Super anneler 2013

aaaa yine buldum sizleri çok iyi yapmışşın Taliacım
kırk yılın basında girebiliyorum artık ama olsun cook seviyorum muhabbetlerinizi

canım ben mutfak konusunda maalesef çok ii değilim ama bebeğim için kendimi bu konuda geliştirmeye karar verdim.güzel bi tarifim olursa paylaşırım.hı şu var belki biliyosundur:
elmayı rendeliyosun,sonra bi çay bardağı su katıyosun.daha sonra 1 tatlı kaşık irmik yada pirinç unu ekliyosun.yine 1 çay kaşığı kadar tarçın ve çok az ceviz rendeleyip hepsini birden pişiriyosun.güzel oluyo tatlı niyeine bebeğim seviyo.

Ek gidaya basladinizmi sizde :) bugün ne yapsam ne pisirsem derdi de eklendimi zaten yeterince yorucu gecen günlerine :)
Izmire hic gitmek kismet olmadi ben de viyana da yasiyorum canim :)

aynen dediğin gibi benim eşim çook oburdur, çok çeşit ister, ona ne yapsam etsem diye düşünürken şimdi oğluma ne yapsam derdindeyim
babamızada tavuk makarna, tavuk pılav yapa yapa adamcağız huylandı ikisindende artık yemiyohepsine birden yetişemiyorum napim oğlum çok yaramaz tozumu attııyor akşama kadar.

kırk yılın basında girebiliyorum artık ama olsun cook seviyorum muhabbetlerinizi

Hosgeldin bundan sonra daha sık girmeye calisirsin artik :)

Tarcini hic denemedim bak onu ekleyip deneyecegim yarin nasil bir tepki vericek bakalim, ben irmigi genel de hep sütle pisiriyorum ocakta direk ekledigim zaman yemiyor nedense tsk ederim canim :)

tarçın ilk verilmesi gereken baharat olarak okumuştum üstelik iştah açıcıymış.deneyebilirsin.

bende ayni senin durumundayim aksama kadar ogluma yetismek icin benimkine yemek yapamiyorum zavalli cok zaman kasarli yumurtayla doyuruyor karnini bazan bana bukadar özenmiyorsun diye de söylemiyor degil :) ama cidden kendim yemege firsatim olmuyor cok zaman

Eh işte pek iştahlı sayılmayız bizde cnm. tarhana çorbasına bayılıyor benim kızım.

Benimki de bayildi tarhanaya sadece bir defa denedim en cok bal kabagini ve yogurdu seviyoruz

tarçın ilk verilmesi gereken baharat olarak okumuştum üstelik iştah açıcıymış.deneyebilirsin.

Yarin kesin deneyecegim canim tamam bilmiyordum ben

ayy yok ya cok ayip etmis öyle sey yapilirmi hic ayol ben bile knedim birgun beklemis makarnayi yemeyi sevmiyorum. ama baska bir yemekse durabilcek bizde yenir esim aramaz ama hayatta ne olursa olsun misafire durmus yemegi getirmedim getirme de

hehe evet bekliyordur sanirim cok belli etmiyor gerci ama arada baba de diyor

ayyy hosgeldin canim bizde seni özlemistik görüsemiyorduk bayadir nasilsin nasil gidiyor bebekler durumlar

ay evet ya merveninde burcununda hic sesi cikmiyor bugun:44:merve valiz topluyordu burcuda gezmeyemi gitmisti yine

ay sinir oldum ya dilayi uyuttum kucagimda baya dalmisti hatta öptüm kokladim tik demedi esime verdim yerien yatirsin diye kizi uyandirip getirdi geri yaneymis tulumunu giiydirmeye calisirken uyanmis ay ben mincikladim resmen hic uyanmiyor onda uyaniyor

ayyy hosgeldin canim bizde seni özlemistik görüsemiyorduk bayadir nasilsin nasil gidiyor bebekler durumlar
nasıl olayım canm oğlumun arkasında dönmekten nasıl akşam oluyo, nasıl sabah oluyo hiiç anlamıyorum, oğlum çoook kucakcı bırakıpta arkamı dönemiyorum basıyo çığlığı o yattıktan sonrada iş güç derken koca günü bitiriyorum.

Benim ki 2 saattir uyuyor cok sükür buara Melahatta huc gelmemis bugün o nerde acaba :)

ayy canim bizde ayni öyleyiz aksama kadar kostur dur bebislerle ugras butun gun ev isi yemek ti derken aksam ne zaman oluyor alamiyorm bende bu saaten sonrasini kendime ayiriyorum artik yoksa delirecem

kiz yapiyorum valla hergun tekrarliyorum inatla demiyor o dababa yerine hemmeeee diyor bence

Arkadasin kizi da hic anne demedi 1 yasina kadar 1 yasindan sonra da aygüüy diye cagirmaya basladi annesini kizin ismi aygül annesine ismiyle hitap ediyor :) bana da yenge yerine ingee diyor nasil tatli masallah sizinki de ona benzemesin :))
Ya dillenince cok merak ediyorum nasil olurlar her agzini acdigin da bir isiririm heral de dayanamayip

Ben spora gidiyorum simdilik ondan önce benimkine atistirmalik birseyler yapicam yine acikmis.. Görüsürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…