- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.061
canimm kiyamamm
nasil oldu oglun kac kilo olodu annesi dr lar ne diyor gogsunu veriyomusun opup koklayabiliyomusunn
ruyamda erkek bi bebegii opup koklamisim omerim diyee
ayyy ALLAHIMM OYLE TATLIYDIKII
SUAN GOZYASLARIMI TUTAMIYORUMM KIZLARRR BENIMDE OLUR MU BITANE YAA COK DEIL BITANEEEE
700 gr di canim suan1kilo 200gr oldu doktorlar iyi diyor,oglum karnimda olsaydi 31 haftalikti daha 34 haftalik olunca gogsumu verecekmisim,emme duygusu yok daha,oksijen veriyolar33 gun oldu,premature dogan bebeklerde ozur kalabiliyormus, bundan cok korkuyorum off,bende oglum dogmadan bi ruya gormustum,oglumu bi dolap icinden cikariyorm esime sesleniyordum gel oglumuz buyumus alabiliriz diye ama,tuhaf bi ruyaydi demekki kuvezden alip seslenecekmisim esime Allahim sizlere huzurlu saglikli hamilelik gecirsin gonlunuzdeki olur insallah.
kizlar hamile olan arkadaslar,ne olur stres yapmayin ne olur,yeminle yalvariyorum size,bazi sorunlarim yuzunden stres yaptim bir gun yuzum gulmedi hamileligim boyunca,sonunu biliyorsunuz,bu haldeyim,daha once iki kez normal gununde dogum yaptim hemde bi kac saat icinde bunun boyle olmasi tamamen stres,ORKDM sen cok streslisin bak yapma tamammi canim inanki cokk uzuluyorum.
Türkiyem
Seni gördüm hemen yazayım dedim
Çok şükür iyiyie gidiyormuş
Ve inşallahhhhhh herhangi bir özür kalmaz dua edelim hepimizde inşallah
Rabbim şifa versin oğluşuna size bağışlasın
bernur cok saolasin canimm biran bosluga dustum istee(
turkiyem sendemi kiz erkek diye stres yapmsitin neydi bu kaddar etkileyecek kadar canimsinnn
dr nedenine ne dedi
kizimda gunlerce aglamistim kizim katkati kesilmisti karnimda anlayabiliyorum canim yaa
canım mesajının altında mesaj düzenleme paneli yazıo oraya gir mesajını sil bi zahmet tatlım
çünkü mimoza bebğiini yeni kaybetti,sen yanlış anladın onun yazdıklarını.
görüp üzülmesin tatlım,tamam mı?
sagol canim benim sizde olmasaniz kimse anlamiyor beni,pisikolojm oyle bozulduki,gecmis olsuna gelenler bile gule sakiya,yasarsa yasar bosver demelerinden biktim inan.hiç pozitif bisey duyamiyorm.
silinmedi canım ya üzüldüm şimdi patavatsızlık oldu . nasıl sildin ayrıntılı anlatsana msj düzenleme bulamadım
bernur cok saolasin canimm biran bosluga dustum istee(
turkiyem sendemi kiz erkek diye stres yapmsitin neydi bu kaddar etkileyecek kadar canimsinnn
dr nedenine ne dedi
kizimda gunlerce aglamistim kizim katkati kesilmisti karnimda anlayabiliyorum canim yaa
orkdm herkesde gebelik farklı canım ya anlatırım anlatmasınada buşuna sitres yabarsın.arkadaşımın 3 oğlu var mesela onon gebelikleri hep farklı olmuş 3. de bu kesin kız derdi garibim
700 gr di canim suan1kilo 200gr oldu doktorlar iyi diyor,oglum karnimda olsaydi 31 haftalikti daha 34 haftalik olunca gogsumu verecekmisim,emme duygusu yok daha,oksijen veriyolar33 gun oldu,premature dogan bebeklerde ozur kalabiliyormus, bundan cok korkuyorum off,bende oglum dogmadan bi ruya gormustum,oglumu bi dolap icinden cikariyorm esime sesleniyordum gel oglumuz buyumus alabiliriz diye ama,tuhaf bi ruyaydi demekki kuvezden alip seslenecekmisim esime Allahim sizlere huzurlu saglikli hamilelik gecirsin gonlunuzdeki olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?