Super anneler 2013

hoşgeldin..bizimkilerden büyük bi bebek iyi hemde çok iyi.Allah yardımcın olsun.umarım çalışmanın karşılığını görürsün.bende ingilizce öğretmeniyim bu arada.

Günaydin kizlar güzel bir gün olsun ins, ben bugün de oglumun huysuzluguyla acilisi yaptim :S

SVLNİSAN: Sen de hosgeldin aramiza bebegin 7 aylikken emeklemis sanirim, bizde suan 7 aylik 2 haftalik olucaz ama henüz emeklemeye dair birsey yok :)

Taliaa nerelerdesin hani ben gelince sen yoksun gece yarisina kadar oturup ögleye kadar uyuyorsun dimi

Hosbulduk canim, sen nasilsin nasil gecti günün.. Ben suan hala elias arada bir mizirdaniyo onun basin da bekliyorum habi üst disi cikiyordu ya eti iltihaplanmis aciyor sanirim yazik

Esra iltihaplandığını nasıl anladın?
Talia sabah uyumak bulunmaz nimet. Ben de 2 aydır uyuyordum)

Hosbulduk canim, sen nasilsin nasil gecti günün.. Ben suan hala elias arada bir mizirdaniyo onun basin da bekliyorum habi üst disi cikiyordu ya eti iltihaplanmis aciyor sanirim yazik

ay canim benim saol iyidim demin facede bir resim gördum bogazim dügüm dügüm oldu nefesim kesildi

canim benim ya kiyamam ona yazik ya cikartmamadiig icin mi olmus oy kuzum cok gecmis olsun ne cok cekti o da disten insallah cikartir artik ya, dilayda cok huzursuzlandi annemlerden geldikten sonra sogukmu gecti napti orda buz gib evi annemin ya k.. donuyor valla sonra niye gelmiyorsun diye kahirlaniyor

Aaa gelmişseniz) iyiyi ben . Siz nasılsınız?
Esra oğlumun çok güzel çıkmış.

Esra iltihaplandığını nasıl anladın?
Talia sabah uyumak bulunmaz nimet. Ben de 2 aydır uyuyordum)

sende hosgeldin canim sen nasilsin

ay evet öyle ya valla sabah uykusunu cok seviyorum herzamanda sevmisimdir ama dilay olduktan sonra imkansiz hale gelmisti
esim vardiyali calismaya basladida bende uyumaya basladimama acikcasi keske sabah degilde gece uyuyabilsem daha dinlenmis oluyor insan ozaman bu huyummdan vazgecmem lazim artik ay canim arada annene gidersin sende dinlenmek icin

Aaa gelmişseniz) iyiyi ben . Siz nasılsınız?
Esra oğlumun çok güzel çıkmış.

Bizde iyiyiz cok sükür biraz huysuzlugumuz var bu aralar özellikle gündüzleri onunla ugrasiyoruz :) sizin uyku nasil duzelme varmi hic ?
Iltihabi söyle anladim dis etinin biraz üst tarafi hafif sismis ve ici bembeyaz duruyor

Ins hasta olmamistir dilay ya bebekler hasta olunca cok zor oluyor ne yiyor ne iciyor yazik yavrular öyle bitkin bitkin yatiyorlar sürekli kontrol et sen..

Eliasta diger 2 disi hicbir belirti huysuzluk olmadan pat diye cikarmisti biliyosun bu 3. patladi patlamasina ama buna ragmen hala huysuzlugum bitmedi ishal yok ates yok sadece ep huzursuzuz iste, distenminkaynaklaniyor ondan bile emin degilim belki yine bir büyüme atagi falandir

Ben de sabah uykusunu çok seviyorum. Haftasonlarını iple çekeceğim artık. Haftasonueşim bakar. Annem de bizle istanbula gelecek. 4 yaşında yeğenim var onu kreşe götürmek için ablamda kalacak. Olsun gün içinde geliri yine haftada birkaç gün)

Taliaa suriyedeb aciga cikan fotograflari gördün sanirim, bende dün gördüm ôzellikle bacaklari yakilmis birde canli canli bebegin derisini soymaya kalkmislar tüm gün gözümün önünden gitmedi

Oy kıyamam ona. Büyüme atağı haftasında değiliz sanırım Esra. İnternetten bakmıştım.diş yapıyordur büyük ihtimalle.
Daha dün ablama bimiş oldu dedim. Artık kolay uyuyordu ve gün içerisinde 1,5 saatlik iki uyku uyuyordu. Uyansa da tekrar uyutuyordum.ama bugün hem çok zor uyudu hem de çok kısa uyudu( inşallah başa dönmemişizdir.

ayy canim insallahh olmazlar allah korusun bebislerimizi :) ayy bizimkidemi dislerden yoksa ya bir iki hafta icinde 4 dis birden cikarda hic huysuzluk olmaz olurmu dimi:44: belkide büyüme atagidir insallahh cabuk atladir ya

aa bak haffta sonlarida müthis oluyor o konuda gerci benim diger veletlerden cok rahat edememesemde yinede iyi geliyor
ayy annen hepmi ablanlarda kalcak artik:44:

Ne kadar tam bu defa oldu alisti bnimsedi desekte bir müddet sonra tekrar basa dönüyorlar hatta daha da kötü olabiliyorlar bizde de durum bundan ibaret birgün digerine uymuyor sadece gece uykumuz iyi sükür.. Gündüz benimki de 1 saat uyurdu bir iki oispisla devam uyuturdum qma simdi mümkün degil yarim saatten fazla uyumuyor ve tekrar uyutamiyorum da.. Ablan varmis birde senin ne güzel yakinmissiniz da anladigim kadariyla birbirinize ne güzel arkadas gibi

Taliaa suriyedeb aciga cikan fotograflari gördün sanirim, bende dün gördüm ôzellikle bacaklari yakilmis birde canli canli bebegin derisini soymaya kalkmislar tüm gün gözümün önünden gitmedi

ayy dun onlari gördumde icim parcalandi zaten bakamiyorum fotlara ( ay bebegi duymamistim yaa allah bildigi gibi yapsin bu vijdansizlarii nurgu paylasmis canim bir foto annesi ölmus sanirim bebekte acmis annesinin memesini emiyor üstü basi ciplak ( icim parcalandii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…