- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.041
canimmm nuraaa hepp erkekkkkk
sana hep hepp hepp kiz cikiyoorr omrun boyunca sacmaaa yani birazzzz
elimde deil nur bu kadarmi benzeerrrr ilkinde kaybettigimde hiiiic ama hiiiccc hamile oldugumu bile anlayamamistimm
kalbi durdu o ayri
bazen sagliksizdi ondan belirti vermedi diyorum ama oda 7. haftaya kadar yasamis yani
yaaa zaten perhizde olmamistii dualarim sonsuz ama imtihanim demekki buda benimm
cook ozendigimm mavi tulumlar icimde ukte kalacakk
artik nasil dayanirimm laflara sozleree kucuk bakislara bana sabir vermesi icin rabbime dua edin ne olurrr
hah getirdin konuyu yine perhize dayadın
şimdi yanında olsan kafanı koltuğumun altına alıp sıktırırdım valla ya
delirtme beni akşam akşam
o bebek erkek ALLAHIN İZNİYLE
relaxx orkiş relaxxxxx
elimde deil nur bu kadarmi benzeerrrr ilkinde kaybettigimde hiiiic ama hiiiccc hamile oldugumu bile anlayamamistimm
kalbi durdu o ayri
bazen sagliksizdi ondan belirti vermedi diyorum ama oda 7. haftaya kadar yasamis yani
yaaa zaten perhizde olmamistii dualarim sonsuz ama imtihanim demekki buda benimm
cook ozendigimm mavi tulumlar icimde ukte kalacakk
artik nasil dayanirimm laflara sozleree kucuk bakislara bana sabir vermesi icin rabbime dua edin ne olurrr
orkişcim bak ben sana kaynvalidemin yaşadığı olayı anlatayım.
iki tane oğlu var.
birincide 9 ay ne bulantı ne halsizlik hiçbirşey olmamış.
ikincisindede 9 ay kusmuş
o zaman tabi ultrason yokmuş
herkes ikinci kesin kız demiş hatat kayınvalidem pembe takımlar almış
sonuç erkek.
canım bulantıyla şeyle belli olmuyo.
hayırlısı ile rabbim sana totiş bir erkek evlat nasip etsin.
tüm kalbimle bunu diliyorum
inşallah rabbim dualarımı duyuyordur.
insallahh canimmm benim insallahh bunu ne cok istedigimi biliyosunn umarim anneme cekmisimdirr insallahh ondandir bu bulantilarr
off offf canimin skintisindan,deli gibi dolaniyorum nette,33 gun oldu kuzuma hala kuvezde,Allahim sabir ver, bugun tukendigimi hissediyorm,kizlar dualarinizda benide unutmayin ;(
iki tane oğlu var.
sonuç erkek.
aynı ben .....ilkinde bir kere bile midem bulanmadı hiçbirşeyden tiksinmedim.....ikincide geberiyordum kusacam diye ama ikiside kız bununla anlayamazsın canım az sabret dualarımıza devam edelim biz...
ORKDM ilk cocugum erkek onda cok migdem bulanirdi sabahlari içim disima cikardi,3.de biliyosun erkek oldu benim bundada hiç migde bulantisi yoktu hepsi ayni olmuyor canim stres yapma bak bebegi etkiliyorsun,bak bana stresten cocugumu bile tasiyamadim kuvezde,rahat ol ne olur strese girme bebegine yazik,
ORKDM ilk cocugum erkek onda cok migdem bulanirdi sabahlari içim disima cikardi,3.de biliyosun erkek oldu benim bundada hiç migde bulantisi yoktu hepsi ayni olmuyor canim stres yapma bak bebegi etkiliyorsun,bak bana stresten cocugumu bile tasiyamadim kuvezde,rahat ol ne olur strese girme bebegine yazik,
iki tane oğlu var.
sonuç erkek.
aynı ben .....ilkinde bir kere bile midem bulanmadı hiçbirşeyden tiksinmedim.....ikincide geberiyordum kusacam diye ama ikiside kız bununla anlayamazsın canım az sabret dualarımıza devam edelim biz...
off offf canimin skintisindan,deli gibi dolaniyorum nette,33 gun oldu kuzuma hala kuvezde,Allahim sabir ver, bugun tukendigimi hissediyorm,kizlar dualarinizda benide unutmayin ;(
iki tane oğlu var.
sonuç erkek.
orkdm lütfen bulantılarını kafana takma cinsiyetler farklı olsa bile gebelikler aynı olabiliyor sana çevremden bir kaç örnek veriyim bir oğlu bir kızı olan bir tanıdığımız var ilki kızdı 2. çocukta gebeliğim gene aynıydı kızımınkiyle dedi ben zaten 2 kızımın olmasını çok istiyordum dedi ama 2. çocuğu erkekmiş doktor erkek diyince çoooook şaşırdım dedi hatta doğana kadar belki kız diye içimden geçirdim dedi benim 3 kızımda birbirinden değişikti ilk 2 sinde tatlı çok yedim 3. de tam tersi ekşi ve ete çok aşırı düştüm eltimin ilk 2 oğlunda bulantı nedir gebelik nedir bilmedi ama 3. oğlunda bulantıdan mahvoldu hatta oda belki bu kızdır dedi hatta her gören kız dedi kalça falan kocaman oldu ama sonuç erkek oldu hiç takılma canım içini rahat tut şeytan vesvese veriyor vesvese ile yapma dualarını acaba deme inşallah oğlun olacak Allahın izniyle bu kadar stres yapma kendine iyi bak canım
canimm kiyamamm
nasil oldu oglun kac kilo olodu annesi dr lar ne diyor gogsunu veriyomusun opup koklayabiliyomusunn
ruyamda erkek bi bebegii opup koklamisim omerim diyee
ayyy ALLAHIMM OYLE TATLIYDIKII
SUAN GOZYASLARIMI TUTAMIYORUMM KIZLARRR BENIMDE OLUR MU BITANE YAA COK DEIL BITANEEEE
mantar ayrı şey idrar yolu enfeksiyonu ayrı şey.mantar kadın hastalığıdır.en belirgin özelliği kaşıntı acayip bir kaşıntı.kanatırsın artık kaşımaktan.sütkesiği şeklinde beyaz o bölgede oluşumlar olur.iyi bir idrar yolu tedavisi için sabah ilk idrarınızı verip idrar kültürü yaptırmak gerekir.şayet üreme olursa antibiyogram yapılır yani antibiyotik duyarlılık testi.hangi antibiyotiğe duyarlı ise o ilaç kullanılır tedavi sağlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?