Süper Anneler - 2011

aaaaaaaaaaaa sen denedinmiydi bu ay?
hadi hayırlısı canım
neden yazdan sonraya??:44:

ayyy askk olsunyaa,burda hep bas bas bagiriyodumm
ya kendimce tahmini ovu gunumde denedim ama bakalim
heyecanliyimyawwww:18::18::18:
ya sisligim var ama agrim faln yokya ,kasiklarim sizliyo okadarr:26:
kizlaryaaa buay tutmassa diyom bazen,ay bu aralarda acayip sinirliyim,3 4 gundur kocise hep catiyommm
acaba hamismiyimyaaa:18:
bernurumya kizim iki yasinda oburu bes bucuk ama cok zor ,yine burda okul falan gidiyolar rahat ama
yaa bazen diyorumm eli opulesice analarimiz kimisi 8 9 10 cocuk yapmisyaa,cookkk zorr cokkk,hele avrupada cocuk yetistirmek cok zorrr
nebilim korkularim cooookkkk,Allah sonumuzu hayir etsin inss,gonlumuzdekini verir inssss

Kizlarr ben hamile degilim zaten yeni bebisim oldu ama sizlere,bütün bebek bekleyenlere ve hamisss kalmak isteyen arkadaslara duaciyim..Öyle cok istiyorsunuzki insallahh dilediginiz hayirlisi ile olsun yaa....Hic birinizi tanimiyorum ama inanin dualarinizin gerceklemesini cok isterim....simdi hepinizde;; merak,heyecan,endise hersey var bilirim:))))))Allahim sizede tatli bebislerinizi kucaginiza alip onun missslerrr gibi kokusunu icinize cekmeyi nasip etsin kizlarrrr.....

sglll diloschumm,banada dua et cnm seninki gibi bi pasam olsun
bende sana kizim gibi bi prensesinin olmasini diliyorum tatlummm
bernurummmm busefer sen yazmiyonn ammaaaaaa

Son düzenleme:
Insallaaaaa Eylülecimm benim...Gönlünüzdeki olsun insallah..hepinizin....Inan dualarim sizinle,,cünkü ne kadar cok istediginizi görüyorum,,Senin bu ikinciydi sanirim??benimki eger birdaha yaparsam ücüncü olacak,,aslinda riskede giremiyorum ama hayirlisi bakali...belki yas ilerlemeden son bir deneme olabilir ama kismet tabii...sanki bana hic kizim olmazmis gibi geliyor nedense

yokk cnmya benimde ucuncu ve inss busefer erkekkkk
yaa senle baya sohbet ettikya ben fransadan iki kizim varrrr,seninde iki oglandi
orkissssssssssss nehaberr kizzz nerdesinnnn

kizlar cok kotuyum ne olur yardim edinn
esimle tartistikk
bi yere gidilcek gidilmeyecek diyee
bende coook sinirlendiim
zaten gebeligin verdigi fecii bi asabilik var
yemin ederim demedim
eger bende bu nimet gozume dursun(ekmegi aldim) karnimdaki bebegim icin karnimda yavrum var bende gidersem ne olayim dedim
simdi bu yemin oluyomuu
kendimi taniyamiyorumm cook asabilestimmm
yrmin yerine geciyomu diye baktim ama
yemin icin allahin isimlerini yani vallahi billahi tallahi demek gerekiyomus valla demekte olmazmiss

napicamm kizlarrr
tevbe ettim yeterlimi acepp emremirim nurseynur nerdesinizzzz

Son düzenleme:
yokk cnmya benimde ucuncu ve inss busefer erkekkkk
yaa senle baya sohbet ettikya ben fransadan iki kizim varrrr,seninde iki oglandi
orkissssssssssss nehaberr kizzz nerdesinnnn

Dogru canim,,sanirim baska bir arkadasla karistirdimAllah bagislasin canim...o kadar cok bayan ve yazdiklarini okuyunca ,,ve birde yeni olunca böyle oluyor kuzummm:))))

cnm benimm kiyamammyaa
biraz rahat ol oncelikle,bide niye gitmek istemedinki sevmedigin birimi,hem kocanda niye israr ediyoki istemiyosan gitmeyin cnmm zorlamii

cnm benimm kiyamammyaa
biraz rahat ol oncelikle,bide niye gitmek istemedinki sevmedigin birimi,hem kocanda niye israr ediyoki istemiyosan gitmeyin cnmm zorlamii

gitmeyelimde demedim
bir ays onra gidelim dedimm
yaa ben kim icin ne icin ugrasiyorumm kafayi yicemm beni cildirtana dek gittii yaaa
neler dedim amaaa senden ne erkek cocugu bekliyorum dedimm erkek adamin erkek oglu olur dedim sinirimle ancak hincimi oyle aldimm

Canim benim sikma sen tatli canini..heleki bu durumda!!!! esinin elbette daha anlayisli olmasi lazimmis ama malesef yasanabiliniyor böyle tatzisliklar ....sen yinede öyle deme bence ama sinir iste insana neler dedirtiyor..hamilikte böyle asabiyet oluyor malesef..bende esimle degil ama onun ailesiyle cokkk sorunlar yasamistim..bebegime birsey olcak diye cok korkuyordum..allahim sana huzurr versin arkadasim esinede hidayet.....

cnmyaaa anliyorummm insan hakkatende sinirli aninda ne dedigini bilmez ve onlarda ustune gelinceee
canini hic sikma canm bakk,sinirlenmissiniz ama olur boyle seylerrr,bebegini dusun bakkkk

canim orkisim benim bende ilk zamanlar cok sinirliydim yani aslinda sakin olmaya calisirim hep ama hamileleik maf etdi beni bide hep erkek erkek diye diye valla zoruma gidiyordu...esime bende dedim ay biktim artik erkek erkek dedim senin insAllah kizin olacak zaten dedim valla dedim kizim olacak tam rüyamda görmüsdüm zaten insan bunalima giriyor canim Alllah sabir versin hepmize

Son düzenleme:
günaydın bayanlar...
orkidm çok geçmiş olsun öncelikle...ama sana tavsiyem yeminlerine asla asla ama asla
bebeği karıştırma zaten yemin etmek çok dikkat edilmesi gereken bi konu
EYLÜLE ve PSCi
arkadaşlar sizlerin bebek cinsiyeti bellimi
ALLAHIM inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
koç gibi oğluşlar gönderir
sizde bana nasıl yaptığınızı anlatırnısınız uzunnn uzunnnn
diğer arkadaşlara tekrar günaydın

blg çok geçmiş olsun arkadaşım ALLAH bir daha yaşatmasın işallah
gece biraz ümmü sübyanı araştırdım anne karnındaki çocuk için degil ama yeni dogan bebekler için önlem almak gerekiyormuş
Peygamber Efendimiz ''çocuklarınız dogunca sag kulagına ezan sol kulagına kamet getirinki ona kötü şeyler ilişmesin'' diye hadis i şerifte bulunmuş
millet boşboş konuşsun en güzeli kulak tıkamak hepsini Allaha havale etmek
bende sadece kızı olanlara yüklenilir sanardım senin oğlun var sende aynı şeyleri duymuşsun
bendede kan pıhtılaşması olabilir hamileligim boyunca coraspin 100 kullandım hergün banada aynı şeyi söyledi dr 3 ve üzeri kayıplara araştırma uygulanıyormuş
umarım prensesin fazla bekletmeden gelir canım

Son düzenleme:

"Allah kasıtsız olarak ağzınızdan çıkıveren yeminlerinizden dolayı sizi sorumlu tutmaz, fakat bilerek yaptığınız yeminlerinizden dolayı sizi sorumlu tutar. Bunun da keffareti, ailenize yedirdiğinizin (kalite bakımından) orta hallisinden on fakire yedirmek yahut onlar giydirmek yahut da bir köle azat etmektir. Bunları bulamayan üç gün oruç tutmalıdır. Yemin ettiğiniz takdirde yeminlerinizin keffareti işte budur. Yeminlerinizi koruyun. Allah size âyetlerini açıklıyor; umulur ki şükredersiniz." (Mâide: 5/89).
sende kasıt yok sanırım sinirden çıkmış agzından tövbe etmişsin işallah yemin yerine geçmez
sadaka ver bebegin için bence

amin gurbetcım.nsaılsın kız.herşey yolundamı eşınnasıloldu..sen denemelerı erteledın demı.benmı yanlış bılıyom:26:

Tatlim ne olsun iyiyim umarim sende iyisindir
Bn evet bevek isinI askiya aldim kist cikmisti iki ay once 18 nisanda ins gulerek cikarim drdann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…