Super anneler 2013

Ayni sekil de :) siz bizden büyüktünüz sanirim suan kac aylik oldunuz?
Bende tahmin ettigin gibi gözümü cocukla acip cocukla kapatiyorum günler cok yorucu geciyor onun disin da cok iyiyiz

mina 30 mayıs doğumlu.evet sanırım 10 gün kadar büyüğüz.iyi olmanıza sevindim .bu yıl ücretsiz izin kullanıyorum ama günüm en geç 7 de başlıyo .ve yukarıda bahstttiğin gibi onlar çok enerji dolu biz ise onlara uyum sağlarken yorgun düşüyoruz.

Aaa Hoşgeldin canım ben seni diğer topikten hatırlıyorum
Fazla aktif değildin ama nixkini hatırlıyorum nasılsın iyimisin

Suan yine sagi solu dagitmiyorlar buna ragmen gece yataga girdigim de ne kadar cok yoruldugumun farkina variyorum ozaman nasil yetisiriz bilmiyorum :) evet 10 gün var aramiz da ilk cocuktu sanirim seninde demi? Emeklemeye falan basladimi kizin canim

Esra oyuncak güzel ama iki üç ay sonra daha iyi daha aktif oynar

Esra oyuncak güzel ama iki üç ay sonra daha iyi daha aktif oynar

Eger o 2-3 ay boyunca hep bu hafta ki gibi olucaksa dayanabilecegimden süpheliyim ben odadan cikiyorum ayni oyuncak önünde numaradan aglamaya basliyor oynamiyor ben gelip dizinin dibime oturuyorum alip eline oynamaya basliyor ayni oyuncakla, 5 dk sonra da sıkılıp ellerini uzatiyor kaldir beni diye valla artik yetisemiyorum

Nohut yemistim aksama karnim çok ağrıyor yahu acıyor hatta bağırsaklarım bu ne ne kardeşim yaa
Akşamdan gazını almayi unutmuşum
Hepsi bana geldi o gazların

Umutsuz ev kadınları♡♡♡♡

ay sonunda gelebildim ya cok sükür bugun catladim resmen ancak bir kac kez bakip cikmakla yetindim yazamadim buraya

butun gun annem vardi bugun yazmistim daha öncede o gitti pc acamadim sinir oldum iyice

neyse kavusturana sükürler olsun nasilsiniz bakalim

aramiza yeni ksiiler gelmis HOSGELDINIZ diyorum herkese benims.. nikli arkadasi bende diger taraftan hatirliyorum ismini göruyordum asagida hosgeldin tekrardan

merve sarjni tak hemen bitmesin ben geldim bir yere gitmem yokk

esraa kuzum oyuncak cok guzel benimde begendiklerim arasinda yalniz bencede bir iki ay sonra rahat oynar onla gerci ayakta durmayi seviyorsa eliasda dilay gibi bayila bayila oynar

Valla bunlar bizi resmen kullanıyorlar esra
Bende Kıyamiyorum hiç olan bize oluyo

Bugün moralim çok bozuldu zaten
Karşı komşu kapıyı tıklatti bi şey istemek için
Onun kucağına atıldı
Ve ben çok bozuldum kapıyı kapattim içeri geçtim
Aglamaya başladı bu sinir oldum ervaya
Gece başında karşı komşu mu bekliyor essettt dedim

tsekkür ederim esra hosbulduk ya calikusu nerde oynuyorki kiz merhamet oynuyor suan:44:

hay allah seni emi kiz komsuyu cokmu göruyor erva alismistir ona tanidik yuz gelmistir kiz ondan atilmistir

dilayda benden baskasina gitmiyordu simdi disari cikanin ardina agliyor gerci hala yabancilara karsi soguguz
izliyor tanimaya calsiyor ama benim kucagimdayken yabanci kisiye gitmek istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…