Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun bendeniz Esra haziran annesiyim 24 yasindayim yarismaya avrupadan katiliyorum :)
benim kizim ,20 mayis dogumlu, emekliyor gecen hafta dislerimizde cikti ikisi birden patladi cok sükür![]()
Oo cok sevindim canim masallah sonun da dilay da dis cikardi demek tioki elias gibi ikisini birden cikarmis hemde bundan sonra her ay veya her iki ayda bir takip eder diger disler
ay saol teyzesi cok tesekkür ederiz evet ikisi birden cikti ben biri cikti saniyorum ertesi gun bir bakdim digeride cikmis
ama eliasinki kadar buyuk buyuk degiler azicik yavas yavas cikariyor![]()
Aman canim yavas yavas devami gelir olsun cok fazla zorlanmadan cikardiysa önemli olan da o zaten..
Alintilarin ôzel mesaj olarak gelmesini bende sevmedim hep mesaj var saniyorum![]()
Bugün oglum ilk defa alistirma bardagini eline verdim icinde de cay yapmistim 160 ml bir defa da hic agzindna cekmeden 110 ml cayi icti cok saskinim :) bir damla su icsin diye on takla atmam lazimdi alistirma bardagiyla![]()
Merhaba banada yer var mı![]()
Yeni topik hayırlı uğurlu olsun![]()
ooo masallahh demeki cayla icmeyi daha cok sevmisdilayda suyu bizim ictigimiz bardaklardan icmeyi tercih etmeye basladi ne zaamn bardagi elime alsam su icmek icin basliyor eeee iiiii demeye
![]()