canım 28 yaşındayım. 9 aylık bir şirinem var:) Atanamamış bir öğretmenim ve bu saatte ders çalışmayı bitirdim, arada bir bakıyorum buraya. günler bebişle ve ders çalışmakla geçiyor. memnun oldum şimdiden:)
Taliaa nerelerdesin hani ben gelince sen yoksun gece yarisina kadar oturup ögleye kadar uyuyorsun dimi
Artık geceleri pek uğrayan yok;(
Hosbulduk canim, sen nasilsin nasil gecti günün.. Ben suan hala elias arada bir mizirdaniyo onun basin da bekliyorum habi üst disi cikiyordu ya eti iltihaplanmis aciyor sanirim yazik
Aaa gelmişseniz) iyiyi ben . Siz nasılsınız?
Esra oğlumun çok güzel çıkmış.
Esra iltihaplandığını nasıl anladın?
Talia sabah uyumak bulunmaz nimet. Ben de 2 aydır uyuyordum)
Aaa gelmişseniz) iyiyi ben . Siz nasılsınız?
Esra oğlumun çok güzel çıkmış.
ay canim benim saol iyidim demin facede bir resim gördum bogazim dügüm dügüm oldu nefesim kesildi
canim benim ya kiyamam ona yazik ya cikartmamadiig icin mi olmus oy kuzum cok gecmis olsun ne cok cekti o da disteninsallah cikartir artik ya, dilayda cok huzursuzlandi annemlerden geldikten sonra sogukmu gecti napti orda buz gib evi annemin ya k.. donuyor valla sonra niye gelmiyorsun diye kahirlaniyor
sende hosgeldin canim sen nasilsin
ay evet öyle ya valla sabah uykusunu cok seviyorum herzamanda sevmisimdir ama dilay olduktan sonra imkansiz hale gelmisti
esim vardiyali calismaya basladida bende uyumaya basladimama acikcasi keske sabah degilde gece uyuyabilsem daha dinlenmis oluyor insan ozaman bu huyummdan vazgecmem lazim artik ay canim arada annene gidersin sende dinlenmek icin
Bizde iyiyiz cok sükür biraz huysuzlugumuz var bu aralar özellikle gündüzleri onunla ugrasiyoruz :) sizin uyku nasil duzelme varmi hic ?
Iltihabi söyle anladim dis etinin biraz üst tarafi hafif sismis ve ici bembeyaz duruyor
ir
Bizde iyiyiz cok sükür biraz huysuzlugumuz var bu aralar özellikle gündüzleri onunla ugrasiyoruz :) sizin uyku nasil duzelme varmi hic ?
Iltihabi söyle anladim dis etinin biraz üst tarafi hafif sismis ve ici bembeyaz duruyor
Ins hasta olmamistir dilay ya bebekler hasta olunca cok zor oluyor ne yiyor ne iciyor yazik yavrular öyle bitkin bitkin yatiyorlar sürekli kontrol et sen..
Eliasta diger 2 disi hicbir belirti huysuzluk olmadan pat diye cikarmisti biliyosun bu 3. patladi patlamasina ama buna ragmen hala huysuzlugum bitmedi ishal yok ates yok sadece ep huzursuzuz iste, distenminkaynaklaniyor ondan bile emin degilim belki yine bir büyüme atagi falandir
Ben de sabah uykusunu çok seviyorum. Haftasonlarını iple çekeceğim artık. Haftasonueşim bakar. Annem de bizle istanbula gelecek. 4 yaşında yeğenim var onu kreşe götürmek için ablamda kalacak. Olsun gün içinde geliri yine haftada birkaç gün)
Oy kıyamam ona. Büyüme atağı haftasında değiliz sanırım Esra. İnternetten bakmıştım.diş yapıyordur büyük ihtimalle.
Daha dün ablama bimiş oldu dedim. Artık kolay uyuyordu ve gün içerisinde 1,5 saatlik iki uyku uyuyordu. Uyansa da tekrar uyutuyordum.ama bugün hem çok zor uyudu hem de çok kısa uyudu( inşallah başa dönmemişizdir.
Taliaa suriyedeb aciga cikan fotograflari gördün sanirim, bende dün gördüm ôzellikle bacaklari yakilmis birde canli canli bebegin derisini soymaya kalkmislar tüm gün gözümün önünden gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?