Gene kaçırmışm sayfa kutlamasını
Niye beni beklemediniz koftehorlar sizi
Dün Ervayı beşiğe koydum
Yatağa uzanmıştim
Uyumusum valla sonra eşim kalkmış ervayi uyutmus
Grip fena yaptı beni
Gene kaçırmışm sayfa kutlamasını
Niye beni beklemediniz koftehorlar sizi
Dün Ervayı beşiğe koydum
Yatağa uzanmıştim
Uyumusum valla sonra eşim kalkmış ervayi uyutmus
Grip fena yaptı beni
Ne uyusam kar diyorsun yani heheBenimki de bazen beşiğinde sabahları uyanınca sesler çıkartıyor. Bağıra bağıra. Ninni gibi geliyor , iyice sesi yükselinceye kadar 10 dakika kadar uyuyorum.
Biraz daha iyiyum canım sağolasın sen niye öyle oldun kibu arada herkese hayirli cumalara giremedim bugun bir turlu simdi geri cikmam lazim islerim var yemek yok
grsz sonra
Hadi bende çıkayım
Esra nerelerde acaba talia yemek yapıyor
Melahat bebesiyle uğraşıyordur
Burcu da ngezmede tabi ohhohh
Arkadaşım geldi. Onun da bebeği var 4 aylık. Bizimkiler ne çabuk büyüdü. Yanında koca adam gibi oğlum.
ay insallah olmam belirtisi yok sadece uykulu uykulu halim var tek sanirim dinlenemiyorum uykumu alamiyorum gece uyuyamadigim icinBiraz daha iyiyum canım sağolasın sen niye öyle oldun ki
İnşallah hasta olmazsın
Benimde yemek yok yapmayacm
Eşim c.kofte alcek eksi eksi ne gider şimdi bide sıcak çorba ohhh
ay evet ya ne cabuk buyuyor bunlar kocaman oldular hemen ben bebek kalmasini cok istiyordum halbuki. benim kizda inadina gelisimini artiyor ileriye dogru masallahi varArkadaşım geldi. Onun da bebeği var 4 aylık. Bizimkiler ne çabuk büyüdü. Yanında koca adam gibi oğlum.
oyyy masallahh masallah baya tombulmus o demekki obez fln degildir insallahh:44:Himm misafirin vardı yani
Geçen banada geldi eşimin akrabası
Bebeği 6 aylıktı bizimki 7.5 aylık
Yanında Cücük kaldı(
Bebek 9 kiloymus maşallah
Ama dönemiyo bile kilodan kimildayamiyo
Taliaa bugün nerelerde yaa
İŞleri var galiba:26:
Eliasi uyutmaya calisiyorum hala bugün yine cok yordu beni
dilayda daha uyumadi oynuyor suan bir saat daha bekliyecem ben yoksa uyaniyor geri saatlerce uyumuyor sonra
niye durmadiki elias birseyimi var acaba:44:
1 saniye yanimdan gitme istiyor cnm ne bir is yapabiliyorum nede dinlenebiliyor
bende canım öyle biz ikiz olduk kızımla ben nerde o orda o nerde ben orda.onunla vakit geçirmeyi çook seviyorum ne kadar yorulsamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?