- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.861
kimse.... kimse bakmıyor öğretmeni,gittiği okulun müdürü bazen hademe...
bazen kaybolur benim okuluma gelirken,bazen erken çıkar bana haber veren olmaz kapının önünde soğukta bekler yavrum
anlatmayayım şimdi benimki biraz ağır bi yük.çok yıpratıcı,yıldırıcı,bezdirici.
canım,aşk-ı derunum Allahım,sabır veriyor sabrediyorum,selamet de verecek inşaaallaah..
tamam iste canim
onlarinkini hesapladim ben dogum tarihlerini yazmislar ya oradan baktimm
canım senin ikinci bizim 3cüydü 2cide eşim içinde benim içinde ayrım yoktu yine yok allaha şükür ama istek var eşin elini karnına koyup okuması lazımmış çok kişi yaptı bildiğim onlarda oldu diyorum demek benim nasipte yokmuş sende oku dua zarar getirmez allah sana gönlündekini verir inşallah mutlu mesut hamilelikler diliyorum
BAKIN NE BULDUM :Arkadaslar benım bıldıgım kadarıyla erkek bebeklerde kalp atımı 130 140 arası atarken kız bebeklerde kalp hız her zaman yuksek olurmus.160 170 gıbı.yuzde yuz mudur bılemem ama genelde dogru cıktıgını bılıyorum
ALINTI.
bunu duymuştum canım ama doktorlar onaylamıyo
ayy agzindan balllll damliyoyaaaa,insssssssssssss
inss en kisa zamanda sende aramiza girersin insssss
ayy dua et bernurumyaaaaa bana
kızlar teroş nerelerde yaaa...tamda yardımına ihtiyacım varken kayıplara karıştı
mesaj kutusu da doluuuuu....haberi olan varmı kızlaaarrrrrrr....
TEROOOOOŞŞŞ duy sesimi...nasılsınnnnnn,neredesiiiinnnnnnn
merakta bırakma biziiiiiiiiiiiiiiiii
senın kacdı hatırlıyomusun?
kızlar merhaba.allah herkesin gönlündekini hayırlıysa versin inşallah..benim bi sorum olucak.bu idrar rengi ile ilgili bişeyler okumuştum daha önce sanırım buradaydı ama bulamadm.çok mantıksız gelmişti idrar renginin sıvı tüketimiyle alakalı olduğunu düşünüyordm hep.ama bi haftadır idrarımın çok koyu olması ve resmen bulanık olması dikkatimi çekti .bunun cinsiyetle olan ilişkisi neydi öğrenebilirmiyim?sanırım koyu olursa kız olabilir deniyodu ama bulanık olması ne demek?
bir laborant olarak yazıyorum arkadaşım hergün idrar ekimi yapıyorum.idrarın bulanık olmasının cinsiyetle ilgisi yoktur.koyu olması az su içtiğiniz anlamına gelir.bulanık olması enfeksiyonu düşündürür.bir idrar tahlili verebilirsin.bulanık idrarda genelde üreme olur.gebeliktede sık olur idrar yolu enfeksiyonu.bol su iç.
bir laborant olarak yazıyorum arkadaşım hergün idrar ekimi yapıyorum.idrarın bulanık olmasının cinsiyetle ilgisi yoktur.koyu olması az su içtiğiniz anlamına gelir.bulanık olması enfeksiyonu düşündürür.bir idrar tahlili verebilirsin.bulanık idrarda genelde üreme olur.gebeliktede sık olur idrar yolu enfeksiyonu.bol su iç.
bol su içmek dışında idrar yolu enfeksiyonu illetinden nasıl kurtulabilirim?
nerdeyse 6 aydır ilaç kullanıyorum ama nafile faydası yok
artık bitsin istiyorummmmmmmmm hamile kalmak istiyorummmm
çok teşekkür ederim canım.mantar la alakalı bi durum olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?