Ayni sekil de :) siz bizden büyüktünüz sanirim suan kac aylik oldunuz?
Bende tahmin ettigin gibi gözümü cocukla acip cocukla kapatiyorum günler cok yorucu geciyor onun disin da cok iyiyiz
Aaa Hoşgeldin canım ben seni diğer topikten hatırlıyorumoo merhaba kızlar sizi yine bir arada görmek çok güzel.sizlerin ta ilk takipçilerinizdenim.zaman zamanda yazmıştım hatırlamayabilirsiniz.siz yokken diğer topikte bi kaç kez soru sordum maalesef sorularıma cevap alamadım ve sadece okumaya karar vermiştim ki esranın yazısısında burası denk geldi bi baktımki burdasınız çok mutlu oldum.
mina 30 mayıs doğumlu.evet sanırım 10 gün kadar büyüğüz.iyi olmanıza sevindim .bu yıl ücretsiz izin kullanıyorum ama günüm en geç 7 de başlıyo .ve yukarıda bahstttiğin gibi onlar çok enerji dolu biz ise onlara uyum sağlarken yorgun düşüyoruz.
Esra oyuncak güzel ama iki üç ay sonra daha iyi daha aktif oynar
Nohut yemistim aksama karnim çok ağrıyor yahu acıyor hatta bağırsaklarım bu ne ne kardeşim yaa
Akşamdan gazını almayi unutmuşum
Hepsi bana geldi o gazların
Eger o 2-3 ay boyunca hep bu hafta ki gibi olucaksa dayanabilecegimden süpheliyim ben odadan cikiyorum ayni oyuncak önünde numaradan aglamaya basliyor oynamiyor ben gelip dizinin dibime oturuyorum alip eline oynamaya basliyor ayni oyuncakla, 5 dk sonra da sıkılıp ellerini uzatiyor kaldir beni diye valla artik yetisemiyorum
Valla bunlar bizi resmen kullanıyorlar esra
Bende Kıyamiyorum hiç olan bize oluyo
Bugün moralim çok bozuldu zaten
Karşı komşu kapıyı tıklatti bi şey istemek için
Onun kucağına atıldı
Ve ben çok bozuldum kapıyı kapattim içeri geçtim
Aglamaya başladı bu sinir oldum ervaya
Gece başında karşı komşu mu bekliyor essettt dedim
tsekkür ederim esra hosbulduk ya calikusu nerde oynuyorki kiz merhamet oynuyor suan:44:
netten izliyorumcanim ara ara bakarim buraya da :79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?