Super anneler 2013

teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın.kusura bakma gelmemle çıkmam bir oldu.baktım kimse yoktu bende hemen bi bakıp çıktım.gözün aydın bu arada.kalbalığa alışınca çocuk eve geliyo bakınıyo bakınıyo kimse yok biraz bocalıyo ama sonra alışıyolar.yürümeye başlayınca daha bi zorlayacaklar bizi gibi geliyo bana ama hayırlısı olsunn inşallah.görüşürüz.

hosgeldin canim canim biraz zorlanir o kalabali arar ama zamanla alisir tekrar eski duzenine
birde emekleyince inan daha zor oluyor heryere gidiyor sen nere gitsin örnek wc hemen pesinden geliyor hc rahat yok hiccc yürümeye baslasa diyorum ozamanda cok daha zor olcak yani her sarta isimiz zor allah yardimcimiz olsun

moonletter saçlarını güle güle kullan.

kızlar misafirlerim var gizli gizli yazıyorum bu arada ....görüşürüz daha sonra yine:26:

sanırım bugün kimsecikler yok bende çıktım bebişlerinizle beraber hepinize ii geceler.

ay ben bugun hic giremedim yogun bir gun oldu desem o da olmadi ama pc acmayada firsatim olmadi

merve hazirlik yapyiordu annesine gidecek bugun o yuzden gelememistir o esrada yok ortalikta bugun

ay kizlar cok ihmal ediyorsunuz cokkk

kızlar merhaba. Benim kızım 23 Nisan doğumlu. 2 aydır emekliyor ve 4 adet dişimiz var:) ah Süper annelik hem zor hem çok zevkli:) Bebişlere tatlı uykular:)

kızlar merhaba. Benim kızım 23 Nisan doğumlu. 2 aydır emekliyor ve 4 adet dişimiz var:) ah Süper annelik hem zor hem çok zevkli:) Bebişlere tatlı uykular:)

merhaba canim hosgeldin allah bagislasin evet gercektende annelik süper bir duygu rabbim herkse bagislasin dislerinizde hayilri olsun insallah bizimde bu hafta icinde 4 disimiz oldu

Talia naber ?evet 2 geçedin boş burası .senin diğer çocuklar kaç yaşında? Biri kız biri erkek di mi?
Svlnisan hoşgeldin )

Talia naber ?evet 2 geçedin boş burası .senin diğer çocuklar kaç yaşında? Biri kız biri erkek di mi?
Svlnisan hoşgeldin )

hosgeldin canim, iyidir senden naber nasilsin :) eve yolculuk ne zaman sizin:44: 2 kizim bir oglum var buyuk olan kiz 12 yasina girdi gecen ay oglumda 9 yasinda o da marta 10 olcak insallah

ay evet ya cok sessiz burasi bugunlerde :44:

Pazar günü dönüyoruz Allah nasip ederse.
Ay ne güzel 12 ve 9 yaşında:)) kızının sana çok yardımı oluyordum . Dilaya bakıyordur arada seni dinlendiriyordur.
Oğlumun kardeşi olsun çok isterim . Hep kızım olsun istemiştim. 2. Olursa kız olsun diye dua ediyordum ama büyüdükte insan hiç farketmez diyor. Canından parça ya. Sende 3 tane tadından yenmez.

oo daha varmis birza daha keyfini cikarmaya calis annenin yaninda olmanin rahatini yasa :)
ay evet faydasinin oldugu oluyor ama cogunluklada en cok beni yoran büyük kizim oluyor bebekten daha zor ergenlik cagindaki cocukla ugrasmak oglum sakindir bana onun da faydasi cok oluyor canlarim benim ya canlari sagolsun gerceketn bir yerden sonra cinsiyet aranmiyor gerci bende dilayin kiz olmasini cok istedim rabbimde duami kabul etti cok sükür ama oglanda olsa hic fark etmezdi ayni sevilirdi yine canim insallah seninde rabbim gönlune göre verir 2. kiz olur insallahtabe öncelikle hayirlisi olsun

Ay evet ergenlikte tam. Sinirlidir tabi;( sen iyi yetişiyorsun her şeye.
İnşallah canım sağlıklı bir kızım olur.
Annen sana geldiğinde yardımcı oluyor mu? Hep anneni despot, karışan biri olarak hayal ediyorum. Sankiögeldiğinde , değil sana yardım senden hizmet bekliyormuş gibi.

ay evet cok zor oluyor okul gunlerinde aksam 4-5 arasi geldikleri icin butun gun rahat ediyorum o yuzden cok zorlanmiyorum sanirim:44: birde esim cok yardimci bana her konuda saolsun anlayissiz herseyi benden bekleyen birisi olsa hayatta nete fln giremezdim zaten anneme gelince annem annem canim anam arada beni kizdirsada onun hayatimda olmadigi düsüncesi bile bana yetiyor üzülmeme yardim konusunda gelince öyle gelip benim islerimi yapmaz hayata ben yapiyorsam elini degmez ama esim yapiyorsa utandigi cekindigi icin gider yanina elinden alir o isi yapar yoksa dedigin gibi herseyi ben yapim ben getirim göturum kimse yardim etmesin bana esim de dahil istemezzeski zihniyetlerden kadinsan herseyi dört dörtlpk yap sabah ezaniyla kalk geri yatma islerini bitir yemegini hazir et hazir vaziyette kocayi bekle öyle olsam benden iyisi olmaz herhalde ama olamam ki yapamam ben öyle napim herkes farkli ay cok uzattim dimi kusura bakma

Taliacım ben çıkıyorum. Uykum geldi. İyigeceler canım.

ay sendemi gidiyorsun zaten kimse gelmedi bugun ay neyse bende birza bekler cikarim artik
iyi geceler canim allah rahatlik versin insallah yarin grs öptüm seni

ay bu arada begen butonu gelms yupppiiiiii

ay cok sükür begen butonu geri gelmis cok sevindim ya yorumlari begenememek baya germisti beni

ay cok tsk ederim canim cok saol, amin insallah :) ay nerdesin gelip kayboluyorsun kendinden bahset biraz tanisalim

canım 28 yaşındayım. 9 aylık bir şirinem var:) Atanamamış bir öğretmenim ve bu saatte ders çalışmayı bitirdim, arada bir bakıyorum buraya. günler bebişle ve ders çalışmakla geçiyor. memnun oldum şimdiden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…