- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
Yazik adam simdi nasil hevesle bekliyorrdur kim bilir :) 3. Cocuk da olsa hep ayni heyecandir eminim
İyiki hatirlattin ya ben unuttum onu yikamayi aslin da yeni koltuk almistik biliyorsun bunu mutfaga koydum ben is yaparken icine oturtuyorum birazdan gidip yikayim bare
Ayneeen katiliyorum
İns senin kuzu da sever senin de bildigin farkli tarifler falan varsa bizimle de paylas canim ben yeni seyler yapip denemeyi cok seviyorum :)
Ek gidaya basladinizmi sizde :) bugün ne yapsam ne pisirsem derdi de eklendimi zaten yeterince yorucu gecen günlerine :)
Izmire hic gitmek kismet olmadi ben de viyana da yasiyorum canim :)
aaaa yine buldum sizleriçok iyi yapmışşın Taliacım
kırk yılın basında girebiliyorum artıkama olsun cook seviyorum muhabbetlerinizi
canım ben mutfak konusunda maalesef çok ii değilim ama bebeğim için kendimi bu konuda geliştirmeye karar verdim.güzel bi tarifim olursa paylaşırım.hı şu var belki biliyosundur:
elmayı rendeliyosun,sonra bi çay bardağı su katıyosun.daha sonra 1 tatlı kaşık irmik yada pirinç unu ekliyosun.yine 1 çay kaşığı kadar tarçın ve çok az ceviz rendeleyip hepsini birden pişiriyosun.güzel oluyo tatlı niyeine bebeğim seviyo.
Bizde 4. Ayda baslamistik burda 4. Ayda baslatiyorlar zaten 6 cok gec olur diye biz simdilik bazi seylere kafa sallasayip istemesekte genel de güzel yiyoruz ek gidayi, sizin istahiniz nasil iyidir umarim :)
Eh işte pek iştahlı sayılmayız bizde cnm. tarhana çorbasına bayılıyor benim kızım.
Hosgeldin bundan sonra daha sık girmeye calisirsin artik :)
Tarcini hic denemedim bak onu ekleyip deneyecegim yarin nasil bir tepki vericek bakalim, ben irmigi genel de hep sütle pisiriyorum ocakta direk ekledigim zaman yemiyor nedense tsk ederim canim :)
aynen dediğin gibi benim eşim çook oburdur, çok çeşit ister, ona ne yapsam etsem diye düşünürken şimdi oğluma ne yapsam derdindeyim
babamızada tavuk makarna, tavuk pılav yapa yapa adamcağız huylandı ikisindende artık yemiyohepsine birden yetişemiyorum napim oğlum çok yaramaz tozumu attııyor akşama kadar.
Eh işte pek iştahlı sayılmayız bizde cnm. tarhana çorbasına bayılıyor benim kızım.
tarçın ilk verilmesi gereken baharat olarak okumuştum üstelik iştah açıcıymış.deneyebilirsin.
ayy yok ya cok ayip etmis öyle sey yapilirmi hic ayol ben bile knedim birgun beklemis makarnayi yemeyi sevmiyorum. ama baska bir yemekse durabilcek bizde yenir esim aramaz ama hayatta ne olursa olsun misafire durmus yemegi getirmedim getirme deBizde 4. Ayda baslamistik burda 4. Ayda baslatiyorlar zaten 6 cok gec olur diye biz simdilik bazi seylere kafa sallasayip istemesekte genel de güzel yiyoruz ek gidayi, sizin istahiniz nasil iyidir umarim :)
Öyle yapti valla hayatim gözümün önün de buzdolabindan makarnayi cikardi isitip getirdi masaya ben hayatta yapamam onu kendim yerim ama misafire baska yaparim heke birde misafirin gözü önün de hic yapmam.. Kiz birak misafiri benimkine bile 1 gunden fazla bekleyen yemegi vermem
Yazik adam simdi nasil hevesle bekliyorrdur kim bilir :) 3. Cocuk da olsa hep ayni heyecandir eminim
İyiki hatirlattin ya ben unuttum onu yikamayi aslin da yeni koltuk almistik biliyorsun bunu mutfaga koydum ben is yaparken icine oturtuyorum birazdan gidip yikayim bare
Ayneeen katiliyorum
İns senin kuzu da sever senin de bildigin farkli tarifler falan varsa bizimle de paylas canim ben yeni seyler yapip denemeyi cok seviyorum :)
aaaa yine buldum sizleriçok iyi yapmışşın Taliacım
kırk yılın basında girebiliyorum artıkama olsun cook seviyorum muhabbetlerinizi
nasıl olayım canm oğlumun arkasında dönmekten nasıl akşam oluyo, nasıl sabah oluyo hiiç anlamıyorum, oğlum çoook kucakcı bırakıpta arkamı dönemiyorum basıyo çığlığıayyy hosgeldin canim bizde seni özlemistik görüsemiyorduk bayadirnasilsin nasil gidiyor bebekler durumlar
Taliaa biraz alistirma yapta dilayla cocuk baba desin kiz yazik :)
ay sinir oldum ya dilayi uyuttum kucagimda baya dalmisti hatta öptüm kokladim tik demedi esime verdim yerien yatirsin diye kizi uyandirip getirdi geri yaneymis tulumunu giiydirmeye calisirken uyanmis ay ben mincikladim resmen hic uyanmiyor onda uyaniyor
nasıl olayım canm oğlumun arkasında dönmekten nasıl akşam oluyo, nasıl sabah oluyo hiiç anlamıyorum, oğlum çoook kucakcı bırakıpta arkamı dönemiyorum basıyo çığlığıo yattıktan sonrada iş güç derken koca günü bitiriyorum.
kiz yapiyorum valla hergun tekrarliyorum inatla demiyor o dababa yerine hemmeeee diyor bence
Benim ki 2 saattir uyuyor cok sükür buara Melahatta huc gelmemis bugün o nerde acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?