- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
hem cok sirinler insan kiyamiyor hele birde numaradan öksürerek aglamasi yokmuhadi benim ac durmam neyse de onun icin yiyecek birseyler yapmaya bile gidemiyorum
hosgeldin buara da nasilsin yorgunmusun yine
kizlar bu ne ise yariyor allah askina ya her yerde karsima cikiyor bebek yikama kabi diyor bunun neresiyle nasil yikanir 7 ay oldu hala anlamiyorum
Eki Görüntüle 938263
büyükte degil en fazla 20-30 cm
ilginçmiş sığmazki bebek içne
bugün mina gündüz sadece 1 saat uyudu.beraber oynadık .bide bu aralar pencereyi keşfetti.pencerenin önünde çok eğleniyo bende haliyle hep ayaktaydım ama çokk şirinler insan kıyamıyo
ilginçmiş sığmazki bebek içne
Bi yanında köpürtüyon diğerinde duruluyon işte yanınada skoç brayt koydummu tamam
Geldiğimi belli edeyim dedim.
Hosgeldin bu arada :)
Benimki de aynanin hemen karsisina oturup oynamaya bayiliyor aynanin alt kosmi minik minik el izleri dolu silmese kiyamiyorum desem :))
Binadami oturuyorsunuz canim sizde?
evet canım.aynı şekilde bizimkide aynaya bayılıyo.hem aynada hem camda minik el izleri bende kıyamıyorum valla .zaten şimdi kış diyorum kalsın öyle:26:
hoş buldum kızlar sizde hoş geldiniz.ben gün boyu buralardaydım yine, sizi bekledim ama geç oldu gidiyorum.
maşallah sizin bebişler ayaklanmışta camlardan bakıyorlarmış aynalara ellerini sürüyorlarmış.
bizimki daha oturamıyor bile küt diye yüzüstü düşüyor sonra bana bakıyor varsam, bakıyorsam ağlıyor beni kaldır diye.
yemekte yemiyor zaten...
taliaaaa bugün güzel bi yoğurt çorbası yaptım gene ben içtim.ne olacak böyle ya süzüldü çocuk of ya amaaaan
hoş buldum kızlar sizde hoş geldiniz.ben gün boyu buralardaydım yine, sizi bekledim ama geç oldu gidiyorum.
maşallah sizin bebişler ayaklanmışta camlardan bakıyorlarmış aynalara ellerini sürüyorlarmış.
bizimki daha oturamıyor bile küt diye yüzüstü düşüyor sonra bana bakıyor varsam, bakıyorsam ağlıyor beni kaldır diye.
yemekte yemiyor zaten...
taliaaaa bugün güzel bi yoğurt çorbası yaptım gene ben içtim.ne olacak böyle ya süzüldü çocuk of ya amaaaan
Benimki de aynanin hemen karsisina oturup oynamaya bayiliyor aynanin alt kosmi minik minik el izleri dolu silmese kiyamiyorum desem :))
Binadami oturuyorsunuz canim sizde?
evet canım.aynı şekilde bizimkide aynaya bayılıyo.hem aynada hem camda minik el izleri bende kıyamıyorum valla .zaten şimdi kış diyorum kalsın öyle:26:
bir kac ay gecsin eline bez alip sagi solu silmeye calisirlar zaten böyle de bir hevesleri oluyor biz simdilik birakalim kendileri temizler ozaman hem silebilecekleri birsey de olmus olur
bir kac ay gecsin eline bez alip sagi solu silmeye calisirlar zaten böyle de bir hevesleri oluyor biz simdilik birakalim kendileri temizler ozaman hem silebilecekleri birsey de olmus olur
aynen katılıyorum...
canım benim kızada yapmadığım çorba kalmadı desem yeridir sebze çorbalarını hiç içemedi.yoğurt çorbasını sevdi dedim bayadır onu içiyodu sanırım ondanda sıkıldı.anlayacağın yeni çorba arayışındayım .duyrulur.
sizin dogum haziranin sonuna dogru olmustu sanirim bizden kücüksünüz biz 10.06 dogumluyuz, eliasta hic oturamiyordu birgün de ögrendi oturmayi cok hizli oluyor canim simdilik sen sagina soluna yastik falan koy destekle otursun hazir olunca kendi oturumaya baslar. ek gida olarak hicbirseymi yemiyor ? bebekler muzu sever genel de muz-birkac ceviz-bebebisküvisini blenderden gecirip vermeyi bir dene istersen yalniz koyu ayran kivamin da olsun bazi bebekler sirf mama gibi akici olsun istiyorlar onun icin de yemeye bilir belki benimki bunu yaptigim zaman istahla hepsini yiyor
kizlar bu ne ise yariyor allah askina ya her yerde karsima cikiyor bebek yikama kabi diyor bunun neresiyle nasil yikanir 7 ay oldu hala anlamiyorum
Eki Görüntüle 938263
büyükte degil en fazla 20-30 cm
tarhanayi denedinmi kiymayla, genel de tarhanayi cok seviyorlar. Ben cok fazla cesit yapiyorum sürekli en cok yogurt ve bal kabakli corbayi seviyor
16 haziran doğumluyuz,
kahvaltıda organik yumurta haşlıyorum-çöp
bebe bisküvisi, ihe ekmek, bebek ekmeği hangisi olursa zeytinyağı ve pekmezle ve ıhlamurla yumuşatıyorum-çöp
1 tatlı kaşığı labne peynir-ha işte bu kaşığın yarısını yiyor...diğerlerinden 2-3 kaşık zor yiyor.ağzını sımsıkı kapatıyor yok yokkk
meyve püresi çöpe gitmiyor ben yiyom:44:
kavanoz meyve püresi ve sebze püresinden biraz yiyor keyfi yerindeyse.
akşam muhallebi yapıyorum-2-3 kaşık, gerisi çöp
çöpte çöp çöp... ne zaman yicek bu çocuk
deniyim bakalım bu tarifi yerse süper olur!
sonun da anladim meger bir tarafa su dolduruyor diger tarafa yikayagin bezi koyuyormussun cok gereksizmis
kıymayla denemedim.daha doğrusu et henüz hiç vermedim diyebilirim .tattırmalık bi kaç kez.ama deneyim bakalım hatta yarın olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?