Süper Anneler - 2011

SAÇMALAMA ORKİŞ,
bu zeka özürlü insan için mi yapacaksın bunları
ben size dedim ama demi.burda gerekli gereksiz bir sürü ziyaretçi var,al sana ...... nın biri..
vallahi o kadı bi elime geçse yeminle ne yapacağımı ben bile tahmin edemiyorum,sinirim hat safhada
ama seninde ağzına sağlık evet doğurup doğurup çöpe atcaz varmı bi diyeceğin
gerizekalııııııııııı......

dur durr bunlara en guzell cevapp kizim olursada
agliycamm hepde burda haykira haykira aglayacagimmm
icimdekiler neyseeee bir bir dokecegimmmm
yemiycem icmiycemm karnimdan dusup gitsin diyee
o zamann ne yapacakk acabaa cok dusunuyo ya bizim cocuklarimizii

oglum olursada 40 gun 40 gecee gobek aticamm gece gunduz burada halaylar cekicemm
sirf senin gibi dusunennlereeee

sende ver adresini sanada cikolatasini postayalacammmm

iste sizin gordugun insann seklii buu bunu gormek istiyosunuuuuuzzzzz

yapicamm amaaa yapicamm gor bakkkkkk bekle gorrrrrr

yapma orkiş ya.ALLAH AŞKINA.
şaşkın yolunu saptırmış avarenin biri o.burdakileri kıskanıyor,seni seçmiş mesaj yazmak için,hilkat garibesiiiiiiiii
kendine gel bebeğim sen hiçççç o kadın için canını sıkma biz işimize bakalım Allah onu helak etsin.hamile bi kadının ahını aldı,hakkını aldı,vayyyyyy onun haline vay.

cok kotuyum nurr ben kizimin gebeliginde bile bu kadar cekmemistimm yemin ederim
yataktan kalkamiyorummm
dun aksam yemegimizii 10 da yedikk esim erkenden geldi ama ne care bu hastalik deilki caresine bakalim
cok duygusalim agliyorumm
buraya icimi dokmek icin giriyorum
densizin biri gelsin butun hayallerini alt ust etsin
hayalde olsa burada oglum diyebilme gucunu hissediyorum
cagdas insan dedikleri onun gibi olsa gerekkk

Kzlar sakin olun lutfen,sinirinizi bozmayin burdaki arkadaslar birbirine kenetlenmis,bildiklerini birbiriyle paylasirken,dualarla Allahtan evlat isteyen,tartisip,kalp kirmadan,sohbet eden bizleri cekemeyen biri demekki.

Bende anlamıyorum bu insanları sırf farklılık olsun istiyoruz diye nerdeyse zalim ilan edileceğiz şunu unutmasınlarki bizlerden kat kat üstün olan peygamberlerimiz bile erkek evlat istemişler biz kimizki nefsimize yenilmeyelim bizim çoçuklarımız adına üzülmeyi bıraksınlar biz onları severizde döverizde başkalarına neeeeee

ne çağdaşı ya Allah ını seversen madem çağdaş ne geziyo bu sitede bide utanmadan sessiz sessiz takip ediyordum diye edepsiz hayasız..
ne yıkacak hayallerini boşver bak sen bunu yaparsan bende bidaha girmem bu siteyede haaaaaa

gercekten tüylerim ürperdi...orkide ne diye kızını dövüyon
feyzal arkadaşımızı yargılamadan durup bida düşünün derim
çok doğru demiş evet erkek çocuğu takıntı haline getirmekte günah
MARİFETNAMEDE derki bebek anne karnında 40 gün durur ve 42. gün ALLAH ona bi melek gönderir
melek bebeğin her türlü azasını yapar ve ALLAHIM bu bebeğin cinsiyeti ne olacak der
İŞTE O AN ALLAH NE DİLERSE ONU VERİR
Bunun bilinciyle hayırlı olana ne ise onu ver rabbim demek gerekir
eğer böyleiseniz hiç kaygılanıp feyzalı kale almayın
ama yok illede erkek olsun cıldırıp kafayı oynatacam diyosanız
GERCEKTEN HEM YANINIZDAKİNE HEMDE KARNINIZDAKİNE YAZIK

biz kicimizida yirtsak bazi insanlar anlamamakta israr ediyorlar
kardesim erkek olsun tastan olsunmu diyoruz biz bu nasil dusuncedirr bu nasil zihniyettir kim ister bunu akil mantik yahuuu
o kdar dualar paylastik o kadar dinde kitapta gecen yazilar paylastikk
bumudur yani
icinden caninizin cektigine goremi yorum yapiyosunuzz pess
o zaman diyecek soz yok once gozunuzdeki at gozlugunu cikarin
peki acabaa o sahisin nasil yolu dustu burayaa yada olumsuz yazann herkes icin gecerli siz nediyee burada geziniyosunuzz

bbide sunu unutmayinn kizimii niye dovmusumm bi bu sorunun cevabinii anlayinn
ananiz sizi hic mi dovmedii beni doverdii iyiki de dovmuss guzel annemm belki bazi seylerin farkina varamayacaktim ozamann
dogru yolda olamayacaktimm(kizimla kiyaslamiyorum o benim asabiligimdendii )

efendimiz bile diyorkii cocuklarinizin yumusak yerlerine vurun namazini kilmiyorsa gerci ALLAH (CC) TANRI DIYEN birine desenn cahil cag disi gorurr simdi bu yazimiii
haa simdi diyeceksinizz kiii aaaaaaaaaaa amannnn allaahimmmmmmm cocuguna siddet uygulayann kotuu annneeeeee
dovmek diyince morartmak kanatmakk bu geliyo dimi aklinizzaa siddet demeyinn siddet demek budurr
hangi anne cocuguna siddet uygularr soyleyin hangi anneee oz evladina yapar bunuu ............................

Son düzenleme:

ulannnn sen kimsinbeeee ;sana nekiiii sana neeeeeee
senin gibi gadarr pis kotu niyetli patavatsizlar yuzunden boyle konusuyoruzzz,kesin sende oyle birisinnn,oyuzden okuyup baya kotu oldun demiii
hem cocugumuz bizim canimizz beee sen kimm oluyosunkii,kurban ol hepimizeee emiiiiiii
Allah hepimizi goruyorrr ve biz burda kimimiz kiz kimimiz erkek istiyoruz ne olsada bizimm canimiz cigerimizzz sana ne oluyokiii ,git isine sen gibi kisilerin burda isi yokkkkk
hem orkisime de demissin ve yuklenmissin ben de onu dedim kizimi dovdugumu ,bugun oglum olsa dovmiycemmi saniyosunnn,anneler doverde severde sen ne saniyosun lan bizi evlat katilimiiii
bizim burdaki huzurumuzu bozmaya ne hakkin var sen,sen kimsinkiiiiibasitt bir kisi oldugunda cok belliii,boyle burdaki hamileleri bukadar uzdugune gore asil Allahin gucune giden bu olurr,asil sen Allah kattinda katkat kotuluk isledin ve sen ve senin gibileri Allaha havale ediyorummm
Allahim buyuk biz burda herseyden once ona siginiyoruzzz,sen herhalde korsunn,burda kiz isteyende cok arkdsimiz varr,biz cocugumuzu dovuyosak tekmetokat degil herhalde,ulan bizim canimiz cigerimizzz onlar,insan bazen sinirleniyorrr ve hamileligin etkiside tabiii,senin gibi patavatsiz yuzunden gunumuz berbat olduu ,
Allaha havale ediyorum seni baskada hicbisey demiyorummmmmm

kizlar bulaflar yeter bu kariyaaa,hic takmayinn derimmm ,gelmis kendi kendini burayi karistiriyo ve bizim huzurumuzu bozmaya calisiyoooorrr

ya bunlar nasıl pervasızca yorumlar böyle hala anlayamadınız mı bizim ne düşündüğümüzü de "eğer öyleyse eğer böyleyse "diye yorum yapıyosunuz siz.
bu hakkı nasıl kendinizde buluyorsunuz.bu ne cesaret.
bu kadar ciddi görüşleriniz var madem ne işiniz var burda Allah aşkına ya,gidin işinize...
hayret bişey yaa....

eylulleeeeeeeeee

bakkk sadecee o yeri okudummmm

suann karnima agrilarr girdiiiiiii gulmektennnnn

boyle bi konuda bile guldurdun ya beni
rabbimde seni guldursunnnn insallaahhhh herseyeee inatt pipiliiiiii bir evlatla insallahhh
cekemeyenlerinnn suratinaaaa ciiiisssssssss demek icinnnnnnnn

bize dost gibi gorunenn icimizdekiler bile anlayamamiss bizi nuruummmmmmmm
disardakiler neler demezkiiiiiiii

hemde şarıl şarıll çi,şşşşşşşşşşşşşşşşşş
ohhhh yüzüne gözüne inşallahhhhhh

ayyy eyluleeeee
suann oyle bi guluyorumkiiiii nerden ciktin kizim senn yaaaaa gozlerimden yas bu kezde gulmektenn geliyoooooo

niyeki kiz neye bukadar cok guldunnnn,aman gul tatlimm bosverr bizbizi biliyoruzz Allahta biliyorrr

ulan falan demisin yaa ona guldum canom erkekk gibii erkek var icinde diline yansimisss
bosver kuzummm konumuza donelimm
eee anlat eylule kizlarinda nasil di gebeliginn senin

bura sizin yeriniz ise hay hay hemen çıkıp gideyim
yok eğer sayfa isteyen her kadın üye olursa ozaman susup kimseyide kovmayacaksın
yine diyorum erkek çocuğu takıntı halinde istiyorsanız zaten olmaz
ama hem hayırlı hemde ALLAH tan diliyorsanız ozaman sabır gösterceksiniz
yok öğle hem oğlum olsun
hemde kızıma kocama sinir krizleri yaşataım
ne demiş orkide
oturup kızım acı acı ağladı
VALLA benim bile ağlıyasım var o masum yavruya
ayrıca çocuklarınız namaz kılmassa dövün demiş asrın peygamberi hamilelik stersinde dövün dememiş

kizlarr nuuuurrrr canim cig kofte istiyoo esimm kesinlikle yeme diyor
ama felakett istiyorr napcam zarari olurmu kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…