Super anneler 2013

Bunu soracağınızı biliyordum. Değil canım , çok alakasız . Neden melahatt koydum onu bile hatırlamıyorum.sanırım birkaç sim denedim olmadı. Ben de bunu koydum)

ay ben senin gercek ismin oldugunu dusunmustum hic akis aklima gelmemisti neden se:44:

Bunu soracağınızı biliyordum. Değil canım , çok alakasız . Neden melahatt koydum onu bile hatırlamıyorum.sanırım birkaç sim denedim olmadı. Ben de bunu koydum)

İiyi iyi sevindim bazan farkin da olmadan merakli melahat gibi bir espri yapiyorum simdi senin ismin de melahat oldugu icin özellikle dikkat ettim hic yazmamaya :)) gercek ismin ne peki canim

Benim camasir makinasi son 5 dk da sıkarken resmen deprem oluyor sanar duyan üzerin de birsey varsa yerde buluyorum okadar ses yapiyorki ama kiyafetler neredeyse kurumus gibi nemli cikiyr

Artık ben de iyice giydirip çıkartırım. Çünkü benimki gezmeye bayılıyor. Evdevçok mutsuz olur. Burada iyice alıştı.

hosgeldin canim nasilsin, kizim 8 aylik oldu dün yok canim rahatsiz olmuyor hem makinem cok ses cikartmiyor hemde okadar sesizlige alistirmadim suan tv bile acik zaten bizde sessizlik mumkun degil

hoşbuldum canım ben de sese alıştırdım zannediyordum seninkine kıyasla bizim ev ıssız bir orman:)iyiyim şükür sen nasılsın?

Artık ben de iyice giydirip çıkartırım. Çünkü benimki gezmeye bayılıyor. Evdevçok mutsuz olur. Burada iyice alıştı.

Hem sana yürüyüs olur hem de kuzu temiz hava alir yarin birde parkta oynamak icin parka gidelim diye kapi esiginden kalkmazlarsa tamam :)

Hosgeldin sanirim bebegin 9 aylikti bizimkilerin abisimi yoksa ablasimi oldugunu tam hatirlayamadim :)

Benim oğlum her sesten uyanıyor. Amavçamaşır makinesi sesini seviyor. İstanbul dayken kurutmayı bile çalıştırıyordum. Ama sanırım artık çalıştırmam. Çok ses yapıyor.

ayyy dilayda uyaniyor ama öyle herzaman her sesten degil ya uyanaci vardir uyanyor yada gercekten cok ses cikmistir ozaman uyaniyor yeni yattiysada uyaniyor :44: camasir makinesinin sesini seviyormu bilmiyorum ama camasir makinesini karistirmayi cok seviyor
Benim camasir makinasi son 5 dk da sıkarken resmen deprem oluyor sanar duyan üzerin de birsey varsa yerde buluyorum okadar ses yapiyorki ama kiyafetler neredeyse kurumus gibi nemli cikiyr

makinen eski mi benim eski makinemde öyleydi uzerinde ne varsa yerlerde gezerdi gece calistirmam mumkun degildi degistirdim ve kurtuldum artik her saat calistirabiliyorum komsularimda bende rahata erdik
hoşbuldum canım ben de sese alıştırdım zannediyordum seninkine kıyasla bizim ev ıssız bir orman:)iyiyim şükür sen nasılsın?

ay canim dedigim gibi bizde sessizlik mumkun degil benim evde 2 tane daha veletim var bugun mesala aksam 9 da uyutum dilayi yatirdim bunlar bagira cagira konustuklari icin uyandirdilar kiziokadar da sese aliskin degil yani ve dedigim gibi gercekten benim makinem cok ses cikartmiyor yatak odasina duyulmuyor hic denebilir ama tv sesinin gitmemmesi mumkun degil

allah iyilik versin cok sükür bizde iyizz

Ya benim oğlum daha karıştıramaz;( emekleyemğyor ki;( göbekten gidemiyor sanırım.

Yok canim eski degil 4 sene önce en yeni cikan modelinden birini almistim markasi siemens zaten siemens, philips ve bosch disin da esya almiyorum sirf elektirikli süpürgem dyson.. Makinayi tam yerlestirememisler sanirim benim makina mutfakta tezgahin icin de

Hem sana yürüyüs olur hem de kuzu temiz hava alir yarin birde parkta oynamak icin parka gidelim diye kapi esiginden kalkmazlarsa tamam :)

valla inanmazsiniz belki ya dilay simdiden dis kapinin önunde beklyior ya disari gidelim diyor resmen bugun durduramadim gidenin ardindan agliyor kapiya gidip duruyor bende dayanadim bugun cikartim artik hep cikartacam disari hava alsin biraz evde cani skliyor bence yalniz kalinca:44: ya disari gidelim diyor yda gidenleri bekliyor gelmesini henuz cözemedim ama ustunu giydirince ve hatta en basta ben giyinmeye baslayinca sesini bile cikartmadan izledi havalar isinincan ben evde tutamiyacam dilayi hic galiba:44:

Ya benim oğlum daha karıştıramaz;( emekleyemğyor ki;( göbekten gidemiyor sanırım.

cokmu göbegi varr emeklemeye baslar artik onlarda benimki surune surene istedigi yere gidiyor ya aslinda bu durumda cok iyi olmuyor mutfaga geliyor ben bulasik fln yikiyor oluyorum yerler haliyle su kaciyor islaniyor oda uzerinden gecip paspas yapyior

aaa yeniyse yapmamasi lazim aslinda ya arkasinda göbegini korumasi icin vidalar oluyor onumu sökmediler yoksa:44: benim basima geldide o yuzden bilyiorum makine mutfakta resmen turluyordu

Banyoyu oturarak yaptırıyoruz. Oturunca pipisi gözükmçyor

Sen nerdeyse hic cikarmiyirsun ama yaa cok nadir doktora gidince veya alisverise falan bildigim kadariyla cocuk arabasi bosuna beklemesin kenar da cikin gezin iste hem sana spir olur hemde dilos gezer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…