Super anneler 2013

Gene kaçırmışm sayfa kutlamasını
Niye beni beklemediniz koftehorlar sizi

Dün Ervayı beşiğe koydum
Yatağa uzanmıştim
Uyumusum valla sonra eşim kalkmış ervayi uyutmus
Grip fena yaptı beni

Benimki de bazen beşiğinde sabahları uyanınca sesler çıkartıyor. Bağıra bağıra. Ninni gibi geliyor , iyice sesi yükselinceye kadar 10 dakika kadar uyuyorum.

Gene kaçırmışm sayfa kutlamasını
Niye beni beklemediniz koftehorlar sizi

Dün Ervayı beşiğe koydum
Yatağa uzanmıştim
Uyumusum valla sonra eşim kalkmış ervayi uyutmus
Grip fena yaptı beni

kiz bekledik sen gelmedin valla tek basima en az bir saat bekledim gelmenizi gerii

ay cani9m bu arada nasil oldun insallah biraz daha iyisindir

bugun benimde gözüm uykudan acilmadi hic ya bendemi girip olcam ne

bu arada herkese hayirli cumalara giremedim bugun bir turlu simdi geri cikmam lazim islerim var yemek yok

grsz sonra

bu arada herkese hayirli cumalara giremedim bugun bir turlu simdi geri cikmam lazim islerim var yemek yok

grsz sonra
Biraz daha iyiyum canım sağolasın sen niye öyle oldun ki
İnşallah hasta olmazsın
Benimde yemek yok yapmayacm
Eşim c.kofte alcek eksi eksi ne gider şimdi bide sıcak çorba ohhh

Hadi bende çıkayım
Esra nerelerde acaba talia yemek yapıyor
Melahat bebesiyle uğraşıyordur
Burcu da ngezmede tabi ohhohh

Arkadaşım geldi. Onun da bebeği var 4 aylık. Bizimkiler ne çabuk büyüdü. Yanında koca adam gibi oğlum.

Himm misafirin vardı yani
Geçen banada geldi eşimin akrabası
Bebeği 6 aylıktı bizimki 7.5 aylık
Yanında Cücük kaldı (
Bebek 9 kiloymus maşallah
Ama dönemiyo bile kilodan kimildayamiyo

Taliaa bugün nerelerde yaa
İŞleri var galiba:26:

Biraz daha iyiyum canım sağolasın sen niye öyle oldun ki
İnşallah hasta olmazsın
Benimde yemek yok yapmayacm
Eşim c.kofte alcek eksi eksi ne gider şimdi bide sıcak çorba ohhh
ay insallah olmam belirtisi yok sadece uykulu uykulu halim var tek sanirim dinlenemiyorum uykumu alamiyorum gece uyuyamadigim icin ohh ohh afiyet olmustur insallahh

Arkadaşım geldi. Onun da bebeği var 4 aylık. Bizimkiler ne çabuk büyüdü. Yanında koca adam gibi oğlum.
ay evet ya ne cabuk buyuyor bunlar kocaman oldular hemen ben bebek kalmasini cok istiyordum halbuki. benim kizda inadina gelisimini artiyor ileriye dogru masallahi var

Himm misafirin vardı yani
Geçen banada geldi eşimin akrabası
Bebeği 6 aylıktı bizimki 7.5 aylık
Yanında Cücük kaldı (
Bebek 9 kiloymus maşallah
Ama dönemiyo bile kilodan kimildayamiyo
oyyy masallahh masallah baya tombulmus o demekki obez fln degildir insallahh:44:

Taliaa bugün nerelerde yaa
İŞleri var galiba:26:

ay canim ya sorma mutfaga bir girdim cikamadim bugun sonra da carsaflari degistirdim attim makineye dilayi yikadim kendim banyo yaptim esime diyorumki aritk pc ye girebilirmiyim o da saskin saskin bakip aaa izinmi aliyorsun sen diyor öküz
ee uyaniklik yapim dedim simdi izin almadan gircem laf sayip durcak yien pc basina gectinde söylede böylede diye en iyi böyle izin al kafan rahat olsun dimi
kendimi seviyorum cok akilliyim

Talia, evet ya bebek kalsalar hep ya. Bir yandan büyüsün derdini söylesin , koşsun-oynasın istiyorum. Bir yandan da böyle melek kalsın istiyorum.

bende ilk dogdugu zamanlarda ki fotograflarina bakiyorum ozaman ki hallerini özlüyorum sanki hic yeterince sevememisim doyamamisim gibi geliyor hep zaman su gibi akip gidiyor

bende canım öyle biz ikiz olduk kızımla ben nerde o orda o nerde ben orda.onunla vakit geçirmeyi çook seviyorum ne kadar yorulsamda

hem cok sirinler insan kiyamiyor hele birde numaradan öksürerek aglamasi yokmu hadi benim ac durmam neyse de onun icin yiyecek birseyler yapmaya bile gidemiyorum

hosgeldin buara da nasilsin yorgunmusun yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…