Super anneler 2013

Ben bu ay doktor kontrolüne götüremedim oğlumu. Memleketteyiz ya.. Döner dönmez götüreceğim.
Kahvaltıya gecmedim daha. Meyve veriyorum. Etli Sebze yemeği veriyorum. Yoğurt veriyorum. Bugün tadımlık yumurta sarısı verdim. Sevdi. Kilosunda maşallah iyi. Çok acele etmek istemedim, bilmem kötü mü ettim.

Slmm kizlar acilmis sonunda bur saatur yazamadim ya bgun sabahtan heri bakamadi burayada
Annem bizde bugun.ne var ne yok suan hangi sayfadayiz kim.var bilmyorum

bende veriyorum bunlardan canım kahvaltı da ben mama sandalyesine oturtup eline kaşar, büsküvi falan veriyorum onalrı yiyor ağzına arada yumurta veriyorum anlıcan biz ne yersek :)) öyle bulamaç falan sevmedi

Slmm kizlar acilmis sonunda bur saatur yazamadim ya bgun sabahtan heri bakamadi burayada
Annem bizde bugun.ne var ne yok suan hangi sayfadayiz kim.var bilmyorum

ben varım kendi kendime konuşup duruyorum
bak örgüye bile başladım

ay bende bizim kız kilo almadı deyip duruyordum bugün baktım bayağı uzamış
demek boya gitmiş

laaallllalalaa laaa laaa
lalallalaaaaaaaa
istek parçası olan
sıradaki parça sana kırmızı çok yakışıyor
yok yok rafet el romandan sürgün

Melahat eger istahliysa verdiklerini güzel yiyorsa acele etme tabi ama tadimlik herseyden ver artik en azindan artik koca adam oldular
Bazan ek gidayi cok seven cocuk gidiyor yerine birden bire agzini hic acmayan su dahi istemeyen bir bebek geliyor birgünleri digerine uymuyor

oo merhaba kızlar sizi yine bir arada görmek çok güzel.sizlerin ta ilk takipçilerinizdenim.zaman zamanda yazmıştım hatırlamayabilirsiniz.siz yokken diğer topikte bi kaç kez soru sordum maalesef sorularıma cevap alamadım ve sadece okumaya karar vermiştim ki esranın yazısısında burası denk geldi bi baktımki burdasınız çok mutlu oldum.

Nickinden hatirladim bende seni canim cok fazla sohbete dahil olmasan da asagida görürdüm hep ismini nasilsin nasil gidiyor ?

Bence güzel sever de sanki birkaç ay sonra daha aktif kullanır.

Bir kasa dokusu oyuncagi var 2 dk oynatip atiyor kenara 5 dk wc e gitmeme müsade etmiyor bazan, sürekli onunla oynayayim ellerinden tutup ayaga kaldirayim istiyor, yarim saat bir saatte olsa ilgisini cekicek birseyler olsun istiyorum

teşekkür ediyorum iyiyim sen nasılsın.kızımı büyütmekle meşgulum

Ayni sekil de :) siz bizden büyüktünüz sanirim suan kac aylik oldunuz?
Bende tahmin ettigin gibi gözümü cocukla acip cocukla kapatiyorum günler cok yorucu geciyor onun disin da cok iyiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…