Süper Anneler - 2011

benim 8 haftalık.SAT 6 şubat.senin 4 haftalık galiba.

kizlar peki kusmalariniz cokmuuu
kardelen orkiss,ezginn,ilk haftalarda belirtilerinizi bidaha desenize yaww bende hic belirti yokk:26:
orkisim sen 4 5. haftalardami idrarinla o testlerden yaptin,lahana bide sut yaptin demi yapsammiki

Son düzenleme:
kardelen orkiss,ezginn,ilk haftalarda belirtilerinizi bidaha desenize yaww bende hic belirti yokk:26:
orkisim sen 4 5. haftalardami idrarinla o testlerden yaptin,lahana bide sut yaptin demi yapsammiki

kusma yok.bulantı var.benimde geçen cumadan beri başladı.ama bu hafta çok arttı.bugün artık tavan yaptı resmen.

eylül canim benim valla 3 ay belim agridi hafif bas deönmem vardi bide hic bulanti falan yokdu ama kizlardada hatirlamiyorum ne yazik ki yokdu cünkü

Dur bakalim orda
oyle hop gelipte agzina geleni yazamassin.
Sen once nezaket kurallarini ogren.
Ikincisi, herkesin Allahtan evlat isteme hakki vardir
Sen bizim yasadiklarimizi hislerimizi once yasa hisset sonra konus.
Iki ardarda kiz dogurana hic kenardan nasil bakislarla bakildigini gordunmu?
Belkide 2-3 bilemem 4 tane oglun var ondan boyle rahatsin.
Benim 2 kizim var hic bir zaman ayrimcilik yapmaim oglumda da yapmam asla.
Insan oglu hep ister olunceye kadar bebek olmasin araba
araba olmasin ev
ev olmasin giysi bitmez ki
Sen hic farkettinmi buradaki hanimlar hepsi Allaha inanan insanlar
onlari kiramazsin hakkin yok buna
Biz Allahtan istiyoruz o vericektir sabirsa sabr ediyoruz merak etme

birde şunu demeden geçemiycem

uyduruk bi takvim yada çiş rengi olunca 10 tane yorum yapılıyo
dünkü ruh halim okadar kötü iken geldim kızlar hamiş kalmam çok zormuş dedim ilk size yazdım teselliyi sizde bulmak istedim
ama sadece sağolsun kardelen ve gurbet moral vermeye çalıştı bana

arkadaşlar keşke bukadar kale almasaydınız. anlayan anlar zaten . hayır burda kız isteyen arkadaşlarda var. kız isteyince iyi oluyoruz dimi. hiç fark yok kızımda canım oğlumda .özellikle sadece kızı olan yada oğlu olan arkadaşlar okadar haklısınızki isteyinizde. allah yardımcınız olsun. görmezden gelelim yapcak bişi yok havlar giderler.kız yada erkek aslında bizim için hiç bi farkı olmayacak ben kızıma bakarken rabbime hamdolsun diyorum rabbım bu güzelliğide tattırdı diye. biliyorum herkesin kendince haklı yanları var istemekte. rabbim verir inşallah

eylül canim benim valla 3 ay belim agridi hafif bas deönmem vardi bide hic bulanti falan yokdu ama kizlardada hatirlamiyorum ne yazik ki yokdu cünkü

cnm benim insss guzel haberi ilk senden alicazz insss
insss seninde kizlarina yakisikli bi erkek kardes gelir ve mutlulugunuza mutluluk kadar bebegin inssss
insss sonra bizimde olurrr ve guzel haberlerimizi burdan veririz

aa seyhancım ınan okumadım yazdıgını hydr problem ne guzelım bozma moralını hıc cocugun olmaz dıyenlerın bıle oluyo ıns olcak stres yapma dr ne dedıkı ınan uzuldum sımdı bu yazına burda bırmızın derdı hepımızınkı cunku emınım arkadaşrlarda benım gıbı dusuyodur

cnmya ne oldukii benim dun misafir vardi hic okuyamadimm
cnmm ne oldu anlatsanaaaa

canım kızkardeşimede ameliyat olman lazımhamile olman imkansız dediler . çok korktu ameliyat olmadı rahim filmiydi yanlış hatırlamıyosam çektırdı sonra ameliyatsız tatlı bi kızımız oldu.KORKMA CANIM SABIRLI OL ALLAH YARDIMCIN OLSUN

boşver cnm
ama şöyle bir gerçek var çişimin rengini söyleyeseydim daha çok sakinleştirici cevaplar alırdım

bende erkek bebeğim olsun çok istedim çok dua ettim , ama gerçekten bazen bazı yazıları okurken kendimden utandım
dikkat edelim kızlar yazdıklarımıza cevaplarımıza ruh halimde iyi değil
kimse yanlış anlamasın beni ama ders almak lazım herşeyden

allah bağışlasın benim 1 kızım var zaten
dünkü yazımı silmek istedim ama bi türlü beceripde silemedim malesefff

orkidemmm
biz biliyoruz senin gönlünün güzelligini canım olur olmaz insanlara kafanı takıp bebişini ve bizi üzme
sayfayı kapattırmak için yapıyorda olabilir gaza gelmeyelim
bende bana neden cvp yazmıyor diye düşünüyordum canım sıkılmış
emin ol kendiside burdan bişeyler ögrenmek adına gizli gizli takip ediyormuş
ben nasıl burayı bulmuşsam oda aynı yöntemle bulmuştur
ALLAH a havale etmek lazım
biraz dini kitap okumalı bu arkadaş
Resulü Ekrem (s.a.v) “Koyununuzun otunu bile Allah'tan isteyin” buyuruyor
bu hadis açıklayıcı olmuştur galiba
umarım bi daha yazıpta orkidemin canını sıkmazsın
o bizim degerlimiz

allah bağışlasın benim 1 kızım var zaten
dünkü yazımı silmek istedim ama bi türlü beceripde silemedim malesefff

çok üzülmüssün canım fazla alınganlık yapıyorsun oyüzden burdaki arkadaşlar derlerini paylaşıyo çok güzel derleşiyo dün yazını görmedim diyer arkadaşlarda görmemiştir eminim .üzülme 5 yıl olmadı kız kardeşiminki dedimya ameliyat dediler rahim filmi kolaylaştırıyormuş gebeliği çektirdinmi sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…