- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.321
ay orkis ben kardelene dedimya galiba onun iliski gunumuz ayniydi kardelennnnn:26:
ya kizlarimda asiri bas donmesi vardi ama ilkinde cok kusuyodummm uc aya kadar
ikincide yine bas donmeleri coktu hele sabah erken kalkip esimi ise yollarkenbikackezde sabah kustum okadar
yani ikincide iiydim ,bunda simdilik bisey yokkksadece kasiklar bazen agriyo ve belime bacagima vuruyor okadarrr
sevillll,karabiberr,matematikkk olsalardida anlatsalardi belirtilerinii :44:
benim 8 haftalık.SAT 6 şubat.senin 4 haftalık galiba.
kizlar peki kusmalariniz cokmuuu
kardelen orkiss,ezginn,ilk haftalarda belirtilerinizi bidaha desenize yaww bende hic belirti yokk:26:
orkisim sen 4 5. haftalardami idrarinla o testlerden yaptin,lahana bide sut yaptin demi yapsammiki
kizlar peki kusmalariniz cokmuuu
kardelen orkiss,ezginn,ilk haftalarda belirtilerinizi bidaha desenize yaww bende hic belirti yokk:26:
orkisim sen 4 5. haftalardami idrarinla o testlerden yaptin,lahana bide sut yaptin demi yapsammiki
Sessiz sessiz forumu takip ederken artık dayanamadım. Sırf bu iletiye mesaj atmak için üye oldum. Bugüne kadar, buradaki bazı arkadaşların bu erkek bebek, kız bebek konusunda ne kadar takıntılı olduğunu düşünüyor ve kızlarınız adına çok üzülüyordum. Kız olduğunu öğrendikten sonra yaşadığınız sinir-stresleri, çekinmeden yazdığınız “kız olduğunu öğrendiğimde çok üzüldüm, günlerce ağladım, kızım karnımda kasıldı” okuduğumda bile bu kadar üzülmedim. Şu an ise ellerim titriyor, yazamıyorum, bir yandan da gözlerimden yaş akıyor engelleyemiyorum. O küçücük yavrularınızın yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz? Onlar size Tanrı’nın emaneti. Emanete hıyanet edilir mi?
Çocuklarınız daha doğmadığından beri buralardasınız, doğdular büyüyorlar, çocuğunuza harcayacağınız zamanınızın çoğunu hala buralarda harcayıp, gelecek çocuğunuzun cinsiyeti üzerine sinir krizleri yaşayıp bunu küçük masum çocuklarınızdan çıkarıyorsunuz.
Çok yakın bir ahbabımız vardı, oldukça tanınmış bir din bilginiydi kendisi. Bir keresinde şöyle demişti “İnsanoğlu Tanrı’nın ne kadar büyük olduğunu biliyor ama adaletini anlamıyor”.
Bir sorun kendinize şimdi, samimi olarak ama, oğlunuzla kızınız arasında adil olabilecek misiniz? Belki bu da sizin sınavınız. İlk çocuğunuz kız olduğunda hissettiğiniz şeylerle, şimdi yaptığınız işlerle bu sınavı geçebildiniz mi? Çok özür diliyorum ama bence geçemediniz. Olur da şimdi karnınızdaki bebekleriniz de kız olursa, gelip burda yöntem okumadan önce, nerde hata yaptığınızı görün istediğim için bunları yazdım.
Atrıca size, “bence senin hep kızın olacak” diyen insanlara kızacağınız yerde, durun kendinize sorun. Belki bu insanların bildiği bir şeyler var, ya da sizde gördüğü şeyler...
O daha 3 yaşına gelmemiş küçük çocuklarınızı da lütfen sinirinize alet etmeyin, buna hakkınız yok...
eylül canim benim valla 3 ay belim agridi hafif bas deönmem vardi bide hic bulanti falan yokdu ama kizlardada hatirlamiyorum ne yazik ki yokdu cünkü
birde şunu demeden geçemiycem
uyduruk bi takvim yada çiş rengi olunca 10 tane yorum yapılıyo
dünkü ruh halim okadar kötü iken geldim kızlar hamiş kalmam çok zormuş dedim ilk size yazdım teselliyi sizde bulmak istedim
ama sadece sağolsun kardelen ve gurbet moral vermeye çalıştı bana
dünkü ruh halim okadar kötü iken geldim kızlar hamiş kalmam çok zormuş dedim ilk size yazdım teselliyi sizde bulmak istedim
aa seyhancım ınan okumadım yazdıgını hydr problem ne guzelım bozma moralını hıc cocugun olmaz dıyenlerın bıle oluyo ıns olcak stres yapma dr ne dedıkı ınan uzuldum sımdı bu yazına burda bırmızın derdı hepımızınkı cunku emınım arkadaşrlarda benım gıbı dusuyodur
canım kızkardeşimede ameliyat olman lazımhamile olman imkansız dediler . çok korktu ameliyat olmadı rahim filmiydi yanlış hatırlamıyosam çektırdı sonra ameliyatsız tatlı bi kızımız oldu.KORKMA CANIM SABIRLI OL ALLAH YARDIMCIN OLSUN
allah bağışlasın benim 1 kızım var zaten
dünkü yazımı silmek istedim ama bi türlü beceripde silemedim malesefff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?