Süper Anneler - 2011

Haklisin canim benim valla cok yoruluyorum bu ara hayirlisi canim 4 gün kaldi kiz mi erkek mi hadi canlarim söyleyin bakalim kiminki dogru olacak eylencesine...darilmam valla kizda deseniz..

sana dua ediyorum canım benim.rabbim gönlündekini hakkında hayırlı etsin ve sana nasip etsin.sabırsızlıkla bekliyorum.

Canlarim güzelerim hepiniz erkek dediniz ya bence cok istediyinizden canlarim sag olun ....cuma bugün hepinize dua ediyorum zaten bugün cuma icin yine ediceyim canlarim hep aklimdasiniz iyiki varsiniz...

Canlarim güzelerim hepiniz erkek dediniz ya bence cok istediyinizden canlarim sag olun ....cuma bugün hepinize dua ediyorum zaten bugün cuma icin yine ediceyim canlarim hep aklimdasiniz iyiki varsiniz...

canım Allah içinden geçeni vermiştir doktor da sana bunu müjdeler inşallah
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

ben hamiş değilim
adet oldum

Son düzenleme:

kız nisan 20 de cinsiyeti sölerim demişti doktor, az kaldı ya
stresten uzak olmak için yazmıyom pek

aaaayy teroşum ya biliyorum ne desek boş yine stres yapacaksın ama gerçekten bu kadar kendini kasma vallahi ben hissediyorum erkek olduğunu,haa yanılırmışım belki kız olurmuş ama,artık kendime hislerime de güvenim kalmaz,insan bu kadar net hissedermi ya...erkek o erkek ALLAH ın izniyle...
o yüzden git öğren cinsiyetini sen

hadi teravet bacım senden güzel haberler bekliyoruz.bir cesaret git.nasıl olsa öğrencen.inşallah erkektir.dotorun bebeğin erkek der.hepimiz bayram ederiz.sağlıklı olsun öncelikli isteğimiz bu.inşallah

bende cok asabiyim canim anlatamammm kizimi gun icinde dovuyorum bazenn

kuzumm aci aci agliyoo
oturuyom bende agliyom onunlaaa

Sessiz sessiz forumu takip ederken artık dayanamadım. Sırf bu iletiye mesaj atmak için üye oldum. Bugüne kadar, buradaki bazı arkadaşların bu erkek bebek, kız bebek konusunda ne kadar takıntılı olduğunu düşünüyor ve kızlarınız adına çok üzülüyordum. Kız olduğunu öğrendikten sonra yaşadığınız sinir-stresleri, çekinmeden yazdığınız “kız olduğunu öğrendiğimde çok üzüldüm, günlerce ağladım, kızım karnımda kasıldı” okuduğumda bile bu kadar üzülmedim. Şu an ise ellerim titriyor, yazamıyorum, bir yandan da gözlerimden yaş akıyor engelleyemiyorum. O küçücük yavrularınızın yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz? Onlar size Tanrı’nın emaneti. Emanete hıyanet edilir mi?
Çocuklarınız daha doğmadığından beri buralardasınız, doğdular büyüyorlar, çocuğunuza harcayacağınız zamanınızın çoğunu hala buralarda harcayıp, gelecek çocuğunuzun cinsiyeti üzerine sinir krizleri yaşayıp bunu küçük masum çocuklarınızdan çıkarıyorsunuz.
Çok yakın bir ahbabımız vardı, oldukça tanınmış bir din bilginiydi kendisi. Bir keresinde şöyle demişti “İnsanoğlu Tanrı’nın ne kadar büyük olduğunu biliyor ama adaletini anlamıyor”.
Bir sorun kendinize şimdi, samimi olarak ama, oğlunuzla kızınız arasında adil olabilecek misiniz? Belki bu da sizin sınavınız. İlk çocuğunuz kız olduğunda hissettiğiniz şeylerle, şimdi yaptığınız işlerle bu sınavı geçebildiniz mi? Çok özür diliyorum ama bence geçemediniz. Olur da şimdi karnınızdaki bebekleriniz de kız olursa, gelip burda yöntem okumadan önce, nerde hata yaptığınızı görün istediğim için bunları yazdım.
Atrıca size, “bence senin hep kızın olacak” diyen insanlara kızacağınız yerde, durun kendinize sorun. Belki bu insanların bildiği bir şeyler var, ya da sizde gördüğü şeyler...
O daha 3 yaşına gelmemiş küçük çocuklarınızı da lütfen sinirinize alet etmeyin, buna hakkınız yok...

arkadaşım bende çocuklara şiddete karşıyım.her ne sebep olursa olsun şiddet olmamalı.erkek bebekle ilgili birşeyleri sende merak etmişsinki bu foruma girip sessiz sessiz okumuşsun.yoksa ne işin var bu forumda.ben kendi adıma yazıyorum şayet bir oğlum olursa kızımı daha çok el üstünde tutarım.erkek çocuğu olmuyor hadi 3. Yap erkek olur demesinler diye istiyorum.yoksa 2 oğlu 3 oğlu olanlara çok üzülüyorum ben.kız çocuğunun tadını alamayan insanların işi çok zor.benim sağlık problemim var çok çocuk düşünmüyorum.2. Erkek olursa iyi olur ha yok olmadı çok şükür allahaki bana çocuk sevgisini nasip etti.beni annelikten mahrum etmedi.bunları bu topikte bulunduğum için kendi adıma yazıyorum.

gülnevam canım ne yapıyorsun nerelerdesin oh be geldin.ne yaptın deneme varmı hamilemisin.bu ay düşünüyorum nisan ayı ne dersin.nisan ayı kız ayı diyorlar sende katılıyormusun.

NESLICIM kesınlıkle katılmıyorum kışın hamıle kalıp kızı olanlar var ya cok sacma etrafımdakı onlarca ınsan bu bılgılerden habersız en az abartısız 5 6 kısı var nısanda hamıle kalıp oglu olan eger rabbım yazdıysa zaten olacak yazmadıysa sen eylul ekım kasım aralıkdada kalsan bos takılma bunlara derım bol bol dua et rabbım gonlundekını gonlumuzdkeını versın ıns cuma hurmetıne..

EGERKI BURDAN BI ORNEK ISTIYOSAN Bernur oda nısanda kalmıs yanı rabbım ol desın yeterkı gerısı bos kızlar

Son düzenleme:

sen kimsin de,boyundan büyük laflar ediyosun?madem SANA GÖRE BÖYLE Bİ ADALET VAR ,ne diye bu forumda dolaşıyorsun,ne haddine senin burda duygularını paylaşan insanlara laf etmek, sana ne kardeşim erkek istiyoruz kız istiyoruz.SANA NE !!!!!!!!!!!
senin tanıdığın din bilgini YÜCE ALLAH A tanrı diyorsa nasıl bi kaynağın var çok belli!!!!!!!!!!
biz burda imanlı inançlı dua dolu insanlar olarak senin gibi dengesiz ruh hastası insanları aramızda eritiriz evvelALLAH.
ŞİMDİ GİT BİDAHA GELME

arkadasim git isinee

yazdiklarini okumadim bile
ama ben zaten hassasimm cinsiyetten deill bunu kafana iyi yazzz geberiyorummmm
simdi bide seninle ugrasamammmm
kizimida cinsiyet ugrunaa deil bunu unutma gebeligin verdigi asabilik at gozluguyle bakip
anlamak istedigin gibi anlama tamammm
evett oglum oluncaa kizimaa uvey anne gibi davranicamm oglumu basimlda kizimi ayagimda gezdiricemm
ne diyosunn biseymi diyosunnn........
yazma kardesim ..... rahatsiz oluyosaann yazmaa............
madem uyaricaksinn sirf benim yazilarimi okuyarak yada alinti yaparakk yapma bunu kardesimm
zaten hassasimm bide sen gelipte moral bozma ne olur
istiyorum evet coookkk istiyorumm
sonundaa ne cekeceksem cekeyimm istiyorum iste
kizim olursada dogurup cope aticammm bunumu duymak istiyosunnnnnnn.........
ALLAHIMIZII kitabimizii biz cok cok iyi biliyoruzz bu konulari arastirdikkk bunlari yaziyosaktaa bilki dogru yoldayiz seytanin vesveseleri bunlarr...
iste sirff senin gibilerr yuzunden ayrilcam bu sitedennn yazmiycam sonucuu catlayinnn gorun bakin kimse bilmiycekkk bebegimin cinsiyetinii gizli gizli takip edip elestirenler yuzunden sirfffffff

ayyyyyyyy yaaaaaaa sinirlerim alt ustt olduuuu

nerden ciktii bu yaaaa neyin nesii kimsin senn yaaa kimm
ne hakla beni aglatiyosun hakkimi nerde odeyeceksinnn bu gozyaslarin hakkini nasil vereceksinn
sinirlerimi alt ust ettimm sabah yataktan aglayarak uyaniyorum kizima kahvaltisini bile hazirlayamazkenn bide sen ciktin karsimaa
dua mi ediyosun kizi olsun diye et kardesim et umrumda deilsinnnnnn
neymis efenimmm
o insanlar senin hep kizin olcak demesine karsilik kizmayacakmisim
bi bildikleri varmiss
neymis bildikleri senin bildiklerinmiii imtihanim olsunn yeterki bir oglum olsunn
varmi bi diyeceginnn soyleeee
bidaha sakin ama sakin yazma
hakkimi helal etmiyorum sanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…