- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
esra annelerin gözunden zaten kolay kolay büyümeyiz babalari bilmem nasil dusunurler ama sanirim onlarda bir an önce büyüm kendi ayaklarinin üzerinde durmayi basarsin isterler
Bende hep diyorum ikizlerim olsa bir kiz bir erkek 3. defa gebelik derdinden kurtulsam ne guzel olur diye sonra o bakma kismi gelince aklima hemen kendime kiziyorum :) suan bir kizim olmasini cok istiyorum eger bir kizim olursa 3. gebeligi dusunmuyorum
Esra senin annen de çok genc sanırım. 5 yaşında kardeşim olduğuna göre.3 kardeş misiniz? Erkek yok sanırım.
Ama küçük kardeşlerin olduğu için sana pek gelemiyor sanırım di mi? Ya da çalışıyor mu?
Ay ben de kızım olsun istiyorum . Hatta hamileyken yine doğuracağım kızım olur inşallah dedim . Arkadaşımın bir arkadaşı da aynı mantıkla hamile kalmış. 1 oğlu varmış. İinciye ikizlere hamile kalmış. 2 si de erkek olmuş. Şimdi 3 oğlu varmış)
Bende bundan korkmuyor degilim :) tabiki önce saglikli olmalari gelir ama 3 tane oglum olsa yetisebilecegimi düsünemiyorum bile :) arkadasin 4. Düsünüyormu peki :))
Ben lohusalik dönemin de bir rüya gördym 2 tane erkek cocuk brisi suan ki oglum henüz bir aylik bebek ama okadar büyük ki yaninda da baska bir bebek saclari kel oda daha minicik ve ikisi kardesti acaba bu bir isaretmi diye devamli aklkma geliyor
kizlar insallah rabbim gönlunuze göre verir ikinizinde ikinciye kizi oluresra ruyalar tersine cikarmis unutma
bu arada kuzen olmamiz gercektente imkansiztühh bende ilk askimi buldum sanmistim ya
40 ından sonra doğum yapanların bebekleri çok Zeki olur derler. Kardeşin Zeki mi
Valla bravo sana. Oğlunu tek başına büyütüyorsun . Gerçi ben de memlekete gelmesem mecbur büyütecektim. Doğumdan sonra yanına gelebilmiş miydi annen?
He buradaymışsın. İnlallah canım. Sağlıklı olsunlar da . Gerisi Allah'ın takdiri.
dilayin camasirlarini makineye attim geldim birde kendime avokado salatasi yaptim bu saate yiyorum
kizlar insallah rabbim gönlunuze göre verir ikinizinde ikinciye kizi oluresra ruyalar tersine cikarmis unutma
bu arada kuzen olmamiz gercektente imkansiztühh bende ilk askimi buldum sanmistim ya
Bana da herkes bunun arkası erkek diyor. Belliymiş nereden belliyse. Ben de tek erkek olmasındansa 2 erkek olsun. Arkadaş olurlar hiç değilse diyorum
İşaret mi bilemem ama insan bazen bilinçaltımrüyalar da görüyor. O zaman aklında kız bebek fikri varsa ondan da olmuş olabilir.
Talia Dilay mı uyandı?? Ortadan kayboldun.
dilayin camasirlarini makineye attim geldim birde kendime avokado salatasi yaptim bu saate yiyorum
Nerdee sirf birkac defa ziyarete geldi izin istedi isyerinden alamadi hastaneden eve geldigim günden beri tek basima bakiyorum ogluma esim de aksamlai eve gelince ilgileniyor, zor olmuyor degil tabi ki zor oluyor özellille ilk aylar birde tecrübe yok cok zorlandigim zamanlar oldu ama zamanla alisiyor insan simdi ana ogul gezenti olduk iyice hergün 1-2 saat disari yurüyüse cikiyoruz :)
Kardesim neredeyse kimseyle konusmaz pc basindan kalkmak istemez simdilik akillimi degilmi net birsey söyleyemeyecegim
Canım kızın kaç aylık? bi de makine sesinden rahatsız olmuyor mu? ben uyurken çalıştırmıyorum da
Melahat canim mahsuru yoksa gerek ismindemi melahat ?
Amin canim ins.
Olabilir aslin da dogum yaptiktan sornra hemen baslamistim 2. Kiz olursa super olur abi kardes olur diye düsünmeye. Sence 2 erkek anlasabilirmi ? Genel de cok gecimsiz olurlar kiz kardes gibi olamiyorlar :)
Bu konu da sunu da sôylemek istiyorum kuzenimin biri oglum olsun uye 4 cocuk yapti suan 34 yasin da hepsi kiz oldu onun kardesi kizim olsun diye 3 defa cocuk yapi oda hep erkek oldu :)
Afiyet olsun canim ben hic sevmiyorum avakadoyu yaa cok kötü geliyor tadi
Orada havalar nasıl? Burası bu hafta soğuyacakmış. Ben de sık sık gezmeye götürürüm diyordum ama . Artık sıkı sıkı giydiriri çıkartırım.
Akılıdır o akıllı) 5 yaşında kardeşim olsa yerdim onu
hosgeldin canim nasilsin, kizim 8 aylik oldu dünyok canim rahatsiz olmuyor hem makinem cok ses cikartmiyor hemde okadar sesizlige alistirmadim suan tv bile acik zaten bizde sessizlik mumkun degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?