Süper Anneler - 2011

ayyyyyyy kuzumm banim bitanem,
Rabbim şu kulunu yakarışalrına kabulle cevap ver yalvarırım Allah ım,senin hazinen sonsuzdur,o hazineden onada bizlerede erkek evlatlar nasip eyle,hayırlı sağlıklı inşallahhhh..

maasallah maasallahh super gelisiyor
hic bisey olmayacak rabbimizin izniyle korkma annesiii daha oncede dedim ya bi haber spikerinin oglu 5 aylik dogduu ozlem yildizinda onlarinki suan top kosturuyorlarr seninde oyle olacak insallah canimm
premature sayfasi var burada oku bakk icin ferahlasin canim benim

Türkiyem

Seni gördüm hemen yazayım dedim
Çok şükür iyiyie gidiyormuş
Ve inşallahhhhhh herhangi bir özür kalmaz dua edelim hepimizde inşallah
Rabbim şifa versin oğluşuna size bağışlasın

Orkişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

lütfen amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yazmasamda takipteyim seniiiiiiiiiiiiiiiiiii

lütfen ablacım lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kizlar hamile olan arkadaslar,ne olur stres yapmayin ne olur,yeminle yalvariyorum size,bazi sorunlarim yuzunden stres yaptim bir gun yuzum gulmedi hamileligim boyunca,sonunu biliyorsunuz,bu haldeyim,daha once iki kez normal gununde dogum yaptim hemde bi kac saat icinde bunun boyle olmasi tamamen stres,ORKDM sen cok streslisin bak yapma tamammi canim inanki cokk uzuluyorum.

Canım benim
Neden böyle yazdığımı anladın değil mi?
Seni kızının hamileliğinden beri tanıyorum

Ben seni çok seviyorum
Ve inanıyorum oğlun olacakkkkkkkkk
Sende inan buna ve hamileliğinin ve bebişinin tadını çıkar
Olacakkkkkkkkkkkkk bu sene erkek senesi

burasında en çok neyi merak ediyorum arkadaşlar birbirinizi tanıyıp tanımadığınızı insan belki en yakınından bile böyle içten dualar almıyordur ne güzel birbirinize sonsuz dua ediyorsunuz

kesinlikle katılıyorum
Rabbim sana güç , oğluşuna da güç ve şifa versin

Rabbim başka kimseye yaşatmasın böyle bişeyi
Gebe arkadaşlar lütfen rahat olun
Hani ne yapsanızda boş nasipten öteye gidilmez
Sizler elinizden geleni yaptınız gerisi Allah'ın takdiri
Hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz ve ben duanın gücüne çok inannırım

sagol canim benim sizde olmasaniz kimse anlamiyor beni,pisikolojm oyle bozulduki,gecmis olsuna gelenler bile gule sakiya,yasarsa yasar bosver demelerinden biktim inan.hiç pozitif bisey duyamiyorm.

bernur cok saolasin canimm biran bosluga dustum istee(

turkiyem sendemi kiz erkek diye stres yapmsitin neydi bu kaddar etkileyecek kadar canimsinnn

dr nedenine ne dedi

kizimda gunlerce aglamistim kizim katkati kesilmisti karnimda anlayabiliyorum canim yaa

orkişimmmmmmm
Seni anlıyorum
Erkek istemen gayet doğal
Elinden geleni de yaptın ve şuan hamilesin
Senin yerinde olmayı dileyen ne çok kadın vardır değil mi?
Ne olur stres yapmamaya çalış
Kızında ki gibi yaşama gebeliğini
Sonra paşan doğunca valla pişman olacaksın demedi deme

silinmedi canım ya üzüldüm şimdi patavatsızlık oldu . nasıl sildin ayrıntılı anlatsana msj düzenleme bulamadım

sagol canim benim sizde olmasaniz kimse anlamiyor beni,pisikolojm oyle bozulduki,gecmis olsuna gelenler bile gule sakiya,yasarsa yasar bosver demelerinden biktim inan.hiç pozitif bisey duyamiyorm.

arkadaşımın kızı 28 haftalık doğmuştu
aynı herkes yaşayamaz ki gibisinden kadının psikolojisini bozmuşlardı
şimdi o kız çok tatlı ve maşallahhhhhhh yaşıtlarından bile uzun bir kız
hemde çok zilliiiiiiiiiii maşallahhhhhhhh

senin paşanda onları utandıracak canım merak etme çok az kaldı
birazcık sabır ve bol bol duaaaaaaaaaaaa
bizde dularımızla yanınızdayız canım

orkdm herkesde gebelik farklı canım ya anlatırım anlatmasınada buşuna sitres yabarsın.arkadaşımın 3 oğlu var mesela onon gebelikleri hep farklı olmuş 3. de bu kesin kız derdi garibim

bende kiz istiyordum canim,esimlede sorunlarim olmustu,doktor direk bana sordugu sey pisikolojik depresyon gibi sorunlarin varmi dedi,cvp bile veremedim agladim sadece,dedigin gibi cok sertlesme oluyordu uzuldugumde, yavas yavas gunden gune cocuguma zarar vermisimde haberim yok.ORKDM kim ne derse desin canim,kuzunu huzur içinde buyut karninda,Allah saglik versin.beterin beteri var canim.

TERAVETTTTTTTTTTT

sende boşuna kuruntu yapıyorsun

senin bebişte erkek canımmmmmmmmmm
arada sırada gel yaz bari haber alalım senden
bu arada msn de hiç yoksun

orkdm herkesde gebelik farklı canım ya anlatırım anlatmasınada buşuna sitres yabarsın.arkadaşımın 3 oğlu var mesela onon gebelikleri hep farklı olmuş 3. de bu kesin kız derdi garibim

yaaa niye stres yapayim canim benimm anlat senn merak ettimmm

benim kendi annemm 5 cocugundada bulantidan kusmaktan hastanelik oldu iki kizi 3 oglu olduu

halamm kizina 6 aylikmiss haberi yok dusunnn digerlerindede hic biseyden haberi olmamisss onunda oglan kiz karisikk
ama istee ben sanki ulasilmaz mis gibi geliyoo

geçmiş olson canım haberlerde bi birara bi parmak bebişdi lakabı hatırladınızmı canım o parmak bebiş şimdi benim oğlumla aynı sınıfta ve gayette başarılı 5 buçuk aylık doğmuştu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…