Bunu soracağınızı biliyordum. Değil canım , çok alakasız . Neden melahatt koydum onu bile hatırlamıyorum.sanırım birkaç sim denedim olmadı. Ben de bunu koydum)
Bunu soracağınızı biliyordum. Değil canım , çok alakasız . Neden melahatt koydum onu bile hatırlamıyorum.sanırım birkaç sim denedim olmadı. Ben de bunu koydum)
Bu kistan birsey anlamadik arasira yagmur vardi cok nadir onun disin da hic kar falan yagmadi hep sonbahar havasin da gecti... Burda yabancilar özellille kisin cok azla disari cikarirlar cocuklari daha direncli olsun soguga karsi diye ve cidden kolay kolay hasta olmaz cocuklari.. Ben güzelce giydiriyorum arabasinda da kislik tulum var onun icine oturtuyorum misil misil uyuyor dönüste de etrafi seyredio yanimizdan gecenlere ses vere vere geliyoruz
hosgeldin canim nasilsin, kizim 8 aylik oldu dünyok canim rahatsiz olmuyor hem makinem cok ses cikartmiyor hemde okadar sesizlige alistirmadim suan tv bile acik zaten bizde sessizlik mumkun degil
Artık ben de iyice giydirip çıkartırım. Çünkü benimki gezmeye bayılıyor. Evdevçok mutsuz olur. Burada iyice alıştı.
ay ben senin gercek ismin oldugunu dusunmustum hic akis aklima gelmemisti neden se:44:
Hem sana yürüyüs olur hem de kuzu temiz hava alir yarin birde parkta oynamak icin parka gidelim diye kapi esiginden kalkmazlarsa tamam :)
Benim oğlum her sesten uyanıyor. Amavçamaşır makinesi sesini seviyor. İstanbul dayken kurutmayı bile çalıştırıyordum. Ama sanırım artık çalıştırmam. Çok ses yapıyor.
Benim camasir makinasi son 5 dk da sıkarken resmen deprem oluyor sanar duyan üzerin de birsey varsa yerde buluyorum okadar ses yapiyorki ama kiyafetler neredeyse kurumus gibi nemli cikiyr
hoşbuldum canım ben de sese alıştırdım zannediyordum seninkine kıyasla bizim ev ıssız bir orman:)iyiyim şükür sen nasılsın?
Biliyordum)))))
Ya benim oğlum daha karıştıramaz;( emekleyemğyor ki;( göbekten gidemiyor sanırım.ayyy dilayda uyaniyor ama öyle herzaman her sesten degil ya uyanaci vardir uyanyor yada gercekten cok ses cikmistir ozaman uyaniyor yeni yattiysada uyaniyor :44: camasir makinesinin sesini seviyormu bilmiyorum ama camasir makinesini karistirmayi cok seviyor
makinen eski mi benim eski makinemde öyleydi uzerinde ne varsa yerlerde gezerdi gece calistirmam mumkun degildidegistirdim ve kurtuldum artik her saat calistirabiliyorum komsularimda bende rahata erdik
ay canim dedigim gibi bizde sessizlik mumkun degil benim evde 2 tane daha veletim var bugun mesala aksam 9 da uyutum dilayi yatirdim bunlar bagira cagira konustuklari icin uyandirdilar kiziokadar da sese aliskin degil yani ve dedigim gibi gercekten benim makinem cok ses cikartmiyor yatak odasina duyulmuyor hic denebilir ama tv sesinin gitmemmesi mumkun degil
allah iyilik versin cok sükür bizde iyizz
ayyy dilayda uyaniyor ama öyle herzaman her sesten degil ya uyanaci vardir uyanyor yada gercekten cok ses cikmistir ozaman uyaniyor yeni yattiysada uyaniyor :44: camasir makinesinin sesini seviyormu bilmiyorum ama camasir makinesini karistirmayi cok seviyor
makinen eski mi benim eski makinemde öyleydi uzerinde ne varsa yerlerde gezerdi gece calistirmam mumkun degildidegistirdim ve kurtuldum artik her saat calistirabiliyorum komsularimda bende rahata erdik
ay canim dedigim gibi bizde sessizlik mumkun degil benim evde 2 tane daha veletim var bugun mesala aksam 9 da uyutum dilayi yatirdim bunlar bagira cagira konustuklari icin uyandirdilar kiziokadar da sese aliskin degil yani ve dedigim gibi gercekten benim makinem cok ses cikartmiyor yatak odasina duyulmuyor hic denebilir ama tv sesinin gitmemmesi mumkun degil
allah iyilik versin cok sükür bizde iyizz
Hem sana yürüyüs olur hem de kuzu temiz hava alir yarin birde parkta oynamak icin parka gidelim diye kapi esiginden kalkmazlarsa tamam :)
Yaza kesin yapacaklar)
Birde isin gücün bunlarin yok kum icin kovasiydi oyuncagiydi vs.. tasi yanin da :))
Ya benim oğlum daha karıştıramaz;( emekleyemğyor ki;( göbekten gidemiyor sanırım.
Yok canim eski degil 4 sene önce en yeni cikan modelinden birini almistim markasi siemens zaten siemens, philips ve bosch disin da esya almiyorum sirf elektirikli süpürgem dyson.. Makinayi tam yerlestirememisler sanirim benim makina mutfakta tezgahin icin de
cokmu göbegi varremeklemeye baslar artik onlarda benimki surune surene istedigi yere gidiyor ya aslinda bu durumda cok iyi olmuyor mutfaga geliyor ben bulasik fln yikiyor oluyorum yerler haliyle su kaciyor islaniyor oda uzerinden gecip paspas yapyior
valla inanmazsiniz belki ya dilay simdiden dis kapinin önunde beklyior ya disari gidelim diyor resmenbugun durduramadim gidenin ardindan agliyor kapiya gidip duruyor bende dayanadim bugun cikartim artik hep cikartacam disari hava alsin biraz evde cani skliyor bence yalniz kalinca:44: ya disari gidelim diyor yda gidenleri bekliyor gelmesini henuz cözemedim ama ustunu giydirince ve hatta en basta ben giyinmeye baslayinca sesini bile cikartmadan izledi havalar isinincan ben evde tutamiyacam dilayi hic galiba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?