Super anneler 2013

Ben 26, eşim 28. Yok eşim eniştemin ev arkadaşıymış yani ablamla biz iyi anlaşıyoruz ama eşler de iyi anlaşıyor. Şanslıyız. Beraber çok vakit geçiriyoruz.

imrendim inan hem abla kardes hemde arkadas birde esler de iyi anlasiyorlarmis ne güzel, bende cok istedim bir kiz kardesim olsun kismet iste var suan 2 tane yok degil ama bri 5 diger 12 yasin da beni anlamasi mümkün degil

Ay güldüm) Talia da erken evlenmiş sanırım. 12 yaşında kızı var. Kaç yaşındaydın sahi Talia sen?
Esra sen 27 yaşında mısın?

Yok ben 24 üm mayista 25 oluyorum allahin izniyle, taliaa senden büyüktü tam hatirlayamadim yasini

İlahi Talia hem çocuğu beğenmiştim , hem de yüz vermemiştin. Sonra da bir de yanmış Durmuş)

Ay güldüm) Talia da erken evlenmiş sanırım. 12 yaşında kızı var. Kaç yaşındaydın sahi Talia sen?
Esra sen 27 yaşında mısın?

34 olcam canim 14 subata 20 yasinda evlendim 21 yassinda anne oldum 24 de 2. kez anne oldum ama 4 yas yok cocuklarin arasinda 2 yas 2 ay var ay farki var yani 33 yasinda 3. kez anne oldum

imrendim inan hem abla kardes hemde arkadas birde esler de iyi anlasiyorlarmis ne güzel, bende cok istedim bir kiz kardesim olsun kismet iste var suan 2 tane yok degil ama bri 5 diger 12 yasin da beni anlamasi mümkün degil

Ay evet kızkardeş süper. Bizim aramızda 4 yaş var. En yakın arkadaşım. Allah bozmasın.
5 yaşında mı:)) ay çok şeker ya)

allah senin iyiligini versin emii listeyi yazmaya üsendim

benim ilk askim esim olmadi ama son askim asik olmadan da evlenmis olsada esim oldu önemli ve muhim olanda bir bence

Sendeni platonik sevdin yoksa kuzum :) tabi buna sevmek denirse daha o yaslar da ben 9-15 yasina kadar platonik seviyorum sanmistim bir defa bile acilmadim korkudan tabi benimkiyle nisanlandiktan sonra ögrendim ki oda bana karsi bos degil ve aileler duyar diye söylememis, bunlar hep nasil kismet iste ozaman ne hayaller kurarken simdi iyiki de olmamis diyorum ona olan ilgim bitince fark etmeye basladim ne derece karaktersiz biri oldugunu

İlahi Talia hem çocuğu beğenmiştim , hem de yüz vermemiştin. Sonra da bir de yanmış Durmuş)

ay kiz begendim de yuz vermeme degildi ahh ah uzun hikaye canim benimkisi bir ask hikayesi derin mevzular yani

kiz gec kaldi napim bir kac ay önce teklif etseydi olurdu bu is ama o teklif ettiginde ben nisanlanmistim ya:44: gerci o nisani attim esim degil yani o nisanlandigim kisi baska birisi

34 olcam canim 14 subata 20 yasinda evlendim 21 yassinda anne oldum 24 de 2. kez anne oldum ama 4 yas yok cocuklarin arasinda 2 yas 2 ay var ay farki var yani 33 yasinda 3. kez anne oldum

34 yaşa 3 çocuk :)) süper . Ben seneye hamile kalırsam , ve de ikizlerim olursa benim de olur) anam dilimin beterine uğrayacağım . İkiz evet çok güzel de ben bakamam i . Ya da bakarken kafayı yerim.

kiz sen okumamissin yazdiklarimi valla cok benziyor esraa senin durumunla ayni gibi yoksa sen omusun

aynen ya bende diyorum simdi iyikide olmamis kaynana derdi cekecektim birde burda yasiyor nede olsa ailesi

Ay evet kızkardeş süper. Bizim aramızda 4 yaş var. En yakın arkadaşım. Allah bozmasın.
5 yaşında mı:)) ay çok şeker ya)

Amin canim yarin cocuklariniz da birbiriyle kardes gibi olurlar hep bir arada hep bir huzurla cidden cok güzel ya iste bu yüzden en az 3. cocuk istiyorum rabbim verirse hepte yaslari yakin olsun birbirine diye

anem sen daha bebissin yaa 10 yas var aramizda nerdeyse oyy kuzum bebegim benim

senin yasinda ben 2 anneligi tattim ya wayy bee:44:

Minikmişsin sen ne güzel)

Yok kizlar ya anneme göre esek kadar oldum, babama sorsan agzimi acip geziyorum dünyadan haberim yok :))

34 yaşa 3 çocuk :)) süper . Ben seneye hamile kalırsam , ve de ikizlerim olursa benim de olur) anam dilimin beterine uğrayacağım . İkiz evet çok güzel de ben bakamam i . Ya da bakarken kafayı yerim.

heheh nedne olmasin kiz belki olur. bakarsin bakarsin bire bakan ikiyede bakar merak etme bakanlar nasil bakiyor
ay bende cok istemistim bunda ama olmadi yaa canlari sagolsun rabbim bunlalra saglik sihhat uzun ömur versinn

Kiz sen benle dalgami geciyorsun sanki anlasarak yazmisiz gibi bu kadar benzeik olmaz taliaa var sende birsey :)

esra annelerin gözunden zaten kolay kolay büyümeyiz babalari bilmem nasil dusunurler ama sanirim onlarda bir an önce büyüm kendi ayaklarinin üzerinde durmayi basarsin isterler

Bende hep diyorum ikizlerim olsa bir kiz bir erkek 3. defa gebelik derdinden kurtulsam ne guzel olur diye sonra o bakma kismi gelince aklima hemen kendime kiziyorum :) suan bir kizim olmasini cok istiyorum eger bir kizim olursa 3. gebeligi dusunmuyorum

Esra senin annen de çok genc sanırım. 5 yaşında kardeşim olduğuna göre.3 kardeş misiniz? Erkek yok sanırım.
Ama küçük kardeşlerin olduğu için sana pek gelemiyor sanırım di mi? Ya da çalışıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…