- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.261
Haklisin canim benim valla cok yoruluyorum bu ara hayirlisi canim 4 gün kaldi kiz mi erkek mi hadi canlarim söyleyin bakalim kiminki dogru olacak eylencesine...darilmam valla kizda deseniz..
nurum saol bakalim dogrumu
psciii demek beni sormazsın sen haaaa
bacılar 20'sinde gel demişti doktor, gitmesem olmaz mı ya
psciii demek beni sormazsın sen haaaa
bacılar 20'sinde gel demişti doktor, gitmesem olmaz mı ya
Canlarim güzelerim hepiniz erkek dediniz ya bence cok istediyinizden canlarim sag olun ....cuma bugün hepinize dua ediyorum zaten bugün cuma icin yine ediceyim canlarim hep aklimdasiniz iyiki varsiniz...
canım Allah içinden geçeni vermiştir doktor da sana bunu müjdeler inşallah
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
ben hamiş değilim
adet oldum
sen geçmişi okuma ondan sonra da gel bana kız
bin tane şey yazdım sana yaaa
sen oralı olmadın ben napaım
niye gitmek istemiosun
o zamana cinsiyet de belli olur belki?
teroşummmmmmmmmm napıosun cnm?
sen niye böyle sessizsin
bernur bişiler yazdı buraya sen kız oldugunu mu düşünüosun?
senin de orkişimin de oğlu olucak Rabbimin izniyle
moralinizi bozmayın
aklınızı bulandırmayın
kız nisan 20 de cinsiyeti sölerim demişti doktor, az kaldı ya
stresten uzak olmak için yazmıyom pek
kız nisan 20 de cinsiyeti sölerim demişti doktor, az kaldı ya
stresten uzak olmak için yazmıyom pek
bende cok asabiyim canim anlatamammm kizimi gun icinde dovuyorum bazenn
kuzumm aci aci agliyoo
oturuyom bende agliyom onunlaaa
erkek kız hadi bakalım
içimden öle gelddiiiiiinşallah tutar ama bana özelden at 4 sonra tuttu diye
arkadaşım bende çocuklara şiddete karşıyım.her ne sebep olursa olsun şiddet olmamalı.erkek bebekle ilgili birşeyleri sende merak etmişsinki bu foruma girip sessiz sessiz okumuşsun.yoksa ne işin var bu forumda.ben kendi adıma yazıyorum şayet bir oğlum olursa kızımı daha çok el üstünde tutarım.erkek çocuğu olmuyor hadi 3. Yap erkek olur demesinler diye istiyorum.yoksa 2 oğlu 3 oğlu olanlara çok üzülüyorum ben.kız çocuğunun tadını alamayan insanların işi çok zor.benim sağlık problemim var çok çocuk düşünmüyorum.2. Erkek olursa iyi olur ha yok olmadı çok şükür allahaki bana çocuk sevgisini nasip etti.beni annelikten mahrum etmedi.bunları bu topikte bulunduğum için kendi adıma yazıyorum.sessiz sessiz forumu takip ederken artık dayanamadım. Sırf bu iletiye mesaj atmak için üye oldum. Bugüne kadar, buradaki bazı arkadaşların bu erkek bebek, kız bebek konusunda ne kadar takıntılı olduğunu düşünüyor ve kızlarınız adına çok üzülüyordum. Kız olduğunu öğrendikten sonra yaşadığınız sinir-stresleri, çekinmeden yazdığınız “kız olduğunu öğrendiğimde çok üzüldüm, günlerce ağladım, kızım karnımda kasıldı” okuduğumda bile bu kadar üzülmedim. şu an ise ellerim titriyor, yazamıyorum, bir yandan da gözlerimden yaş akıyor engelleyemiyorum. O küçücük yavrularınızın yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz? Onlar size tanrı’nın emaneti. Emanete hıyanet edilir mi?
çocuklarınız daha doğmadığından beri buralardasınız, doğdular büyüyorlar, çocuğunuza harcayacağınız zamanınızın çoğunu hala buralarda harcayıp, gelecek çocuğunuzun cinsiyeti üzerine sinir krizleri yaşayıp bunu küçük masum çocuklarınızdan çıkarıyorsunuz.
çok yakın bir ahbabımız vardı, oldukça tanınmış bir din bilginiydi kendisi. Bir keresinde şöyle demişti “insanoğlu tanrı’nın ne kadar büyük olduğunu biliyor ama adaletini anlamıyor”.
Bir sorun kendinize şimdi, samimi olarak ama, oğlunuzla kızınız arasında adil olabilecek misiniz? Belki bu da sizin sınavınız. Ilk çocuğunuz kız olduğunda hissettiğiniz şeylerle, şimdi yaptığınız işlerle bu sınavı geçebildiniz mi? çok özür diliyorum ama bence geçemediniz. Olur da şimdi karnınızdaki bebekleriniz de kız olursa, gelip burda yöntem okumadan önce, nerde hata yaptığınızı görün istediğim için bunları yazdım.
Atrıca size, “bence senin hep kızın olacak” diyen insanlara kızacağınız yerde, durun kendinize sorun. Belki bu insanların bildiği bir şeyler var, ya da sizde gördüğü şeyler...
O daha 3 yaşına gelmemiş küçük çocuklarınızı da lütfen sinirinize alet etmeyin, buna hakkınız yok...
gülnevam canım ne yapıyorsun nerelerdesin oh be geldin.ne yaptın deneme varmı hamilemisin.bu ay düşünüyorum nisan ayı ne dersin.nisan ayı kız ayı diyorlar sende katılıyormusun.
Sessiz sessiz forumu takip ederken artık dayanamadım. Sırf bu iletiye mesaj atmak için üye oldum. Bugüne kadar, buradaki bazı arkadaşların bu erkek bebek, kız bebek konusunda ne kadar takıntılı olduğunu düşünüyor ve kızlarınız adına çok üzülüyordum. Kız olduğunu öğrendikten sonra yaşadığınız sinir-stresleri, çekinmeden yazdığınız kız olduğunu öğrendiğimde çok üzüldüm, günlerce ağladım, kızım karnımda kasıldı okuduğumda bile bu kadar üzülmedim. Şu an ise ellerim titriyor, yazamıyorum, bir yandan da gözlerimden yaş akıyor engelleyemiyorum. O küçücük yavrularınızın yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz? Onlar size Tanrının emaneti. Emanete hıyanet edilir mi?
Çocuklarınız daha doğmadığından beri buralardasınız, doğdular büyüyorlar, çocuğunuza harcayacağınız zamanınızın çoğunu hala buralarda harcayıp, gelecek çocuğunuzun cinsiyeti üzerine sinir krizleri yaşayıp bunu küçük masum çocuklarınızdan çıkarıyorsunuz.
Çok yakın bir ahbabımız vardı, oldukça tanınmış bir din bilginiydi kendisi. Bir keresinde şöyle demişti İnsanoğlu Tanrının ne kadar büyük olduğunu biliyor ama adaletini anlamıyor.
Bir sorun kendinize şimdi, samimi olarak ama, oğlunuzla kızınız arasında adil olabilecek misiniz? Belki bu da sizin sınavınız. İlk çocuğunuz kız olduğunda hissettiğiniz şeylerle, şimdi yaptığınız işlerle bu sınavı geçebildiniz mi? Çok özür diliyorum ama bence geçemediniz. Olur da şimdi karnınızdaki bebekleriniz de kız olursa, gelip burda yöntem okumadan önce, nerde hata yaptığınızı görün istediğim için bunları yazdım.
Atrıca size, bence senin hep kızın olacak diyen insanlara kızacağınız yerde, durun kendinize sorun. Belki bu insanların bildiği bir şeyler var, ya da sizde gördüğü şeyler...
O daha 3 yaşına gelmemiş küçük çocuklarınızı da lütfen sinirinize alet etmeyin, buna hakkınız yok...
Sessiz sessiz forumu takip ederken artık dayanamadım. Sırf bu iletiye mesaj atmak için üye oldum. Bugüne kadar, buradaki bazı arkadaşların bu erkek bebek, kız bebek konusunda ne kadar takıntılı olduğunu düşünüyor ve kızlarınız adına çok üzülüyordum. Kız olduğunu öğrendikten sonra yaşadığınız sinir-stresleri, çekinmeden yazdığınız kız olduğunu öğrendiğimde çok üzüldüm, günlerce ağladım, kızım karnımda kasıldı okuduğumda bile bu kadar üzülmedim. Şu an ise ellerim titriyor, yazamıyorum, bir yandan da gözlerimden yaş akıyor engelleyemiyorum. O küçücük yavrularınızın yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz? Onlar size Tanrının emaneti. Emanete hıyanet edilir mi?
Çocuklarınız daha doğmadığından beri buralardasınız, doğdular büyüyorlar, çocuğunuza harcayacağınız zamanınızın çoğunu hala buralarda harcayıp, gelecek çocuğunuzun cinsiyeti üzerine sinir krizleri yaşayıp bunu küçük masum çocuklarınızdan çıkarıyorsunuz.
Çok yakın bir ahbabımız vardı, oldukça tanınmış bir din bilginiydi kendisi. Bir keresinde şöyle demişti İnsanoğlu Tanrının ne kadar büyük olduğunu biliyor ama adaletini anlamıyor.
Bir sorun kendinize şimdi, samimi olarak ama, oğlunuzla kızınız arasında adil olabilecek misiniz? Belki bu da sizin sınavınız. İlk çocuğunuz kız olduğunda hissettiğiniz şeylerle, şimdi yaptığınız işlerle bu sınavı geçebildiniz mi? Çok özür diliyorum ama bence geçemediniz. Olur da şimdi karnınızdaki bebekleriniz de kız olursa, gelip burda yöntem okumadan önce, nerde hata yaptığınızı görün istediğim için bunları yazdım.
Atrıca size, bence senin hep kızın olacak diyen insanlara kızacağınız yerde, durun kendinize sorun. Belki bu insanların bildiği bir şeyler var, ya da sizde gördüğü şeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?