- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.901
GÜNAYDIN... hanımlar ben sizleri 6 aydır takip ediyorum.Şuana kadar yazma fırsatım olmadı.nur şey nurunziyaretcilere üye olun tavsiyesine uyarak, üye oldum.Sizinle sohbet etmek güzel olacak benim için inşallah sizin içinde öle olur.ben öle umuyorum en azında:))
Ben 31 yaşında 3 kız çocuğu annesiyim.İstanbulda ikamet ediyorum ve ev hanımıyım.bu paylaşım alanınada bir erkek çocuğum olmasını çok istediğim için katıldım.Bradaki tüm hanımlara ve dileyip arzu eden bütün hanımlara allahım hayırlı sağlıklı erkek evlatlar nasip etsin. tabi banada nasip eder İNAŞALLAH...
hoş buldum cnm cümlemize oğlum demeyi nasip etsin. üye olmadan öncede seni takip ediyordum cnm bebeğini kaybettiğin haberini verdiğinde inan çok üzüldüm gözlerim yaşardı.ALLAH sana ve böyle şeyler yaşamış insanlara bir daha böle üzüntüler yaşatmasın.bu aradada sabrına ve tevekkülünede hayran kaldım.
Hosgeldin canim benim Allah bagislasin kizlarini benimde 2 kizim var 3 hamileyim ve cinsiyetini nasip olursa haftaya ögreneceyim insAllah cok heycanliyim Allah hepimize gönlündekini versin insAllah
Senin kizlarda hamilelikde fark varmiydi ?, karnin falan aynimiydi?Dikkat etdigin birseylar yapdinmi diett falan?
§ kiz annesi nasil canim Allah sana insAllah 3 kizin üstüne bir oglus verir canim benim ben seni iyi anliyorum
insAllah canim bende hayirlisinla istiyorum insAllah Allah kabul eder dualarimizi
hoş buldum cnm senide takip ediyorum 6 aydır.İNŞALLAH senin 3. çocuğun erkek olur.Sabırsızlıkla bekliyorum müjdeli haberini, amin cnm cümlemizin gönlündeki olur inşallah. benim 3 kızımdada aynı oldu hamileliklerim, herkes her seferinde bu kes erkek dedi hep karın şeklimden erkek olduğunu söylüyolardı hep hiç bişey denemedim hiç birindede cnm hepside sık ilişkiyle oldu.diet falan hiç bişey yapmadım yani gerçi diet yumurtlama günü vajinal duş vs şeyleri bilseydim yapardım.
ezginim nasilsin cnmmm
durumun nasilll,inss bebisinde sende iyisinizdir cnmm,duacinim cnmmmmm insss haftaya bize hayirli guzel bi haber verirsinnnn
sen neler yapmistin ezgin diyet falan yada ovu gunumu iliski oldu,unuttumyaa:26:
fatma zehra sende hosgeldin cnmmm,burasi tam aradigin topik cnmm,benimde iki kizim var ve ucuncusune hamileyimm,Allah inss hepimizin gonlune gore versinn
ezginim nasilsin cnmmm
durumun nasilll,inss bebisinde sende iyisinizdir cnmm,duacinim cnmmmmm insss haftaya bize hayirli guzel bi haber verirsinnnn
sen neler yapmistin ezgin diyet falan yada ovu gunumu iliski oldu,unuttumyaa:26:
fatma zehra sende hosgeldin cnmmm,burasi tam aradigin topik cnmm,benimde iki kizim var ve ucuncusune hamileyimm,Allah inss hepimizin gonlune gore versinn
insAllah 4. oglusun olur canim benim dualarimdasiniz hep .....benim karnim da herkes kiza benzetiyor ennine gidiyormusumsen yumurtlama günü tek iliski denemeye bak insAllah olur
hoş buldum cnm inşallah oğlun yoldadır.aralıkta kucağına alırsın onu, inşallah cnm bende gün sayıyorum reglim 6 nisan olmassam seninle bi kaç gün arayla doğum yaparız.AMİN cnm dualarınız için teşekkür ediyorum hepinize ayrı aryı bende dua ediyorum.
eylülümmmmmmmmmmm güzelim Allaha sükür iyiyim gibiyim ama cok yoruluyorum ya
diet süt ürünleri fazla tüketmedim 3 ay falan ve yumurtlama güne 1 gün önce bence iliski oldu gülen yüzüm yokdu evde tahminem
insAllah sanada nasip eder yüce Allahim hepimize
insssssssss cnmm insssss
sende beni iyi anlarsin cnmm,ve bende seni coooookkk iyi anliyorummm
cnm ciddimisinnnnnnhadi bakalim inssss ogluslarimizin beraber burdan haberlerini veririz
peki sen biseyler denedinmiii:26:kizlarinin yaslari kaccc[
anlıyorum cnm seni inşallah cnm sadece 5-6 aydır ovülasyon günümü takip ettim 15-16 günümde yumurtlamam oluyo kasıkta ağrıyla ve servikal mukusla yani akıntıyla bariz anlıyorum.akıntının yoğun olduğu 15 i 16 ya bağlayan gece oldu. zaten diyete inanmıyorum neden dersen erkek çocuk için olan diet teki herşeyi biz olduk olası çok tüketiriz .dietle olsa bizim 3 de erkek olması gerekirdi. doktor vajinal muayenede yaptı enfeksiyon mantar vs hiç bişey yok dedi.bende ona güvenerek bu ay denemek istedim .nisan ayına denk gelmesinide pek istemiyorum aslında ortanca ve küçük kızıma nisan ayında hamile kaldım. acaba dedim burdada nisanda kız olma olasılığıda fazla olduğunu okuyunca olabilir dedim
insssssssss cnmm insssss
sende beni iyi anlarsin cnmm,ve bende seni coooookkk iyi anliyorummm
cnm ciddimisinnnnnnhadi bakalim inssss ogluslarimizin beraber burdan haberlerini veririz
peki sen biseyler denedinmiii:26:kizlarinin yaslari kaccc
ha bu arada kızlarım 12 10 ve 6 yaşında:))
ohoh maslhhh buyuklermisss,benim buyugu 5 bucuk,kucugude 2 yas iki aylik,yani bu bebem dogunca tam 3 yas olucak aralari,buyukle kucuk arasida oyleydi rahat oluyo
insss ogluslarimiz gelirde buseferr mavisler alirizzzz
ohoh maslhhh buyuklermisss,benim buyugu 5 bucuk,kucugude 2 yas iki aylik,yani bu bebem dogunca tam 3 yas olucak aralari,buyukle kucuk arasida oyleydi rahat oluyo
insss ogluslarimiz gelirde buseferr mavisler alirizzzz
eylüle birde bi arkadaştan bişey duydum bilmem yapmak istermisiniz yazmayada çekiniyorum aslında, yapan arkadaş bu gün yarın doğum yapacak 2 kızdan sonra 1 oğlu olacak .onun yaptığı bişey bu sölemek istediğim belki insanlar yanlış anlar die sölemekte istemiyorum. 40 gün dolmadan yapılıyomuş galiba sende yeni hamişsin yha sana sölemek istedim doğrusu belki vesile olur.
eylüle birde bi arkadaştan bişey duydum bilmem yapmak istermisiniz yazmayada çekiniyorum aslında, yapan arkadaş bu gün yarın doğum yapacak 2 kızdan sonra 1 oğlu olacak .onun yaptığı bişey bu sölemek istediğim belki insanlar yanlış anlar die sölemekte istemiyorum. 40 gün dolmadan yapılıyomuş galiba sende yeni hamişsin yha sana sölemek istedim doğrusu belki vesile olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?