Super anneler 2013

kizlar bu ne ise yariyor allah askina ya her yerde karsima cikiyor bebek yikama kabi diyor bunun neresiyle nasil yikanir 7 ay oldu hala anlamiyorum

büyükte degil en fazla 20-30 cm

Son düzenleme:
hem cok sirinler insan kiyamiyor hele birde numaradan öksürerek aglamasi yokmu hadi benim ac durmam neyse de onun icin yiyecek birseyler yapmaya bile gidemiyorum

hosgeldin buara da nasilsin yorgunmusun yine

bugün mina gündüz sadece 1 saat uyudu.beraber oynadık .bide bu aralar pencereyi keşfetti.pencerenin önünde çok eğleniyo bende haliyle hep ayaktaydım ama çokk şirinler insan kıyamıyo

bugün mina gündüz sadece 1 saat uyudu.beraber oynadık .bide bu aralar pencereyi keşfetti.pencerenin önünde çok eğleniyo bende haliyle hep ayaktaydım ama çokk şirinler insan kıyamıyo

Benimki de aynanin hemen karsisina oturup oynamaya bayiliyor aynanin alt kosmi minik minik el izleri dolu silmese kiyamiyorum desem :))
Binadami oturuyorsunuz canim sizde?

ilginçmiş sığmazki bebek içne

Bi yanında köpürtüyon diğerinde duruluyon işte yanınada skoç brayt koydummu tamam

Geldiğimi belli edeyim dedim.

dedim ya en fazla büyüklügü 30 cm belki vardir o bosluga elimi koysam tam doldurur heral de bütün bebek magazalarin da satiliyor iyice kafaya taktim ne ise yariyor

Hosgeldin bu arada :)

hoş buldum kızlar sizde hoş geldiniz.ben gün boyu buralardaydım yine, sizi bekledim ama geç oldu gidiyorum.

maşallah sizin bebişler ayaklanmışta camlardan bakıyorlarmış aynalara ellerini sürüyorlarmış.
bizimki daha oturamıyor bile küt diye yüzüstü düşüyor sonra bana bakıyor varsam, bakıyorsam ağlıyor beni kaldır diye.
yemekte yemiyor zaten...
taliaaaa bugün güzel bi yoğurt çorbası yaptım gene ben içtim.ne olacak böyle ya süzüldü çocuk of ya amaaaan

sizin dogum haziranin sonuna dogru olmustu sanirim bizden kücüksünüz biz 10.06 dogumluyuz, eliasta hic oturamiyordu birgün de ögrendi oturmayi cok hizli oluyor canim simdilik sen sagina soluna yastik falan koy destekle otursun hazir olunca kendi oturumaya baslar. ek gida olarak hicbirseymi yemiyor ? bebekler muzu sever genel de muz-birkac ceviz-bebebisküvisini blenderden gecirip vermeyi bir dene istersen yalniz koyu ayran kivamin da olsun bazi bebekler sirf mama gibi akici olsun istiyorlar onun icin de yemeye bilir belki benimki bunu yaptigim zaman istahla hepsini yiyor

canım benim kızada yapmadığım çorba kalmadı desem yeridir sebze çorbalarını hiç içemedi.yoğurt çorbasını sevdi dedim bayadır onu içiyodu sanırım ondanda sıkıldı.anlayacağın yeni çorba arayışındayım .duyrulur.

tarhanayi denedinmi kiymayla, genel de tarhanayi cok seviyorlar. Ben cok fazla cesit yapiyorum sürekli en cok yogurt ve bal kabakli corbayi seviyor

16 haziran doğumluyuz,
kahvaltıda organik yumurta haşlıyorum-çöp
bebe bisküvisi, ihe ekmek, bebek ekmeği hangisi olursa zeytinyağı ve pekmezle ve ıhlamurla yumuşatıyorum-çöp
1 tatlı kaşığı labne peynir-ha işte bu kaşığın yarısını yiyor...diğerlerinden 2-3 kaşık zor yiyor.ağzını sımsıkı kapatıyor yok yokkk

meyve püresi çöpe gitmiyor ben yiyom:44:
kavanoz meyve püresi ve sebze püresinden biraz yiyor keyfi yerindeyse.
akşam muhallebi yapıyorum-2-3 kaşık, gerisi çöp

çöpte çöp çöp... ne zaman yicek bu çocuk

deniyim bakalım bu tarifi yerse süper olur!

tarhanayi denedinmi kiymayla, genel de tarhanayi cok seviyorlar. Ben cok fazla cesit yapiyorum sürekli en cok yogurt ve bal kabakli corbayi seviyor

kıymayla denemedim.daha doğrusu et henüz hiç vermedim diyebilirim .tattırmalık bi kaç kez.ama deneyim bakalım hatta yarın olabilir

:26::26: nerdeyse hic birsey yemiyormus ya, cokmu gec basladin acaba burda 4. ayda liste veriyorlar corbayla baslatip daha gec olursa ilerde ek gidayi yemezler diye

kıymayla denemedim.daha doğrusu et henüz hiç vermedim diyebilirim .tattırmalık bi kaç kez.ama deneyim bakalım hatta yarın olabilir

Canim biliyorsundur belki ben yine de hatirlatayim ne yaparsan yap kiyma 2-3 defa cekilmis olmasi lazim ins sever istahsiz cocukla ugrasmak insani her acidan cok zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…