- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.681
aaaaaaaaaaaa sen denedinmiydi bu ay?
hadi hayırlısı canım
neden yazdan sonraya??:44:
eylüle cim sende yazmıyorsun
bekliyorum
neyse öptüm hepinizi
kaçtım ben
bende hala regl olmayı bekliyorum
daha uzayacak benim işşşşş afffffffffffffffffffff Allahım affffffffffffffff
Kizlarr ben hamile degilim zaten yeni bebisim oldu ama sizlere,bütün bebek bekleyenlere ve hamisss kalmak isteyen arkadaslara duaciyim..Öyle cok istiyorsunuzki insallahh dilediginiz hayirlisi ile olsun yaa....Hic birinizi tanimiyorum ama inanin dualarinizin gerceklemesini cok isterim....simdi hepinizde;; merak,heyecan,endise hersey var bilirim:))))))Allahim sizede tatli bebislerinizi kucaginiza alip onun missslerrr gibi kokusunu icinize cekmeyi nasip etsin kizlarrrr.....
Insallaaaaa Eylülecimm benim...Gönlünüzdeki olsun insallah..hepinizin....Inan dualarim sizinle,,cünkü ne kadar cok istediginizi görüyorum,,Senin bu ikinciydi sanirim??benimki eger birdaha yaparsam ücüncü olacak,,aslinda riskede giremiyorum ama hayirlisi bakali...belki yas ilerlemeden son bir deneme olabilir ama kismet tabii...sanki bana hic kizim olmazmis gibi geliyor nedense
yokk cnmya benimde ucuncu ve inss busefer erkekkkk
yaa senle baya sohbet ettikya ben fransadan iki kizim varrrr,seninde iki oglandi
orkissssssssssss nehaberr kizzz nerdesinnnn
kizlar cok kotuyum ne olur yardim edinn
esimle tartistikk
bi yere gidilcek gidilmeyecek diyee
bende coook sinirlendiim
zaten gebeligin verdigi fecii bi asabilik var
yemin ederim demedim
eger bende bu nimet gozume dursun(ekmegi aldim) karnimdaki bebegim icin karnimda yavrum var dedim bende gidersem ne olayim dedim
simdi bu yemin oluyomuu
kendimi taniyamiyorumm cook asabilestimmm
yrmin yerine geciyomu diye baktim ama
yemin icin allahin isimlerini yani vallahi billahi tallahi demek gerekiyomus valla demekte olmazmiss
napicamm kizlarrr
tevbe ettim yeterlimi acepp emremirim nurseynur nerdesinizzzz
cnm benimm kiyamammyaa
biraz rahat ol oncelikle,bide niye gitmek istemedinki sevmedigin birimi,hem kocanda niye israr ediyoki istemiyosan gitmeyin cnmm zorlamii
gitmeyelimde demedim
bir ays onra gidelim dedimm
yaa ben kim icin ne icin ugrasiyorumm kafayi yicemm beni cildirtana dek gittii yaaa
neler dedim amaaa senden ne erkek cocugu bekliyorum dedimm erkek adamin erkek oglu olur dedim sinirimle ancak hincimi oyle aldimm
gitmeyelimde demedim
yaa ben kim icin ne icin ugrasiyorumm kafayi yicemm beni cildirtana dek gittii yaaa
neler dedim amaaa senden ne erkek cocugu bekliyorum dedimm erkek adamin erkek oglu olur dedim sinirimle ancak hincimi oyle aldimm
gitmeyelimde demedim
bilge sana özelden mesaj yazdım geldimi bakalım sorun devam ediyormu sende aldıysan mesajı özelden yaz bana.
Kusura bakmayın lafınıza dalıyorum ama; Benim düşük ve peşine boş gebelik yaşamamdan sonrada BAZI BÜNYELER KIZ BEBEĞİ TAŞIYAMAZMIŞ BUNLAR KESİN KIZ O YÜZDEN DURMUYOOOR ve SEN ÜMMÜSÜBYAN OLMAYASIN lar duydum ve bende dr. sordum ne alaka öyle şey olmaz hatta düşük ve peşine boş gebelik yaşamamında tamamen TESADÜF olduğunu söyledi..Düşükte düşen parçayı suya koyduğum için araştırma yapılamadı suda bozulurmuş alkolde beklemesi gerekirmiş..Boş gebelik te kürtaj sonrası sadece kan pıhtısı olduğu için tahlile gitmedi.Daha sonra dr. gittiğimde önde sağlıklı doğum oldu için tahlil yapılmadığını ancakki ilk bebek ve 3 ün üstü olması gerekmiş..
kizlar cok kotuyum ne olur yardim edinn
esimle tartistikk
bi yere gidilcek gidilmeyecek diyee
bende coook sinirlendiim
zaten gebeligin verdigi fecii bi asabilik var
yemin ederim demedim
eger bende bu nimet gozume dursun(ekmegi aldim) karnimdaki bebegim icin karnimda yavrum var bende gidersem ne olayim dedim
simdi bu yemin oluyomuu
kendimi taniyamiyorumm cook asabilestimmm
yrmin yerine geciyomu diye baktim ama
yemin icin allahin isimlerini yani vallahi billahi tallahi demek gerekiyomus valla demekte olmazmiss
napicamm kizlarrr
tevbe ettim yeterlimi acepp emremirim nurseynur nerdesinizzzz
amin gurbetcım.nsaılsın kız.herşey yolundamı eşınnasıloldu..sen denemelerı erteledın demı.benmı yanlış bılıyom:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?