Super anneler 2013

aa bak haffta sonlarida müthis oluyor o konuda gerci benim diger veletlerden cok rahat edememesemde yinede iyi geliyor
ayy annen hepmi ablanlarda kalcak artik:44:

Kayınvalidesi götürüyordu yeğenimi kreşe. Ablam işe çok erken gidiyor. Annem, kayınvalidesini dillendirmeye gidiyor. 1-2 ay kalır

ayy canim insallahh olmazlar allah korusun bebislerimizi :) ayy bizimkidemi dislerden yoksa ya bir iki hafta icinde 4 dis birden cikarda hic huysuzluk olmaz olurmu dimi:44: belkide büyüme atagidir insallahh cabuk atladir ya

Ins canim derdim ama büyüme atagi da pek masum birsey degil hatta daha fena oluyorlar o dönemler de

Kayınvalidesi götürüyordu yeğenimi kreşe. Ablam işe çok erken gidiyor. Annem, kayınvalidesini dillendirmeye gidiyor. 1-2 ay kalır

him anladim canim neyseki cok degilmis tmm sizin yeniden gitme zamaniniz bence annen evine gidince seninde firsatin olursa atlar gidersiniz tekrar

Ins canim derdim ama büyüme atagi da pek masum birsey degil hatta daha fena oluyorlar o dönemler de

orasi öyle gerci allaha cok sükpr ben cok cekmedim dilaydan gerci digerlerinde de cok cekmedim ben yaa hic bilmedik biiz dis sorunu buyume atagi hafif mizmizlaniyor okadar yada bana cok basit geliyor da olabilir bu durumu:44:
hadi bakarsan dilayda surekli kucak istiyor arkamdan aglyior bugn aksam hic nedensiz sebebsiz aglamalari vardi cciyak ciyak bagiriyor birde

Evet canım ablamla yakın oturuyor sayılırız. Arkadaşım gibi gerçekten.
Artık ne yapalım buna şükredeceğiz. İnşallah kucakta uyuma zamanımıza dönmeyiz. Bir de ben gündüzleri ayakta uyutuyordum. Başlarda iyi oluyordu. Hatta sallarken dnleniyordum. Hatta bazen ayağımda sallarken uyuyordum bile:)) ama sonra ağırlaştı ve bacaklarım ağrımaya başladı ve bazen uyumaya direnmeye başladı. Ancak şimdi de pışpış la uyuturken yatağa eğiliyorum ve uyumaya direnirse çok zorlanıyorum. Savaştan çıkmış gibi oluyorum yanaklarım kıpkırmızı oluyor. Başlarda saçlarımı hep yoldu. Artık eşarp bağlayıp uyutuyorum çoğunlukla.

Benimki de ayni odadan adimimi atmaya korkuyorum oyun oynuyor her dk kafasini kaldirip bakiyor ordamiyim degilmiyim diye eger yoksam tamam basliyor numaradan aglamaya birde bagirmayi ögrendi aNen dedigin gibi girtlaktan sesi kalinlastiri bir bagirmasi var kipkirmizi oluyor damarlari gözüküyor o an

oyamert hosgeldin canim seni SIK SIK göruyorum asagida hic yazmadna cikiyorsun ama olmuyorki
sende katilsan sohbetimize

gözümün önüne getirdim de simdi cok güldüm halinize, bende ayni seyleri yasadigim icin kendi halimi hatirladim biran suan bile zaman zaman yasadiginiz oluyor tabi :)
Canim sen ka yasindasumin hep sirucam unutuyorum 30 du sanirim dimi?

Uyuturken bazen ağlayacak gibi oluyorum. Çünkü çok yoruluyorum. Bugün ama yeter ya dedim. Suratım düştü. Benim o Halim'i görünce kıkırdamaya başladı. O an bütün yorgunluk gidiyor.
31 oldum canım.

Taliaa kiz niye korktun iyi madem cocukluk aski denilen sey oldu tabi bacak kadar boyumla kendimi platonik leyla saniyordum sanirim suan düsününce cok komik geliyor evet ama ozaman ki akla göre bambaska birseydi hatta benimki de bilir bu konuyu yaptigim salakliklara beraber güldügümüz bile oldu :)) ama ilk birlikte oldugum ilk sevgilim esimdi

Bende bazan istemeden sesini yükseltiyorum sonra cok pisman oluyorum ama is isten gecmis oluyor kiyamayip hemen kucagima alip oynuyorum ardindan da..

Ee melahatcigim sen söyle ilk askinmiydi :))))

Benim de ilk sevgilim eşim sayılır. Daha önce 3 ay biriyle görüştüm ama sırf o zamanki aklımla arkadaşlığını kaybetmemek içindi. Yani sıfır sevgi vardı ona karşı.6 sene çıktık . Sonra evlendik)

Kac yasinda evlendiniz siz ? Dur tahmin edeyim uni de veya okulda tanistiniz :))

Taliaa kactane ilk askin oldu da yazmaya cekiniyorsun kiz eniste okur falan diyemi korkuyorsun :))

ay kiz ne korkacam birden sazanlik yapmayim dedim
haha kiz cok benzer bir hikaye benimkide benimde esim biliyor dalga gcer hatta memleketinide bildigi icin bana giciiklik olsun diye hic sevemm oralilari der

anlatim bende almanya geldigim zaman okula basladim merdivenlerin basinda bir sinifin kapisinda bekleyen bir gurup vardi iclerindenr biri yildiz gibi parliyordu sanki birtek ben göruyordum ya ama bir bakis baktim tek baska yok ben tabi utangac cekingen oldugum icin gerisi gelmedi ay isin kötusu daha sonra o oglan baan teklif etti megersem o da carpilmis bana
ama ben kabul etmedim reddettimm sonrasi yok ben plotonikmi ne oldugu bellisiz bir sevdaya yandim durdum yillarca

ve simdi hatirlayinca gercekten cok komik ve cocukca geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…