Super anneler 2013

Palamut l.torik.uskumru. ve bir balik daha fardi unnuttum bunlarin kuyruguna takin sirt ksmindaki siyah eti
yemeliler haftada 3 gun 1,5 yil boyle devam edilmek zorunda

ayy bende biliyorum bunu
hattabunun yanında parayla sattığı bir kur var o adamın onunla beraber olunca uzuyormuş
ama ne mumkun 1,5 sene hem doğal balık mı kaldı memlekette

Canim uzun zamandir takip etmissin belki benim oglumun gece cok fazla uyanip emmeden uyumamasindan sikayet ettiklerimi görmüssündür sana söyle söyleyeyim ben Elasa gece 3-4 defa uyanmayi onun uyanacagi saatten 15-20 dk önce kendim kalkip uykusun da emzirerek unutturdum ilk hafta bu 4 den 3 e sonra 3den 2.. derken suan gece 23:00-24:00 gibi uykusun da mama veriyorum sabah saat 6 bazan 8 e kadar uyanmadigi oluyor. Pasayi hic ac birakma bence ben aglatip aglatip uyutmaktansa ac ac böyle bir cözümü daha mantikli bulup uyguladim ve bizde 3 hafta icin de tamamen ise yaradi cok sükür, bana göre o simdi her uyandigin da karninin ac oldugundan aliskanlik haline getirdi eger uyandigi zaman karni da tok olursa uykusu daha fazla acilmadan devam uyumaya alisir sanirim. eger sana da mantikli geldiyse bu yöntemi bir dene istersen.

pispisla uyuturken bazan inatla kalkmak istiyor veya uykulu halde direniyor benimki de ona da söyle bir care buldum hizli hizli Şi Şi Şi veya buna benzer sesler cikararak uyutuyorum.. gece aglayinca bende cok geriliyorum senin gibi

Ocakta elias icin muhallebi-karnibahar corbasi-elma marmelati pisiyor aksam yemegine sira gelmedi yine oglumdan

Birde kilon gayet iyi masallah cok fazla dert etme evet ideal kilon boyuna göre 50-55 arasi ama yavas yavas o kiloya da ulasirsin hem emziriyormussun da ne güzel onun da faydasi cok kilo verme de

ay ben dün burnuna kadar doyurdum,
çorba, muhallebi ve bir saat emzirdim
yine iki saat onra uyandı
en son 4 gibi yanıma aldım koyun koyuna uyuduk

ay ben dün burnuna kadar doyurdum,
çorba, muhallebi ve bir saat emzirdim
yine iki saat onra uyandı
en son 4 gibi yanıma aldım koyun koyuna uyuduk

ohh yarasin bu arada hosgeldin canim
baliktan bahsetmissin balik olarak hangi baligi verebiliyoruz biliyormusun bende alayim diyorum her defasin da sonr atereddüt edip vazgeciyorum :26::26:

ohh yarasin bu arada hosgeldin canim
baliktan bahsetmissin balik olarak hangi baligi verebiliyoruz biliyormusun bende alayim diyorum her defasin da sonr atereddüt edip vazgeciyorum :26::26:
canım artık her balığı verebilrisin özellikle somon tavsiye ederim buğulama
önemli olan balığın sırtındaki siyah etli yeri yağ yöneünden çok zengin

[video=youtube;rPRvl1pyCUw]https://www.youtube.com/watch?v=rPRvl1pyCUw[/video]

gülmekten karnima agrilar girdi yaa hele o kusma sahnesi nedir öyle

canım artık her balığı verebilrisin özellikle somon tavsiye ederim buğulama
önemli olan balığın sırtındaki siyah etli yeri yağ yöneünden çok zengin

öylemi iyi ozaman somon veya cubra hep taze geliyor hatta nordsee var biliyorsun temizlenmis hazirlanmis denizden cikali en fazla birkac gün olmus baliklari oluyor ordan gidip oglum icin alayim bare bu hafta sonu

Aslında uykusunda da emzirmeyi denedim. Uyanma saati geldiğinde yine uyandı;(( yine de devam deyim bakalım birkaç gün daha.
Senin oğlunun gündüz uykuları ne kadar sürüyor canım? Kaç defa uyutuyorsun? Uyutman genellikle ne kadar sürüyor?

oyyy bugüne pek bşr mutlu başladım da şimdi enerjim düştü

diyetten sanırım
ayybenim kız abisiyle oynuyor yaa
şap şap sırtına vurup gülüyor

gündüz uykumuz 3 defa bazan 2 30-45 dk arasi oluyor sansim varsa 1-1,5 saat uyur ama cok nadir uyutmam genellikle 20 dk sürüyor gece uykusuna yatarken zaten dogdugu günden buyana her aksam ayni saatler de banyo yaptiririm banyosunu yapip masajimi da yapiyorum birde mamasini iciriyorum uyumasi gerektigini anliyor zaten yatirip pispislamaya basladigim da 10-15 dk icin de falan uyumus oluyor bir saat sonra tekrar uykusu aciliyor hemen yanina yatip pispislamaya devam ediyorum ondan sonra dalinca alip yatagina yatiriyorum.. bence de bir süre daha devam et belki ise yarar ben sayet her yolu denedim neredeyse en uygunu buydu gece cok fazla uyanmasini unutturucak

Sınıf öğretmeninyim canım. Oğlumun adı Yaman.boyum kısa canım

yap esracım benim oğlan da tavuk çorbası isteyip duruyordu
yapmak istemiyordum ama dayanamadım yaptım kız da bayıla bayıla yedi
üstüne de kabak tatlısı verdim çok sevdi

burcu ben 1 aya yakin tavuk corbasi olsun yemeklerine tavuk katmak olsun veriyordum zaten canim bizim doktor tavugu tavsiye ediyor etmesine de daha cok kirmizi etten yana.. esin tekrar gittimi gidecegi yere yoksa daha gitmeyecekmi buara da canim

Sınıf öğretmeninyim canım. Oğlumun adı Yaman.boyum kısa canım
bende anasınıfı öğretmeniyim
her ne kadar mesleğimi icra edemesemde

ne ara basladin kiz sen diyete
gizli gizli yapıyorum sizden
ayy çok fena kafaya taktım bu kiloları
eşimde geçen gün durmuş saçının beyazları görünüyo boyamak istersen dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…