Super anneler 2013

ay yok canim okadar olmaz abisiyle ablasi varya onlardan ögrenip der mutlaka insallah yani
ayy evet cokk tatli oluyorlar hele kelimeleri tmm söylemediklerinde insanin isirasi geliyor hakkaten
ay bizimki cok geveze olcagi kesin simdiden kendi kendine öyle cok konusuyorki dediklerinden bir anlam cikaramasamda baya bir konuskan olcak herhalde

ayyy kizlar nereye kayboldunuz hepiniz ben dilayla ugrasiyorum uyutmaya calisiyorum ama hic uyumaya niyeti yok sizler napiyorsunuz

ay birde herkes bebisleriniz fotosunu eklese birde isimleriyle birlikte :44: guzel olmazmi acaba

tünaydıınnnn
4 ten beri ayaktayız eşimde bugün evde olunca sabahın köründe gittim saçımı boyattım.ışıklarda çiçek satan gacılar gibi olmuştu rengi sonra eve geldim, eşimin toplantısı çıktı, gitti.bebişimde uyuyor.şu aileyi 3 gündür bir araya getiremedim

Hangi renk yaptitdin sacini? Benimkilee cok fena yiprandi en az 2 yil boyatamam sanirim

Bugün oglusun kahvaltisi icin farkli birsey yapayim dedim aksamdan peyniri suya tuzunu almaya biraktim lor peyniriyle güzel olmaz diye yumurta sarisi-süt-peynir karistirip omlet yaptim baslar da 5-6 kasik güzel yedi sonra kafasini sallayip durdu

monletter canim yeni sac rengin hayirli olsun güle güle kullan insallah ne renk yaptin bende merak ettim

esraa kizz senin yemeyecegin seyleri ogluna yedirmeye calisma farkli lezzetler deniyecem diye yenmiyecek seyleri yapma ben yaptigim herseyin tadina bakiyorum yenilebilcek birseyse yediryorum dllaya yoksa vermyorum. inanki onlarinda damak zevki var tatsiz tuzsuz seyleri yemeyi hicmi hic istemiyorlar hele yal gibi seyleri hayatta istemiyorlar ben ayri ayri vermeye basliyacam artik kahvaltinisi

ay yine kimse yok ben musait olmasam herkes burda oluyor ya:44: neyse bende mutfagi bir kolacan edim gelim aksama ne pisirsem acaba kocis yok iste bugun:44: cocuklar okuldan gelirler aciktim derler ne yapsam acaba yemek yapmadan nefret etmiyorum aslinda ne pisirecegimi dusunmekten nefret ediyorum benim yerime birisi dusunse ve bir zahmete yapi verse aslinda hic fena olmazdi

sağolun kızlar...saçlarımı koyu kestane boyadım eskisi gibi güzel oldum :) solgun yüzüm böyle daha bi güzel göründü gözüme
eve geldim, eşim çıktı, toplantısı vardı... iş için de aradılar son kararımı soruyorlar.akşama haber veririm dedim ama aile bir araya gelemedi yine. eşim eve geldi, araba yine bozuldu.bu 3. oldu bu ay.ikinsinde yolda kalmıştı.şimdi Allahtan evin önünde arızalanmış.buna sevindim yolda kalmasından iyi.çekici mekici uğraştık öncekilerinde. saat 5 oldu, 2 saate kadar kayınpederim geliyor kalmaya.1 hafta bizde olacak.hee söylemeyi unuttum.eşim çıktığında bizde bebişle çıktık 1 saat kadar hava aldık.hastalığı geçmedi hala mızır mızır yavrum ne uyku ne yemek.mamasını bile zar zor içiyor.tam geldik uyuttum 20 dk sonra uyandı.salondayız oynuyor.evi toplıyım diyorum odadan çıktığım an kıyamet kopuyor.alıyorum mutfağa götürüyorum mızır mızır, sevmiyor.ev bildiğin b.k götürüyor...
zaten 4 ten beri ayaktayım. dünde 5 te kalkmıştık.gece mamalarını saymıyorum tabi...
enerjim az çok var ama beynim çalışmıo artık boş bakıyorum. amma yazdım ya f klavye öğretmişlerdi ticaret lisesinde hala katip gibi yazarım sölemesi ayıp
konuyu dağıttım artık toparlayamıyorum
bu akşam ben yokum. hatta şimdide yokum. hatta hiiiiç olmamış gibiyim ehe

Selam kızlar,2 gündür gelemiyordum.annem geldi sonunda
Bizim de eve dönmemiz yaklaştı. Oğlum kalabalığa iyice alışmış. Annem yokken yanından hiç ayrılamadımsürekli ilgi istiyor.bakalım inşallah evde alışır. Emeklemeye başlasa daha mı iyi olr kötü mü olur acaba? Emeklese yanımdan ayrılmaz canı sıkılmaz ben de iş yapabilirim belki diyorum. Bir yandan da her yere girecek ona bakmaktan ne işi yapacaksın acaba diyorum) aman sağlık olsun da ne kaldı şurada Allah'ın izniyle yürümesine. Yazdan sonra rahatlarız inşallah...
Moonletter saçını güle güle kullan canım.
Talia dün gece epey döktürmüşsün.
Merve gelmemiş sanırım .
Esra yoğurdun çok güzel görünüyor.
Burcu gezmelerden gelemedi sanırım.
Benimszr aşağıda gördüm seni nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…