- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
bende anasınıfı öğretmeniyim
her ne kadar mesleğimi icra edemesemde
gizli gizli yapıyorum sizden
ayy çok fena kafaya taktım bu kiloları
eşimde geçen gün durmuş saçının beyazları görünüyo boyamak istersen dedi
burcu ben 1 aya yakin tavuk corbasi olsun yemeklerine tavuk katmak olsun veriyordum zaten canim bizim doktor tavugu tavsiye ediyor etmesine de daha cok kirmizi etten yana.. esin tekrar gittimi gidecegi yere yoksa daha gitmeyecekmi buara da canim
aaa sen ne tepki verdin kiz peki o öyle söyleyince oglum bak git demedinmi
aslında benim çocukalrda çok seviyor tavuğu
nile 4 aylıkken verdim ilk kez
yaz gelsin köy tavuğu alcam hep
bende et kıyma kullanıyorum canım
hatta eti iyice haşlıyorum düdüklüde çorbasını yapıyorum çok seviyor bizimkiler düğün çorbası mı ne diyorlar sanırım ona da
ayy aslında ilk çocuktan sonra çok bakımlıydım hatta arkadaşlarına bile anlatmış hep
ojesiz bile görmedim hala diye.. ortak kız arkadaşlarımız var iş yerinde de
ama şimdi wc ye zor gidiyorum yaa
üzüldüm açıkçası ama aklıma gelmedi o gelse derdim
canim etin suyundan cok kendisini yedirmelisin ben 2 defa cekilmis kiymayla sebze yemegi yapiyorum genel de demir acisindan cok faydali, dügün corbasini daha önce duymustum ama hic yememistim demekki böyle birseymis
aman canim ya bir an düsüncesizlik yapip söylemistir üzme kendini o evdeyken cocuklari birak veya annen de yakin sanirim ona birakip bi kuaföre gidersin hem sana da cok iyi gelir.. suan henüz nil kücük oda biraz daha büyüsün tekrar eskisi gibi olursun
canım ben kıymayı 3 kez çektiriyorum
yok kız suyuyla değil kendiyle yapıyorum zaten hem eti koyuyorum hem suyunu
altından ununu kavuruyorum içine et suyu ve etlerini koyuyorum sonra az süt
krema niyetine
oo tmm süper ozaman :) bende 2 hafta ugrastim ev tarnasi yaptim eliasa sonun da bitti cokta guzel oldu yarin onu vericem bakalim ins begenir de emegime yazik olmaz :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?