Süper Anneler - 2011

Kızlar , ne zaman test yapayım.
Çatlatma iğnesini vuralı tam 1 hafta oldu.
Beklenen adet tarihi de 13 nisan. Galiba daha çoook var :)

Canım ben de öğretmenim :) İlk görev yerim Konya idi ama ben merkezdeydim . 1 yıl çalıştım Konya da.
Konyanın ilçelerinden çalışmak zordur , merkeze çok uzak olduğu için ilçeler , merkezden gidip gelme şansın olmuyor okula.
Canım inşallah en kısa zaman da tayinin çıkar ve rahat edersin. Veee inşallah en kısa zamanda bebişin ( oğluşun ) göbüşüne konar ve sağlıcakla doğar.
Çok şükür ben rayına oturttum , evime yakın bir okula gelebildim.
Ben de çok süründüm , 3 yıl kadar :) Okula 2,5 saatte vardığım günleri bilirim.Tabi bunun bir de dönüşü vardı düşün.

Son düzenleme:
Ben varİm artistcim.6. Haftada cikti hemen levoya basladik.

buymusss psciii yanlis alintinin sonucuuu bak nelere mal olduu [/QUOTE]

ayyyy orkişşşşşşşşş
ben de diorum nerden çıktı bu muhabbet
ben onu mimozaya moral olsun diye alıntı yapmıştım

Allah razi olsun canimyaa,bende karmakarisigimmm,biyanimm sevincli,oburyanimda korkuyorrr:18:
ayy pisci kendi kendime agliyorumyaaaadua edin noolurrr inss oglumm benledirr,valla elimden gelenin fazlasini yaptigima inaniyorumm ama hep ama varrr istee

cnm benmmmmmm
oğluşuna dikkat et annesi
2 ay sonra sana pipisini göstericek ultrasondan

emreemirim napıosun cnm? inşallah bu ay hamiş kalırsın senin haberine sevinelim..

Kizlarr selam...birsey soracagim sizlere..bana kk dan mail gelmis...facebook falan birseyler yaziyordu ama pek birsey anlamadim.... icinizden bilen varmidir???

GÜNAYDIN... hanımlar ben sizleri 6 aydır takip ediyorum.Şuana kadar yazma fırsatım olmadı.nur şey nurunziyaretcilere üye olun tavsiyesine uyarak, üye oldum.Sizinle sohbet etmek güzel olacak benim için inşallah sizin içinde öle olur.ben öle umuyorum en azında:))
Ben 31 yaşında 3 kız çocuğu annesiyim.İstanbulda ikamet ediyorum ve ev hanımıyım.bu paylaşım alanınada bir erkek çocuğum olmasını çok istediğim için katıldım.Bradaki tüm hanımlara ve dileyip arzu eden bütün hanımlara allahım hayırlı sağlıklı erkek evlatlar nasip etsin. tabi banada nasip eder İNAŞALLAH...

bizi gözetleyenlerden biri sendin demek
bu medeni cesaretinden ötürü seni tebrik ediyorum...diğer ziyaretçilere örnek olsun inş.
bu arada şaka bi yana...
hoşgeldin

bizi gözetleyenlerden biri sendin demek
bu medeni cesaretinden ötürü seni tebrik ediyorum...diğer ziyaretçilere örnek olsun inş.
bu arada şaka bi yana...
hoşgeldin
hoş buldum cnm daha öncede üye oldum fakat mesj yazamadım nedense beceremedim yani neyse artık paylaşımlara katılacağım.Güzel haberler duymak için sabırsızlanıyorum.

inş. Allah gönlümüzdekilere kavuşmayı nasip eylesin,hayılısıyla tabii

hoşgeldin canım işallah bu topik hepimize uğurlu olur teker teker oğluşlarımıza kavuşuruz işallah​

hoşgeldin canım işallah bu topik hepimize uğurlu olur teker teker oğluşlarımıza kavuşuruz işallah

hoş buldum suzancım inşallah RABBİM bizlerede nasip eder.

oh oh ne güzel çağrılırımıza cevap gelmeye balşadı
hoşgeldin cnm Allah gönlüne göre versin inşallah...

Son düzenleme:

oh oh ne güzel çağrılırımıza cevap gelmeye balşadı
hoşgeldin cnm Allah gönlüne göre versin inşallah...

hoş buldum cnm cümlemize oğlum demeyi nasip etsin. üye olmadan öncede seni takip ediyordum cnm bebeğini kaybettiğin haberini verdiğinde inan çok üzüldüm gözlerim yaşardı.ALLAH sana ve böyle şeyler yaşamış insanlara bir daha böle üzüntüler yaşatmasın.bu aradada sabrına ve tevekkülünede hayran kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…