- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.881
Ben varİm artistcim.6. Haftada cikti hemen levoya basladik.
Allah razi olsun canimyaa,bende karmakarisigimmm,biyanimm sevincli,oburyanimda korkuyorrr:18:
ayy pisci kendi kendime agliyorumyaaaadua edin noolurrr inss oglumm benledirr,valla elimden gelenin fazlasini yaptigima inaniyorumm ama hep ama varrr istee
canimmm hayirlara ciksinnnnnnnn
bende surekli buzagi ggoruyorummmmm:44::44::44::44::44:
b,ige sana özelden mesaj yazdım geldimi off ya niye ulaşmıyor
GÜNAYDIN... hanımlar ben sizleri 6 aydır takip ediyorum.Şuana kadar yazma fırsatım olmadı.nur şey nurunziyaretcilere üye olun tavsiyesine uyarak, üye oldum.Sizinle sohbet etmek güzel olacak benim için inşallah sizin içinde öle olur.ben öle umuyorum en azında:))
Ben 31 yaşında 3 kız çocuğu annesiyim.İstanbulda ikamet ediyorum ve ev hanımıyım.bu paylaşım alanınada bir erkek çocuğum olmasını çok istediğim için katıldım.Bradaki tüm hanımlara ve dileyip arzu eden bütün hanımlara allahım hayırlı sağlıklı erkek evlatlar nasip etsin. tabi banada nasip eder İNAŞALLAH...
bizi gözetleyenlerden biri sendin demek
bu medeni cesaretinden ötürü seni tebrik ediyorum...diğer ziyaretçilere örnek olsun inş.
bu arada şaka bi yana...
hoşgeldin
hoş buldum cnm daha öncede üye oldum fakat mesj yazamadım nedense beceremedim yani neyse artık paylaşımlara katılacağım.Güzel haberler duymak için sabırsızlanıyorum.
GÜNAYDIN... hanımlar ben sizleri 6 aydır takip ediyorum.Şuana kadar yazma fırsatım olmadı.nur şey nurunziyaretcilere üye olun tavsiyesine uyarak, üye oldum.Sizinle sohbet etmek güzel olacak benim için inşallah sizin içinde öle olur.ben öle umuyorum en azında:))
Ben 31 yaşında 3 kız çocuğu annesiyim.İstanbulda ikamet ediyorum ve ev hanımıyım.bu paylaşım alanınada bir erkek çocuğum olmasını çok istediğim için katıldım.Bradaki tüm hanımlara ve dileyip arzu eden bütün hanımlara allahım hayırlı sağlıklı erkek evlatlar nasip etsin. tabi banada nasip eder İNAŞALLAH...
oh oh ne güzel çağrılırımıza cevap gelmeye balşadı
hoşgeldin cnm Allah gönlüne göre versin inşallah...
canım malesef gelmedi...ben biraz önce editöre mesaj attım..bakalım cevap gelecek mi???
Kız bizi ayırmaya çalışıyo bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?