Süper Anneler - 2011

hah getirdin konuyu yine perhize dayadın
şimdi yanında olsan kafanı koltuğumun altına alıp sıktırırdım valla ya
delirtme beni akşam akşam
o bebek erkek ALLAHIN İZNİYLE
relaxx orkiş relaxxxxx

hah getirdin konuyu yine perhize dayadın
şimdi yanında olsan kafanı koltuğumun altına alıp sıktırırdım valla ya
delirtme beni akşam akşam
o bebek erkek ALLAHIN İZNİYLE
relaxx orkiş relaxxxxx

insallahh canimmm benim insallahh bunu ne cok istedigimi biliyosunn umarim anneme cekmisimdirr insallahh ondandir bu bulantilarr

orkişcim bak ben sana kaynvalidemin yaşadığı olayı anlatayım.
iki tane oğlu var.
birincide 9 ay ne bulantı ne halsizlik hiçbirşey olmamış.
ikincisindede 9 ay kusmuş
o zaman tabi ultrason yokmuş
herkes ikinci kesin kız demiş hatat kayınvalidem pembe takımlar almış
sonuç erkek.
canım bulantıyla şeyle belli olmuyo.
hayırlısı ile rabbim sana totiş bir erkek evlat nasip etsin.
tüm kalbimle bunu diliyorum
inşallah rabbim dualarımı duyuyordur.

off offf canimin skintisindan,deli gibi dolaniyorum nette,33 gun oldu kuzuma hala kuvezde,Allahim sabir ver, bugun tukendigimi hissediyorm,kizlar dualarinizda benide unutmayin ;(

ORKDM ilk cocugum erkek onda cok migdem bulanirdi sabahlari içim disima cikardi,3.de biliyosun erkek oldu benim bundada hiç migde bulantisi yoktu hepsi ayni olmuyor canim stres yapma bak bebegi etkiliyorsun,bak bana stresten cocugumu bile tasiyamadim kuvezde,rahat ol ne olur strese girme bebegine yazik,

aynı ben .....ilkinde bir kere bile midem bulanmadı hiçbirşeyden tiksinmedim.....ikincide geberiyordum kusacam diye ama ikiside kız bununla anlayamazsın canım az sabret dualarımıza devam edelim biz...​

insallahh canimmm benim insallahh bunu ne cok istedigimi biliyosunn umarim anneme cekmisimdirr insallahh ondandir bu bulantilarr

tabiki annene çektin ne yha.
sen kendini bu düşüncelrerden uzaklaştır kuzummm sakinleş o ufaccık bebişine yazık valla.
iyi olanı çağır hep iyi olanı.
biz ikisinede hazırız çünkü 2side ALLAH tan.ama dua ettik defalarca,gönülden taaaaaa içimizden samimiyetle yalvararak.... tedbirirmizide aldık. yapacağımız başka ne var orkiş tevekkülden başka kuzum?hem birde senin için herkes hem dua ederken hemde kuvvetli şekilde erkek hissederken...
yapma böyle valla içimden hiç kız geçmio senin için antenler full açık erkek erkek erkek diyor durmadan

off offf canimin skintisindan,deli gibi dolaniyorum nette,33 gun oldu kuzuma hala kuvezde,Allahim sabir ver, bugun tukendigimi hissediyorm,kizlar dualarinizda benide unutmayin ;(

canimm kiyamamm
nasil oldu oglun kac kilo olodu annesi dr lar ne diyor gogsunu veriyomusun opup koklayabiliyomusunn
ruyamda erkek bi bebegii opup koklamisim omerim diyee
ayyy ALLAHIMM OYLE TATLIYDIKII
SUAN GOZYASLARIMI TUTAMIYORUMM KIZLARRR BENIMDE OLUR MU BITANE YAA COK DEIL BITANEEEE

orkdm lütfen bulantılarını kafana takma cinsiyetler farklı olsa bile gebelikler aynı olabiliyor sana çevremden bir kaç örnek veriyim bir oğlu bir kızı olan bir tanıdığımız var ilki kızdı 2. çocukta gebeliğim gene aynıydı kızımınkiyle dedi ben zaten 2 kızımın olmasını çok istiyordum dedi ama 2. çocuğu erkekmiş doktor erkek diyince çoooook şaşırdım dedi hatta doğana kadar belki kız diye içimden geçirdim dedi benim 3 kızımda birbirinden değişikti ilk 2 sinde tatlı çok yedim 3. de tam tersi ekşi ve ete çok aşırı düştüm eltimin ilk 2 oğlunda bulantı nedir gebelik nedir bilmedi ama 3. oğlunda bulantıdan mahvoldu hatta oda belki bu kızdır dedi hatta her gören kız dedi kalça falan kocaman oldu ama sonuç erkek oldu hiç takılma canım içini rahat tut şeytan vesvese veriyor vesvese ile yapma dualarını acaba deme inşallah oğlun olacak Allahın izniyle bu kadar stres yapma kendine iyi bak canım

CANIMM COK IYISIN COK SAOLASINN BOYLE SEYLERI DUYUNCA RAHATLIYORUMM BIRAZ IYIKI VARSINIZZZ SEN NASILDIINN

aynı ben .....ilkinde bir kere bile midem bulanmadı hiçbirşeyden tiksinmedim.....ikincide geberiyordum kusacam diye ama ikiside kız bununla anlayamazsın canım az sabret dualarımıza devam edelim biz...​

hadii yaaa sendemi oyle oldunn tovbee belkide hicbibelirti olmasa dualarimi boslayacamm rabbim affetsinn seytan cokkk yokluyo beni cookkkkkk

aklımızdasın canım ...bu günlerde geçer Allah ın izniyle ....acil şifalar versin ...​

..............................................................

Son düzenleme:

CANIMM COK IYISIN COK SAOLASINN BOYLE SEYLERI DUYUNCA RAHATLIYORUMM BIRAZ IYIKI VARSINIZZZ SEN NASILDIINN

hadii yaaa sendemi oyle oldunn tovbee belkide hicbibelirti olmasa dualarimi boslayacamm rabbim affetsinn seytan cokkk yokluyo beni cookkkkkk

orkisim benim valla canim kafani fazla yorma güzelim her hamilelik farkli oluyor bak bende sanki fazla fark yok ben onun icin 3. kiz diyorum bakalim artik canim benim
insAllah tosunun olur dualarimdasin hepiniz canlarim

hoş geldin hayatım nasılsın demiyim yazmışsın ama olmamış bu yazdıkların...
sen güçlü olacaksın o yavru manevi olarak senden güç olacam,durumun çok zor bu aşikar ama hepdaha kötüsünü düşünüp teselli bulacaz.
Rabbim der ki;sabredin ve şükredin ki nimetlerimi artırayım.
ALLAHIM sana eşine evlatlarına bağışalsın yavrunu.....

orkisim benim valla canim kafani fazla yorma güzelim her hamilelik farkli oluyor bak bende sanki fazla fark yok ben onun icin 3. kiz diyorum bakalim artik canim benim
insAllah tosunun olur dualarimdasin hepiniz canlarim

allah razi olsun canim iyiki varsinizzzz vallahii iyiki varsinizzz
rabbim sizi mujdelesin erkek bir evlatla
biran karamsarlik coktu iste
aksam kusunca hah dedim tamam bi sen eksiktin
gerci bunda aksam oluyo genelde kizimda sabahlari cok kotu oluyordum kizimda kasik agrisi cok fenaydi bidee afff yarabbimmm
deli olcam bu gidisle ben ikincide boyleyimmm rabbim size daha cok yardim etsin cok zormuss cokkkkk

700 gr di canim suan1kilo 200gr oldu doktorlar iyi diyor,oglum karnimda olsaydi 31 haftalikti daha 34 haftalik olunca gogsumu verecekmisim,emme duygusu yok daha,oksijen veriyolar 33 gun oldu,premature dogan bebeklerde ozur kalabiliyormus, bundan cok korkuyorum off,bende oglum dogmadan bi ruya gormustum,oglumu bi dolap icinden cikariyorm esime sesleniyordum gel oglumuz buyumus alabiliriz diye ama,tuhaf bi ruyaydi demekki kuvezden alip seslenecekmisim esime Allahim sizlere huzurlu saglikli hamilelik gecirsin gonlunuzdeki olur insallah.

kültür yapıldı iki defa
ama üreme çıkmadı

verilen ilaçları hep kullandım ama nafile
bir türlü geçmiyor

şimdilerde mısır püskülü ve kiraz sapı karışımı içiyorum
inşallah faydası olurda kurtulurum bu illetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…