadan edemedim.benimde martın 7sinde bebğimin kalbi durduğu için kürtajla aldılar.7 yaşında bi kzım var,bizde çok bekledik bebek için ama Allah böyle nasip etmiş.sen nasıl bi kontrolden geçtin?merak ettim,benim bulunduğum yerdeki dr bana hiç yardımcı olmuyor,sebebini bile araştıramıyorum...sen ne önerirsin,test tahlil?
mesela kan sulandırıcı kullanıyormussun,bende kan pıhtılaşmasından şüphelendim ama dr hiççç bişey yapmadı,bi sonuç yok anlıyacağın.
önerilerini bekliyorum cnm....
orkiş takvime takılma kız.
bakalım benimkilere ne diycek.
kızıma tutarmı düşüklere ne diycek.çin bio gibi bişidir.rus gibi yada.ama rus takvimi çok tutuyor.buda karı koca bakıldığına göre rus gibi bişi.ayrıntı yaz dedim ama kıza nasıl bakıldığına bi bakmak lazım.yazarsa yorum yaparız...
kan sonuçlarım berbat çıktı kızlar
dr en az 6 ay d.kontrol hapı içmemi önerdi.
6 ay sonra regl olunca fsh lh estradiol bakılcak.duruma göre tedaviyle gebelik deneyebiliriz dedi yine başa sardım6 ay bigeçsin bakalım dedim.genetik sonucumda çıkınca iyce karar veririz.ben bu sene kesinlikle deneme yapmıycam.sene sonuna kadar d.kontrol kullanırım kızlar.manen çok yıprandım...
troit içinde ayrıca gidicem.hormonlarım alt üst.nasıl olmuş anlamadım.ben menapozada girerim bu gidişle dedi dersiniz
Allah razı olsun. inşallah sende en yakın zamanda bu mutluluğu tekrar yaşarsın
ben 2009 da düşük yapmıştım aynen senin dediğin gibi dr benle hiç ilgilenmedi halbuki özelede gitmiştim ama normal bişey diye düşünüyorlar bizim çok istediğimizi ve uğraşlarımızı göz önünde bulundurmuyorlar malesef
düşükten sonra 2 ay korunma vermişti onu uyguladık.. bide ard arda 3 düşük filan yaşamlıymışız ki ancak öyle araştırıyorlarmış
bi daha o doktora gitmedim başka birilerini buldum bikaç kez yumurta takibi yaptırdım ama hiç hamile kalamadım.
bu arada gittiğim drlara düşük yaptığımı ve bu konuda önlem almak istediğimi söyleyince adetin 17. günü başlamak üzere progestan isimli bi ilaç (bu döllenme olursa bebeğin tutunmasının sağlayan hormon) ve bebe aspirini verdi oda kan sulandırıcı.
bunu dr istemedende kullanabilirsin dr bana öyle demişti. o hormon vücutta yetersiz kaldığında düşükle sonuçlanıyor yada hamile olduğunu farketmeden adet oluyorsun..
şu an sizin tüm tahliller normalse ve eşinde de bi sorun yoksa bunları kullanabilirsin..
en son aralık ayında rahim filmi çekilmiştim. şubatta hamileliğimi öğrendim Şükürler olsun.. tüpler açık çıkmıştı ama bazen tüplerde de hafif yapışıklıklar oluyormuş belli olmayan..
benim çok uzun süreden sonra oldu ama inşallah senin hemen olur canım. beklemenin ne olduğunu çok iyi biliyorum Allah güzel gönlünü gücendirmesin kızına kardeş nasib etsin
nurcum banada önlem olsun diye kan sulandırıcı vermiştide nooldu...
olan oldu...bir daha gebe kalırsan dra söle coraspin yazar sana.32.haftaya kadar kullanımında bi sakınca yokmuş...danışarak kullanırsın.bizim düşüklerin sebebi başka bence.yani benimkini öle düşünüyorum.iki tane üst üste olunca genelde araştırıyorlar.ilkinde patoloji bakmıştı.ama bu sefer genetiğe gitti bebeğim.inşallah bi sorun çıkmaz.çıkarsa artık normal yoldan gebe kalmak çok zorlaşır benim için....
kan sonuçlarım berbat çıktı kızlar
6 ay sonra regl olunca fsh lh estradiol bakılcak.duruma göre tedaviyle gebelik deneyebiliriz dedi yine başa sardım6 ay bigeçsin bakalım dedim.genetik sonucumda çıkınca iyce karar veririz.ben bu sene kesinlikle deneme yapmıycam.sene sonuna kadar d.kontrol kullanırım kızlar.manen çok yıprandım...
troit içinde ayrıca gidicem.hormonlarım alt üst.nasıl olmuş anlamadım.ben menapozada girerim bu gidişle dedi dersiniz
Selam kızlar.
Dün çatlatma iğnesinden tam 36 saat sonra çalışma yaptım. Aslında iğneden 24 saat sonra düşünüyordum belki erken çatlar diye ama uygun zaman olmadı resmen.
Doktoruma sordum , erken çatlaması münkün değil dedi. En erken 36. saatte çatlıyormuş yumurtalar.
Bu arada eşimin 3 günlük perhizi vardı.
redbull, kahve içti ilişki öncesi.
Ayrıca keçi boynuzu kürü yaptım ona , yaklaşık 5,6 günlük bir kürdü.
Öncesinde eşim ve ben namazımızı kıldık , duamızı ettik.
Ben vajinal duş yapmadım.
sıkı olmayan bir diyetim vardı.
Domates suyu ve karbonatlı su içtim , onun dışında normal beslendim.
Hayırlısı olsun , bakalım hamile kalabilecek miyim ?
Geçen aydan 3 yumurta ile kalamamıştım. Bu ay 2 yumurta ile bakalım ne olacak.
Hadi ikiz olsun, biri kız , biri erkek :))
öptüm hepinizii.
doktora gittim 7. haftada. evet pek sohbet edemedik seninle.2 kızım var. antepteyim ben
nisan içinde gitmem lazım artık. ama cinsiyeti söyleyecek ya korkuyorum gitmeye. doğuma kadar gitmesem mi acaba diyom.
hayırlar olsun ınşallhsenı ruyamda gormusum kız bu topıkde yazısıyoz guya ve senın haberınle sevınc yasıyoruz oglum olacak yazmıssın dedım bı bakayım gercekdende yazmısmı yazmıssın ama korkuyorum dıye bence korkma bcm ay ıns gercek olacak cnm ruyam ben ınanıyom.
hadı bakalım ınşallh gebesındır.ne kusuru canım biz de kusur ne gezer
bilgecim sen ne yaptın ne zamn düşünüyosun hamişliği
ben beklemedeyim hamiş olabilirim
kasıklarımda belim de ağrı var
haftaya yest yapıcam bakalım
mimozam hem bedenen hemde ruhen dınlenmen gerek dogru..şimdilik hiç deneme yapmamışsın gıbı dınlen 6 aya guzelce hazırla kendını.bak yaz gelıyo çık kızınla dolaş gez.belkı beraber denk gelırız hamılelıklerdekan sonuçlarım berbat çıktı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?