Süper Anneler - 2011

sen benim cocugumu benden daha iyimi dusunuyosunnn

gel bak ozamann ötmeee oradaannn
benn geberiyorumm hastaliktann
gelde yardimin dokunsunnnnn
anayim kuzum bennn anaaa döverimde severimdeee
o seni tinlamazzzzzzzzzzz...............NOKTAA...............................

lütfen terbiyeli ol ben asla size karşı terbiyemi bozmadım
keşke elimde olsada gelip o çocuğa şefkat versem
bence buna ihtiyacı var

yazıları okuyan şahıs iyi okumuşta işine geldiği gibi anlamış.biz hep önce dua diyoruz.hepimiz birbirimize tek telkinimiz bol du edin.ama arkadaş o kadar dindarki tanrı diye bahsediyor.artı bu bayan hiç hamile falan olmamış.olsaydı gebelikte yaşanan stresi bilirdi.vede gözümüzden sakındığımız kuzucuklarımıza bile el kaldıra bileceğimiz anlardı.çokta takmamak lazım.allah görüyor,duygularımız o biliyor.gerisi sorun değil.

kizlar alinti yaptigi yere bakinn cocum aci aci agladi yazdim sonundada yazdimkii
oturup bende agladim onunlaaa
burayi koparmisss
gerci sizin gibiler icin namaz falan ne kiiii
amaaannn allah korusun cocuk dovulurmuuu ayrica onuda parantez icinde belirtmistimmm bu benim asabiligimdendi kizimla kiyaslamayin diyee
ama diyorum yaa
o at gozlugunuu atmayincaaa d..tumude yirtsamm yok anamm yokkkkk
anlatamamm sizeeeeeee

lütfen terbiyeli ol ben asla size karşı terbiyemi bozmadım
keşke elimde olsada gelip o çocuğa şefkat versem
bence buna ihtiyacı var

terbiyemede mi dil uzatiyosunn bozdurmadann gule gule o zamann kardesim

ben kizimi dovmusummmm terbiyee ne kiii benim yanimdaaaaaa

ulan falan demisin yaa ona guldum canom erkekk gibii erkek var icinde diline yansimisss
bosver kuzummm konumuza donelimm
eee anlat eylule kizlarinda nasil di gebeliginn senin

ya neyapimmm cok sinir oldummmmmzaten duygusalizz,nebusimdi,kim bu simdiii dedimmm

girsin bakim kizlar bidaha girerse yine hakkindan gelinnn

bizi burda gormuyomu birbirimize kenetleniyoruz,birbirimizi anliyoruzzz,ne hakla boyle yazabiliyorrrr
neyse orkisya sen hic bakma bunlara ama cevabini ver
valla cnm hamisligimden daha bisey anlamis degilim ,yani erken ondandir bence
ama kasiklarim hala arara sizliyo ve yok yorgunum,evden cikmak bile istemiyorummm

orkisya karriyaa bakya kizlariniza acimiyomusunuz demis sinir oldumyaaaaben sabah kalkar kalkmaz kizimi yedirdim icirdim,dusunu aldirdim cicilerini giydirdimmm
kendimde hala pijamaliyimmyani ben ilk evlendigimde bile kizim olsun diyodumm ee ikincide normal diyilmi erkek istemem,kizim oldu yine cok sukur fotosunuda gordunuz dunya guzeliee ucuncuyu istiyoruz artikk cokkk dogal degilmiiii,insss Allahimmm verecektirrr inssss

Son düzenleme:

rontgencilere bakin sizzz bosverin donelim konumuzaaa

eylulee babasi kizim icinn geberirrrrr yanii varyaa deli oluyor deliiiiii
ki benn anneyimmm sende oyle hepimizzzz oyleyizz amaaann bosver kuzum yaaa

suzannn sen napptin canooo hazirliklar basladimiii

kardelenn

benimd egun boyud evam ediyor hap aldim biraz rahatladim sende al belki rahatlarsin cook fayda vermiyor ama azicik hafifletiyorr

canim etli pide istiyoo yavv

Son düzenleme:

var ama bu kadar abartılımı onu bilmiyorum.ben ezginin takipçisiyim.oda benim gibi ovulasyondan bir gün önce olmuş.bakalım.hayırlısı.

ay orkis ben kardelene dedimya galiba onun iliski gunumuz ayniydi kardelennnnn:26:

ya kizlarimda asiri bas donmesi vardi ama ilkinde cok kusuyodummm uc aya kadar
ikincide yine bas donmeleri coktu hele sabah erken kalkip esimi ise yollarken bikackezde sabah kustum okadar
yani ikincide iiydim ,bunda simdilik bisey yokkksadece kasiklar bazen agriyo ve belime bacagima vuruyor okadarrr

sevillll,karabiberr,matematikkk olsalardida anlatsalardi belirtilerinii :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…