- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.021
Tamam cnm ya şimdi sana yaptıgı açıklamayı gördüm anladım. Esimin kanı yeni yenilendiği için öyle dedi..aman ya artık ugrasmicam bunlarla olan oldu sağlıklı doğumlar geçirelim de sag salim alalım bebelerimizi kucamiza icim şişti bu hesaplamalardan yaa
orkidem canim ya bana reyhan bakmadi kiz kac kere yazdim niye acaba???:44: zormu bana hesaplamasi ki?
canlarım su baktınız takvimde 2.demi erkek canım anlamadım aydınlatırmısın?
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr
canimm ne istiyor biliyomusunuuuzzzz cog koftee napcammm benn yiyebilirmiyimmmmm
evet yine erkek canim
belirtilerin nasil oglunla
bu kezde bana acikladigindan ben bisey anlamadim yaaaaaa
enson esiminki yenilenmis 2010da bu durumda ne oluyoo simdii
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr
canimm ne istiyor biliyomusunuuuzzzz cog koftee napcammm benn yiyebilirmiyimmmmm
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr
canimmm nuraaa hepp erkekkkkk
sana hep hepp hepp kiz cikiyoorr omrun boyunca sacmaaa yani birazzzz
kızlar ben şu reyhanın takviminden korktum valla:18::18:
kime baksam tutiii benim oğlan olması imkansız bu hesaba göre
ayyy orkiş aynı benim hamileliğimmmmm
kuzum sen TOKAT nedir biliyormusun?
bildiğine eminim o yüzden cevabını evet olarak kabul ediyorum.
o zaman dinle;
TOKAT ın senin için sadece il olarak kalmasını istiyorsan o düşüncelerini at kafandan,yoksa geliom bak yanına,tokatla haaaaaaaaaaaaaaa
insan belirtiler aynı diye kız olacağını düşünür mü yaaaaaa
sen kendin demedin mi annemde hepimizde hastanelik olmuş bi farklılık yokmuş diye
aafffff orkiş afffff.
rahatla artık kzuummm ya valla üzülüorum bak yeminle yaa
mimoza bebeşin hayırlı olsun canım yeni heralde . orkdm karamsar olma canım senin bebiş erkek . erkektede mide bulantısı olur canım kızlarınki biraz daha fazla olur yada bende öyleydi bu siyah çay nekadar içilmesi lazım bende merak ediyorum ve kola sanırım asitiklerin başı öylemi
.....................orkdm karamsar olma canım senin bebiş erkek . erkektede mide bulantısı olur canım kızlarınki biraz daha fazla olur yada bende öyleydi bu siyah çay nekadar içilmesi lazım bende merak ediyorum ve kola sanırım asitiklerin başı öylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?