Süper Anneler - 2011

Hosgeldin canim benim Allah bagislasin kizlarini benimde 2 kizim var 3 hamileyim ve cinsiyetini nasip olursa haftaya ögreneceyim insAllah cok heycanliyim Allah hepimize gönlündekini versin insAllah

Senin kizlarda hamilelikde fark varmiydi ?, karnin falan aynimiydi?Dikkat etdigin birseylar yapdinmi diett falan?
§ kiz annesi nasil canim Allah sana insAllah 3 kizin üstüne bir oglus verir canim benim ben seni iyi anliyorum

Son düzenleme:

insAllah canim bende hayirlisinla istiyorum insAllah Allah kabul eder dualarimizi

Son düzenleme:

hoş buldum cnm senide takip ediyorum 6 aydır.İNŞALLAH senin 3. çocuğun erkek olur.Sabırsızlıkla bekliyorum müjdeli haberini, amin cnm cümlemizin gönlündeki olur inşallah. benim 3 kızımdada aynı oldu hamileliklerim, herkes her seferinde bu kes erkek dedi hep karın şeklimden erkek olduğunu söylüyolardı hep hiç bişey denemedim hiç birindede cnm hepside sık ilişkiyle oldu.diet falan hiç bişey yapmadım yani gerçi diet yumurtlama günü vajinal duş vs şeyleri bilseydim yapardım.

insAllah canim bende hayirlisinla istiyorum insAllah Allah kabul eder dualarimizi

ezginim nasilsin cnmmm
durumun nasilll,inss bebisinde sende iyisinizdir cnmm,duacinim cnmmmmm insss haftaya bize hayirli guzel bi haber verirsinnnn
sen neler yapmistin ezgin diyet falan yada ovu gunumu iliski oldu,unuttumyaa:26:

fatma zehra sende hosgeldin cnmmm,burasi tam aradigin topik cnmm,benimde iki kizim var ve ucuncusune hamileyimm,Allah inss hepimizin gonlune gore versinn

insAllah 4. oglusun olur canim benim dualarimdasiniz hep .....benim karnim da herkes kiza benzetiyor ennine gidiyormusum sen yumurtlama günü tek iliski denemeye bak insAllah olur

hoş buldum cnm inşallah oğlun yoldadır.aralıkta kucağına alırsın onu, inşallah cnm bende gün sayıyorum reglim 6 nisan olmassam seninle bi kaç gün arayla doğum yaparız.AMİN cnm dualarınız için teşekkür ediyorum hepinize ayrı aryı bende dua ediyorum.

eylülümmmmmmmmmmm güzelim Allaha sükür iyiyim gibiyim ama cok yoruluyorum ya
diet süt ürünleri fazla tüketmedim 3 ay falan ve yumurtlama güne 1 gün önce bence iliski oldu gülen yüzüm yokdu evde tahminem

insAllah sanada nasip eder yüce Allahim hepimize

insssssssss cnmm insssss
sende beni iyi anlarsin cnmm,ve bende seni coooookkk iyi anliyorummm
cnm ciddimisinnnnnnhadi bakalim inssss ogluslarimizin beraber burdan haberlerini veririz
peki sen biseyler denedinmiii:26:kizlarinin yaslari kaccc

insssssssssss cnmmm ama sen bi guzel haberi verde inssss sonra bizzzz

ohoh maslhhh buyuklermisss,benim buyugu 5 bucuk,kucugude 2 yas iki aylik,yani bu bebem dogunca tam 3 yas olucak aralari,buyukle kucuk arasida oyleydi rahat oluyo
insss ogluslarimiz gelirde buseferr mavisler alirizzzz

eylüle birde bi arkadaştan bişey duydum bilmem yapmak istermisiniz yazmayada çekiniyorum aslında, yapan arkadaş bu gün yarın doğum yapacak 2 kızdan sonra 1 oğlu olacak .onun yaptığı bişey bu sölemek istediğim belki insanlar yanlış anlar die sölemekte istemiyorum. 40 gün dolmadan yapılıyomuş galiba sende yeni hamişsin yha sana sölemek istedim doğrusu belki vesile olur.

hosgeldın tatlım ıns gonlunce olur hersey Rabbım yagız bır pasa versın sen ve bırdakı bende dahıl butun ısteyen arkadaslarıma yaz cnm ya zne duyduysan kesınlıkle yanlıs anlasılmaz

....................mesaj tekrarı

Son düzenleme:

hosgeldın tatlım ıns gonlunce olur hersey Rabbım yagız bır pasa versın sen ve bırdakı bende dahıl butun ısteyen arkadaslarıma yaz cnm ya zne duyduysan kesınlıkle yanlıs anlasılmaz

..........tekararı mesaj

Son düzenleme:

yaz cnmmm cekiniyosanda ozelime yaz ama bu topikteki herkes herseye acik cnmmm
istedigini yazabilirsin hem bize belki yardimci olursunnn:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…