Selam kızlar,2 gündür gelemiyordum.annem geldi sonunda
Bizim de eve dönmemiz yaklaştı. Oğlum kalabalığa iyice alışmış. Annem yokken yanından hiç ayrılamadımsürekli ilgi istiyor.bakalım inşallah evde alışır. Emeklemeye başlasa daha mı iyi olr kötü mü olur acaba? Emeklese yanımdan ayrılmaz canı sıkılmaz ben de iş yapabilirim belki diyorum. Bir yandan da her yere girecek ona bakmaktan ne işi yapacaksın acaba diyorum ) aman sağlık olsun da ne kaldı şurada Allah'ın izniyle yürümesine. Yazdan sonra rahatlarız inşallah...
Moonletter saçını güle güle kullan canım.
Talia dün gece epey döktürmüşsün.
Merve gelmemiş sanırım .
Esra yoğurdun çok güzel görünüyor.
Burcu gezmelerden gelemedi sanırım.
Benimszr aşağıda gördüm seninasılsın?
Selam kızlar,2 gündür gelemiyordum.annem geldi sonunda
Bizim de eve dönmemiz yaklaştı. Oğlum kalabalığa iyice alışmış. Annem yokken yanından hiç ayrılamadımsürekli ilgi istiyor.bakalım inşallah evde alışır. Emeklemeye başlasa daha mı iyi olr kötü mü olur acaba? Emeklese yanımdan ayrılmaz canı sıkılmaz ben de iş yapabilirim belki diyorum. Bir yandan da her yere girecek ona bakmaktan ne işi yapacaksın acaba diyorum ) aman sağlık olsun da ne kaldı şurada Allah'ın izniyle yürümesine. Yazdan sonra rahatlarız inşallah...
Moonletter saçını güle güle kullan canım.
Talia dün gece epey döktürmüşsün.
Merve gelmemiş sanırım .
Esra yoğurdun çok güzel görünüyor.
Burcu gezmelerden gelemedi sanırım.
Benimszr aşağıda gördüm seninasılsın?
moonletter saçlarını güle güle kullan.
kızlar misafirlerim var gizli gizli yazıyorum bu arada ....görüşürüz daha sonra yine:26:
sanırım bugün kimsecikler yok bende çıktım bebişlerinizle beraber hepinize ii geceler.
kızlar merhaba. Benim kızım 23 Nisan doğumlu. 2 aydır emekliyor ve 4 adet dişimiz var:) ah Süper annelik hem zor hem çok zevkli:) Bebişlere tatlı uykular:)
merhaba canim hosgeldin allah bagislasin evet gercektende annelik süper bir duygu rabbim herkse bagislasindislerinizde hayilri olsun insallah bizimde bu hafta icinde 4 disimiz oldu
canım senin de bebeğin ve dişleriniz hayırlı olsun:) Allah bağışlasın.
Talia naber ?evet 2 geçedin boş burası .senin diğer çocuklar kaç yaşında? Biri kız biri erkek di mi?
Svlnisan hoşgeldin)
Pazar günü dönüyoruz Allah nasip ederse.
Ay ne güzel 12 ve 9 yaşında:)) kızının sana çok yardımı oluyordum . Dilaya bakıyordur arada seni dinlendiriyordur.
Oğlumun kardeşi olsun çok isterim . Hep kızım olsun istemiştim. 2. Olursa kız olsun diye dua ediyordum ama büyüdükte insan hiç farketmez diyor. Canından parça ya. Sende 3 tanetadından yenmez.
Ay evet ergenlikte tam. Sinirlidir tabi;( sen iyi yetişiyorsun her şeye.
İnşallah canım sağlıklı bir kızım olur.
Annen sana geldiğinde yardımcı oluyor mu? Hep anneni despot, karışan biri olarak hayal ediyorum. Sankiögeldiğinde , değil sana yardım senden hizmet bekliyormuş gibi.
Taliacım ben çıkıyorum. Uykum geldi. İyigeceler canım.
ay cok tsk ederim canim cok saol, amin insallah :) ay nerdesin gelip kayboluyorsunkendinden bahset biraz tanisalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?