Şok şok şok şok
Erva 130 ml mama icti
İlk defa tabi kaşıkla verdim
Başladık ek gıdaya galiba
Yarın Corbaya felan başlayım
Dünyalar benim oldu
Ohh bee memelerim yeri öpecekti nerdeyse emzirmekten
Ben yatıyorum kızlar. Benimki uyandı pışpış yaptım. İşte normalde 3 gibi uyanırdı.belli olmuyor bu bıdıklara.
anneannemiz 3 gün yok, şehirdışında. Alışmıştık rahata. Sabahları ben uyuyayım diye ilgileniyordu.
emzirme diyince ya yine aklima geldi üzülüyorum dilay gece emmesini de birakti iyice emmiyor artik hicversem bile agliyor mama istiyor disten dir dedim ama degil birakti iyice sanada bunu sorcaktim
sen doktora gittinya sordunmu bunu emzirmeyi birakti bebegim bunun icin sut kesmek icin olac fln verdimi
Hrr adet olusum oglum iyice sogudu ve hic emmemeye basladi o emmeyince de zaten az olan süt iyice bitti iste tam 6 ay emzirebildimEvet canım. Senin en son adet olunca sütün azalmıştı. Sonra tamamen gitti mi?
Süt kesmek icin hic sormadim canim sen tamamen sütünü kesmekmi istiyorsun? Bak bende cok azslmisti biliyorsun sirf gece emziriyordum onda da doymuyordu en son iyice bunaldim emzirmek icin süt icin cabalayip durmaktan gece de mama verdim cikan süt toplasan tüm gün icin de 40 ml belki vardi onuda sagip kahvaltisina katiyordum
Hrr adet olusum oglum iyice sogudu ve hic emmemeye basladi o emmeyince de zaten az olan süt iyice bitti iste tam 6 ay emzirebildim
Kiz face de arkadas lafa tuttu ona dalmisim
Bence hic degistirme cünkü kimse orayi okumuyor inan buna konunun akisina bakar herkes daha cok
hay allah iyiligini versin emi kiz bende cikiyordum tmm artik facede daldim diyor birdeask olsun ben unutulacak kadinmiyim yani
ya niye ben okuyordum heptmm kalsin simdi sonra bakariz bir hal caresini cok hosuma gitmedi cunku ordak yazi
1 besucher.. was macht der eigentlich die ganze Zeit da wahnsiiinn
Cidden okuyormusun kiz ben hic okumam sirf basliga bakarim ne yazmayi dusunuyorsun ki hem anneligin felsefesinimi anlatcaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?