Jetz wegpullibetmi acaba
ich weiss auch nicht aber neyse anlayan var anlamayan var dimi
kkiz ben nereye giderdimki varsa yoksa haziran anneleriydi ben baska topiklere bakmazdimki
iyi sey yapmisim dimii
aynen
Dün 4 saat uyudum hala uyumaya niyetim yok vücudum uykusuzluga cok alismis.. Sen ne yapiyorsun uykun varmi
Ben her konuya girip bakmisimdir heral de kk da ki bak sana burda yedigim fircanin aldigim uyarinin sebebini anlatacaktim unuttum bir ara anlatayim bari
Zorlanmaz olurmuyum canim eliasin eline oyuncak veriyorum yarim saat oynasin da uyuyayim diye oda ben kalkmayinca inadina yapar gib bagira bagira oynuyoray yok ya ne uykusu hala tik yok uykudan yana sabahta kalkarken zorlaniyorum bu yuzdensen zorlanmiyormusun kiz sabahlari ay dün dilay sabah 10 da kalkti keske hergun öyle uyansa dedim bugun 8:30 uyandi
Und jetz von google übersetzen
hay allah hic gulcegim yoktu kiz gece gece kirildim
Zorlanmaz olurmuyum canim eliasin eline oyuncak veriyorum yarim saat oynasin da uyuyayim diye oda ben kalkmayinca inadina yapar gib bagira bagira oynuyorbirazdan yatarim ama sabah kötü olur yine
ay bende yapiyorum onu yanimda yatiriyorum oynasin diye uzerime cikiyor yanimdaki tlfn kablo ne bulursa cekmeye almaya calsiyor uyumak ne mumkun tabesimdi ögrendiye yatagin tersiyne ayak kismina dogru emekleyerek gitmeye casliyor be uyku tulumundan tutup cekip getiriyorum o tekrar gidiyor ay artik buna bas edemem ya hele birde ayaklansin evi alt ust eder talan eder heryeri cok komik hali va aslinda
Aynen gecen okadar oyuncak verdim eline iki dk uyumusum bir uyandim tlf sarj kablosuna kadar gitmis almis eline onunla oynuyor kablolara katsi zaafi var görünce illaki dokunacak yoksa nasil sinirleniyor görsen :)
Gecen gün de mutfakta yemek yaparken bu yerde oturuyordu en alt cekmeceden birsey aldim kapatmadim eliasta hemen dibindeydi cekmecenin icine düsecek nerdeyse alip alip cikarmis hepsini cok tatlii oluyorlar gercekten ya
çınladı zaten hemen geldiimm
hoşgeldin kızz sana kısaca moon demek istiyorum sen evi naptın kız öyle
bende yakında kum havuzu kurmayı düşünüyorum
bin lirayı beğenmedi miiii
kız getir ben bakarım
ay dimi cok fazla denizkizindan hatirliyorumda onun komsududa bakiyor haftada kac gun bakiyor yalniz unuttum 500tl demistide herkes cok demisti sanirim 400 e fln baktiyor du:44:
hehee bende bakarim bende
Aa neden karışık anlatda çözelim karışıklığı
Oo ates almaya geldin yanibugünlük iyi geceler ohalde sana birara uzun uzun muhabbet ederiz ama borcun olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?