Super anneler 2013

Şok şok şok şok
Erva 130 ml mama icti
İlk defa tabi kaşıkla verdim
Başladık ek gıdaya galiba
Yarın Corbaya felan başlayım
Dünyalar benim oldu

oh ohh hadi gözun aydin canim ay insallah biberonda tutmayi basarir rahat rahat verirsin geceleri kiz sen daha hic corba vermedinmiydiki verdin diye hatirliyorum seni:44:neyse aman insallah sever doya doya yer
Ohh bee memelerim yeri öpecekti nerdeyse emzirmekten

allah iyiligini versin emi

melahat canim kalkmiyorsa daha sorun yok devam edebilirsiniz ozaman bu sekilde

Ben yatıyorum kızlar. Benimki uyandı pışpış yaptım. İşte normalde 3 gibi uyanırdı.belli olmuyor bu bıdıklara.
anneannemiz 3 gün yok, şehirdışında. Alışmıştık rahata. Sabahları ben uyuyayım diye ilgileniyordu.

tamam canim iyi geceler allah rahatlik versin . evet ya hic belli olmuyor baksana bizimki normalde bu saate uyanir mama icerdi simdi yeni uyudu gerci 8 de yatip 9 da geri kalktigi icin oldu bu en iyisi 9 da yatirmak

aaa annen yokmuydu ay ne guzel ya birileri baktimi insan rahat ediyor bende hafta sonunu iple cekiyorum uyumak icin ama yine uyuyamiyorum o ayri zombiye dönduk iyice biz neyse tekrar iyi geceler canim

Süt kesmek icin hic sormadim canim sen tamamen sütünü kesmekmi istiyorsun? Bak bende cok azslmisti biliyorsun sirf gece emziriyordum onda da doymuyordu en son iyice bunaldim emzirmek icin süt icin cabalayip durmaktan gece de mama verdim cikan süt toplasan tüm gün icin de 40 ml belki vardi onuda sagip kahvaltisina katiyordum

Evet canım. Senin en son adet olunca sütün azalmıştı. Sonra tamamen gitti mi?
Hrr adet olusum oglum iyice sogudu ve hic emmemeye basladi o emmeyince de zaten az olan süt iyice bitti iste tam 6 ay emzirebildim

anladim canim gidersem ben bir sorcam kiz zaten bizimkide birakti tamamen artik emmiyor bende biktim zorlamaktan emzirecem diye gece uykusunu bölmeye basladim cok aglyior emmemek icin en iyisi mamaiy vermek oldu gerci biz baya emdik ya simdiye kadar 7,5 aylik olduk bence gayet guzel zorlaya zorlaya bugunlere geldik bizde valla süt kesme konusuna tekrar gelince yani emmedigi icin sanirim ilac kullanip kestirmek daha iyi oldugunu duymustum digerlerinde doktorum öyle birsey dememisti duymamistimda sonradan duydum diyecem su oglum kocaman olduktan sonra bile gögsumu hafif sktirince sut geliyordu:44: kestirmek daha iyi olabilir sanki bilemedim bende yani

neyse ya canlari sagolsun bukadar emdilrye onada sükür hic emmeyede bilirdi

esra nerdeydin sen kiz mervede bir gitti tam gitti he sanirim uyuya kaldi yine

bu arada burda hala bir ziyaretci bekleyip duruyor

Kiz face de arkadas lafa tuttu ona dalmisim
Bence hic degistirme cünkü kimse orayi okumuyor inan buna konunun akisina bakar herkes daha cok

Kiz face de arkadas lafa tuttu ona dalmisim
Bence hic degistirme cünkü kimse orayi okumuyor inan buna konunun akisina bakar herkes daha cok

hay allah iyiligini versin emi kiz bende cikiyordum tmm artik facede daldim diyor birde ask olsun ben unutulacak kadinmiyim yani
ya niye ben okuyordum hep tmm kalsin simdi sonra bakariz bir hal caresini cok hosuma gitmedi cunku ordak yazi

hay allah iyiligini versin emi kiz bende cikiyordum tmm artik facede daldim diyor birde ask olsun ben unutulacak kadinmiyim yani
ya niye ben okuyordum hep tmm kalsin simdi sonra bakariz bir hal caresini cok hosuma gitmedi cunku ordak yazi

Cidden okuyormusun kiz ben hic okumam sirf basliga bakarim ne yazmayi dusunuyorsun ki hem anneligin felsefesinimi anlatcaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…