Taliaanin liste bayagi uzun sanirim hala yorum yok
Ben 26, eşim 28. Yok eşim eniştemin ev arkadaşıymışyani ablamla biz iyi anlaşıyoruz ama eşler de iyi anlaşıyor. Şanslıyız. Beraber çok vakit geçiriyoruz.
Taliaa kactane ilk askin oldu da yazmaya cekiniyorsun kizeniste okur falan diyemi korkuyorsun :))
Taliaanin liste bayagi uzun sanirim hala yorum yok
Ay güldüm) Talia da erken evlenmiş sanırım. 12 yaşında kızı var. Kaç yaşındaydın sahi Talia sen?
Esra sen 27 yaşında mısın?
ay kiz ne korkacam birden sazanlik yapmayim dedim
haha kiz cok benzer bir hikaye benimkide benimde esim biliyor dalga gcer hatta memleketinide bildigi icin bana giciiklik olsun diye hic sevemm oralilari der
anlatim bende almanya geldigim zaman okula basladim merdivenlerin basinda bir sinifin kapisinda bekleyen bir gurup vardi iclerindenr biri yildiz gibi parliyordu sanki birtek ben göruyordum yaama bir bakis baktim tek baska yok ben tabi utangac cekingen oldugum icin gerisi gelmedi ay isin kötusu daha sonra o oglan baan teklif etti megersem o da carpilmis bana
ama ben kabul etmedim reddettimmsonrasi yok ben plotonikmi ne oldugu bellisiz bir sevdaya yandim durdum yillarca
ve simdi hatirlayinca gercekten cok komik ve cocukca geliyor
Ay güldüm) Talia da erken evlenmiş sanırım. 12 yaşında kızı var. Kaç yaşındaydın sahi Talia sen?
Esra sen 27 yaşında mısın?
imrendim inan hem abla kardes hemde arkadas birde esler de iyi anlasiyorlarmis ne güzel, bende cok istedim bir kiz kardesim olsun kismet iste var suan 2 tane yok degil ama bri 5 diger 12 yasin da beni anlamasi mümkün degil
Yok ben 24 üm mayista 25 oluyorum allahin izniyle, taliaa senden büyüktü tam hatirlayamadim yasini
Yok ben 24 üm mayista 25 oluyorum allahin izniyle, taliaa senden büyüktü tam hatirlayamadim yasini
allah senin iyiligini versin emiilisteyi yazmaya üsendim
benim ilk askim esim olmadi ama son askim asik olmadan da evlenmis olsada esim oldu önemli ve muhim olanda bir bence
İlahi Talia hem çocuğu beğenmiştim , hem de yüz vermemiştin. Sonra da bir de yanmış Durmuş)
34 olcam canim 14 subata20 yasinda evlendim 21 yassinda anne oldum 24 de 2. kez anne oldum ama 4 yas yok cocuklarin arasinda 2 yas 2 ay var ay farki var yani 33 yasinda 3. kez anne oldum
Sendeni platonik sevdin yoksa kuzum :) tabi buna sevmek denirse daha o yaslar da ben 9-15 yasina kadar platonik seviyorum sanmistim bir defa bile acilmadim korkudan tabi benimkiyle nisanlandiktan sonra ögrendim ki oda bana karsi bos degil ve aileler duyar diye söylememis, bunlar hep nasil kismet iste ozaman ne hayaller kurarken simdi iyiki de olmamis diyorum ona olan ilgim bitince fark etmeye basladim ne derece karaktersiz biri oldugunu
İlahi Talia hem çocuğu beğenmiştim , hem de yüz vermemiştin. Sonra da bir de yanmış Durmuş)
Ay evet kızkardeş süper. Bizim aramızda 4 yaş var. En yakın arkadaşım. Allah bozmasın.
5 yaşında mı:)) ay çok şeker ya)
anem sen daha bebissin yaa 10 yas var aramizda nerdeyseoyy kuzum bebegim benim
senin yasinda ben 2 anneligi tattim ya wayy bee:44:
Minikmişsin sen ne güzel)
34 yaşa 3 çocuk :)) süper . Ben seneye hamile kalırsam , ve de ikizlerim olursa benim de olur) anam dilimin beterine uğrayacağım . İkiz evet çok güzel de ben bakamam i . Ya da bakarken kafayı yerim.
ay kiz begendim de yuz vermeme degildi ahh ah uzun hikaye canim benimkisi bir ask hikayesiderin mevzular yani
kiz gec kaldi napim bir kac ay önce teklif etseydi olurdu bu is ama o teklif ettiginde ben nisanlanmistim ya:44:gerci o nisani attim esim degil yani o nisanlandigim kisi baska birisi
Kiz sen benle dalgami geciyorsun sanki anlasarak yazmisiz gibi bu kadar benzeik olmaz taliaa var sende birsey :)
34 yaşa 3 çocuk :)) süper . Ben seneye hamile kalırsam , ve de ikizlerim olursa benim de olur) anam dilimin beterine uğrayacağım . İkiz evet çok güzel de ben bakamam i . Ya da bakarken kafayı yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?