Super anneler 2013

kkiz ben nereye giderdimki varsa yoksa haziran anneleriydi ben baska topiklere bakmazdimki

iyi sey yapmisim dimii

Ben her konuya girip bakmisimdir heral de kk da ki bak sana burda yedigim fircanin aldigim uyarinin sebebini anlatacaktim unuttum bir ara anlatayim bari

aynen
Dün 4 saat uyudum hala uyumaya niyetim yok vücudum uykusuzluga cok alismis.. Sen ne yapiyorsun uykun varmi

ay yok ya ne uykusu hala tik yok uykudan yana sabahta kalkarken zorlaniyorum bu yuzden sen zorlanmiyormusun kiz sabahlari ay dün dilay sabah 10 da kalkti keske hergun öyle uyansa dedim bugun 8:30 uyandi

Ben her konuya girip bakmisimdir heral de kk da ki bak sana burda yedigim fircanin aldigim uyarinin sebebini anlatacaktim unuttum bir ara anlatayim bari

ya bende öyle göz gezdirmisimdir heleki ilk girdigimde merak edip bakmisimdir heryere ama yazmadim baska yerlerde annelik konusu disinda hatta ben mayis annesi oldugum halde haziran annelerine okadar cok alisip benimsemisimdirki oraya yazmak bana anlamsiz geliyor

ayy hakkaten ya bende onu sorcaktim sana musait oldugumuz bir gun unutma anlat mutlaka bekliyorum

ay yok ya ne uykusu hala tik yok uykudan yana sabahta kalkarken zorlaniyorum bu yuzden sen zorlanmiyormusun kiz sabahlari ay dün dilay sabah 10 da kalkti keske hergun öyle uyansa dedim bugun 8:30 uyandi
Zorlanmaz olurmuyum canim eliasin eline oyuncak veriyorum yarim saat oynasin da uyuyayim diye oda ben kalkmayinca inadina yapar gib bagira bagira oynuyor birazdan yatarim ama sabah kötü olur yine

Zorlanmaz olurmuyum canim eliasin eline oyuncak veriyorum yarim saat oynasin da uyuyayim diye oda ben kalkmayinca inadina yapar gib bagira bagira oynuyor birazdan yatarim ama sabah kötü olur yine

ay bende yapiyorum onu yanimda yatiriyorum oynasin diye uzerime cikiyor yanimdaki tlfn kablo ne bulursa cekmeye almaya calsiyor uyumak ne mumkun tabe simdi ögrendiye yatagin tersiyne ayak kismina dogru emekleyerek gitmeye casliyor be uyku tulumundan tutup cekip getiriyorum o tekrar gidiyor ay artik buna bas edemem ya hele birde ayaklansin evi alt ust eder talan eder heryeri cok komik hali va aslinda

aaa tüh merve sayfa 50 kacirdi kiz yine ay bu hep kaciriyor böyle seyleri neyse insallah 500 sayfayi kutlar oda

esra kiz hadi cikalim artik bir kac saat uyumakta yeterli oluyor en azinda birde ben 7 de kalk 8 de yat 9 da geri kalk yapiyorum:26: iyi geceler canim allah rahatlik versin öpüyorum seni

Aynen gecen okadar oyuncak verdim eline iki dk uyumusum bir uyandim döne döne tlf sarj kablosuna kadar gitmis almis eline onunla oynuyor kablolara katsi zaafi var görünce illaki dokunacak yoksa nasil sinirleniyor görsen :)
Gecen gün de mutfakta yemek yaparken bu yerde oturuyordu en alt cekmeceden birsey aldim kapatmadim eliasta hemen dibindeydi cekmecenin icine düsecek nerdeyse alip alip cikarmis hepsini cok tatlii oluyorlar gercekten ya

Son düzenleme:

ay canim yerim ben onuya gözumde canlandi valla eliasin o halii masallah bitanemi öp uyaninca

bizimkininde en buyuk favorisi kablo ve cekmeceler pc rahat birakmiyor kablosunu cekiyor zaten dandik oldu iyice bozcak
verin bana diye agliyor birdecekmeceye gelince akillandim artik dilayin yaninda acmiyorum uzaklastiyorum yoksa hangi ara elini soktuguna sasip kaliyorum

neyse hadi iyi geceler artik tekrar öpüyorum bye bye

TALİA GÜNAYDIN KUZUM

çınladı zaten hemen geldiimm
hoşgeldin kızz sana kısaca moon demek istiyorum sen evi naptın kız öyle
bende yakında kum havuzu kurmayı düşünüyorum

valla yayla gibi yaptım ama kızım hala mızııır mızııır oyyy sabah sabah ne istiyor bu çocuk anlamadım kiiii

bin lirayı beğenmedi miiii
kız getir ben bakarım

ben artık kimsenin ihtiyacı olmadığını, iş beğenmediğini ve oturmak istediğini düşünüyorum.işsizlik varmış peeehhhh

ay dimi cok fazla denizkizindan hatirliyorumda onun komsududa bakiyor haftada kac gun bakiyor yalniz unuttum 500tl demistide herkes cok demisti sanirim 400 e fln baktiyor du:44:

hehee bende bakarim bende

Aa neden karışık anlatda çözelim karışıklığı

uykumu alamadığım zaman kafam çalışmıyor napim

Taliaa yok başlamıştık ek gıdaya
Ama hani.hasta olunca bıraktı ek gıdayı
Şimdi başladık tekrardan ona seviniyirum

Gene kaçırmışm sayfa kutlamasını
Niye beni beklemediniz koftehorlar sizi

Dün Ervayı beşiğe koydum
Yatağa uzanmıştim
Uyumusum valla sonra eşim kalkmış ervayi uyutmus
Grip fena yaptı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…