Palamut l.torik.uskumru. ve bir balik daha fardi unnuttum bunlarin kuyruguna takin sirt ksmindaki siyah eti
yemeliler haftada 3 gun 1,5 yil boyle devam edilmek zorunda
60 kiloyum canım ama boyum kısa 1.57. İştahım da inanılmaz açık;(( başlayacağım bir şekilde işte....
Oğlum dün 1 gibi uyandı acıkmıştı. Emzirdim. Hemen uyudu. Sonra bir daha uyandı . O kadar uykum vardı ki saate bakamadım. Emzirir emzirmek uydu yine saat 3.30 muş. Aslında pışpışla uyutmam gerekiyordu. Sonra yine uyandı ne yazık ki. 5.30 gibi . Bu sefer emzirmedim. Emzirsem 5 Dakika'ya uyurdu. Karnı tok biliyorum. Uykusu bölündüğü için uykuya dalamadığı için uyandı. Pışpışladım ama tam uyuyacakken birden uyandı. Uyuyamadığı için de ağlıyor tabi ara ara. Normalde ağlayan bir bebek değil. Annem de çocuğa acı çektiriyorsunuz diyor . Emzir boşver ne olacak diyor. Bir de apartmanda sabahın 5.30 unda yankılanıyor tabi ses. 2 aydır buradayız hiç sesi gitmemiştir oğlumun gece yarısı. Başkalarını rahatsız etmekten geriliyorum. Uyuduğunda saat 7 idi. Sürekli ağlamadı tabi.
Ne dersiniz devam edeyim mi? Devam edersem alır biliyorum. Uyumlu çocuk benim oğlum. Ben ona emzirereek uyumasını öğretim. Gündüz de pışpışla uyuttum. 50 dakika sürdü. Yine arada ağladı. 1 saat uyudu
ay ben dün burnuna kadar doyurdum,
çorba, muhallebi ve bir saat emzirdim
yine iki saat onra uyandı
en son 4 gibi yanıma aldım koyun koyuna uyuduk
canım artık her balığı verebilrisin özellikle somon tavsiye ederim buğulamaohh yarasin bu arada hosgeldin canim
baliktan bahsetmissin balik olarak hangi baligi verebiliyoruz biliyormusun bende alayim diyorum her defasin da sonr atereddüt edip vazgeciyorum :26::26:
canım artık her balığı verebilrisin özellikle somon tavsiye ederim buğulama
önemli olan balığın sırtındaki siyah etli yeri yağ yöneünden çok zengin
Canim uzun zamandir takip etmissin belki benim oglumun gece cok fazla uyanip emmeden uyumamasindan sikayet ettiklerimi görmüssündür sana söyle söyleyeyim ben Elasa gece 3-4 defa uyanmayi onun uyanacagi saatten 15-20 dk önce kendim kalkip uykusun da emzirerek unutturdum ilk hafta bu 4 den 3 e sonra 3den 2.. derken suan gece 23:00-24:00 gibi uykusun da mama veriyorum sabah saat 6 bazan 8 e kadar uyanmadigi oluyor. Pasayi hic ac birakma bence ben aglatip aglatip uyutmaktansa ac ac böyle bir cözümü daha mantikli bulup uyguladim ve bizde 3 hafta icin de tamamen ise yaradi cok sükür, bana göre o simdi her uyandigin da karninin ac oldugundan aliskanlik haline getirdi eger uyandigi zaman karni da tok olursa uykusu daha fazla acilmadan devam uyumaya alisir sanirim. eger sana da mantikli geldiyse bu yöntemi bir dene istersen.
pispisla uyuturken bazan inatla kalkmak istiyor veya uykulu halde direniyor benimki de ona da söyle bir care buldum hizli hizli Şi Şi Şi veya buna benzer sesler cikararak uyutuyorum.. gece aglayinca bende cok geriliyorum senin gibi
Melehat hoşgeldin canım sen de mi haziran annesisin ilk kez görüyorum
geçmişi okuyamadım kusura bakma ondan soruyorum
Aslında uykusunda da emzirmeyi denedim. Uyanma saati geldiğinde yine uyandı;(( yine de devam deyim bakalım birkaç gün daha.
Senin oğlunun gündüz uykuları ne kadar sürüyor canım? Kaç defa uyutuyorsun? Uyutman genellikle ne kadar sürüyor?
Hoşbulduk canım. Evet 12 Haziran doğumlu oğlum vAr:)
diyetten sanırım
ayybenim kız abisiyle oynuyor yaa
şap şap sırtına vurup gülüyor
memnun oldum canim tanistigimizaya buarada yanlis anlamani istemem haziran annelerinin kismetimidir nedir bilmiyorum geneli ögretmendi sen ne ögretmenisin bu arada hangi sehirde yasiyordun annen nerde yasiyor yani nerden nereye gideceksiniz onu merak ettim de:44: :26: insallah rabbim kolaylik nasip eder canim merak etme sende basa cikabilirsin oglusunla
ay ismi ne acaba onuda merak ettim:26: bu arada cokta kilo almamisin yaa niye sorun ediyorsun okadar
bende anasınıfı öğretmeniyimSınıf öğretmeninyim canım. Oğlumun adı Yaman.boyum kısa canım
gizli gizli yapıyorum sizdenne ara basladin kiz sen diyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?