Super anneler 2013

TALIAA

dilay hafsam
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
3.222
21
88
Almanya
2013 anneleri bebeklerimiz büyüyor onlar büyürken bizde burda tanisalim kaynasalim , bebislerimiz le ve kendimizle iligili bilgi alisverisinde bulunurken hep birlikte sohbet etmeye ne dersiniz

Son düzenleme:
Hayirli olsun bendeniz Esra haziran annesiyim 24 yasindayim yarismaya avrupadan katiliyorum :)

Hayirli olsun bendeniz Esra haziran annesiyim 24 yasindayim yarismaya avrupadan katiliyorum :)

saol canim hosgeldin :16: bende kendimi tanitayim o halde:1:

ben deniz degil taliaa:27: yasim 33 3 cocuk annesiyim 2013 haziran annesi oldum en son gecen yil benim icin sanirim 3 lü rakamlarla doluymus:ssz::ssz::1: almanyadan katiliyorum bende:21:

benim kizim ,20 mayis dogumlu, emekliyor gecen hafta dislerimizde cikti ikisi birden patladi cok sükür :16:

Son düzenleme:
benim kizim ,20 mayis dogumlu, emekliyor gecen hafta dislerimizde cikti ikisi birden patladi cok sükür :16:

Oo cok sevindim canim masallah sonun da dilay da dis cikardi demek tioki elias gibi ikisini birden cikarmis hemde bundan sonra her ay veya her iki ayda bir takip eder diger disler

Oo cok sevindim canim masallah sonun da dilay da dis cikardi demek tioki elias gibi ikisini birden cikarmis hemde bundan sonra her ay veya her iki ayda bir takip eder diger disler

ay saol teyzesi cok tesekkür ederiz evet ikisi birden cikti ben biri cikti saniyorum ertesi gun bir bakdim digeride cikmis:27:
ama eliasinki kadar buyuk buyuk degiler azicik yavas yavas cikariyor:1:

:3:
ay saol teyzesi cok tesekkür ederiz evet ikisi birden cikti ben biri cikti saniyorum ertesi gun bir bakdim digeride cikmis:27:
ama eliasinki kadar buyuk buyuk degiler azicik yavas yavas cikariyor:1:

Aman canim yavas yavas devami gelir olsun cok fazla zorlanmadan cikardiysa önemli olan da o zaten..

Alintilarin ôzel mesaj olarak gelmesini bende sevmedim hep mesaj var saniyorum :1:

:3:

Aman canim yavas yavas devami gelir olsun cok fazla zorlanmadan cikardiysa önemli olan da o zaten..

Alintilarin ôzel mesaj olarak gelmesini bende sevmedim hep mesaj var saniyorum :1:

mesajiniz var hahaha:9::9: evet bende sevmedim ya bende öyle saniyorum hep sevindirik oluyorum bir bakiyorum sonuc hüsran:27::9::9:
evet yavas ciksinda sorun yasamiyalim ya cok sükür cok skinti vermedi dilay sadece iki gece uykusundan uyanip saatlerce benle oturmayi tercih ettii:1:

Bugün oglum ilk defa alistirma bardagini eline verdim icinde de cay yapmistim 160 ml bir defa da hic agzindna cekmeden 110 ml cayi icti cok saskinim :) bir damla su icsin diye on takla atmam lazimdi alistirma bardagiyla :46:

Bugün oglum ilk defa alistirma bardagini eline verdim icinde de cay yapmistim 160 ml bir defa da hic agzindna cekmeden 110 ml cayi icti cok saskinim :) bir damla su icsin diye on takla atmam lazimdi alistirma bardagiyla :46:

ooo masallahh demeki cayla icmeyi daha cok sevmis :1: dilayda suyu bizim ictigimiz bardaklardan icmeyi tercih etmeye basladi ne zaamn bardagi elime alsam su icmek icin basliyor eeee iiiii demeye:1:

Hosbulduk taliaa eşim evde ya fazla duramayacagm
Benim kız da durmuyor
Gece gelirim inşallah

ooo masallahh demeki cayla icmeyi daha cok sevmis :1: dilayda suyu bizim ictigimiz bardaklardan icmeyi tercih etmeye basladi ne zaamn bardagi elime alsam su icmek icin basliyor eeee iiiii demeye:1:

Benimki de sadece bardakla iciyor suyu aventin plastik süt saklama bardaklari vardi onu almistim onunla iciriyorum bende, cayi da bugün ikk defa alistirma bardagiyla icti iste.. Ya dilay istedigi herseyi artik acik ve net anlatiyor desene :1: bizimki anca ciglik atiyor kizip :31:

Back
X