Birde isin gücün bunlarin yok kum icin kovasiydi oyuncagiydi vs.. tasi yanin da :))
aaa yeniyse yapmamasi lazim aslinda ya arkasinda göbegini korumasi icin vidalar oluyor onumu sökmediler yoksa:44: benim basima geldide o yuzden bilyiorum makine mutfakta resmen turluyordu
Banyoyu oturarak yaptırıyoruz. Oturunca pipisi gözükmçyor
Hosgeldin sanirim bebegin 9 aylikti bizimkilerin abisimi yoksa ablasimi oldugunu tam hatirlayamadim :)
hee tek kum oyuncagiyla kalsa gene iyii daha ne istersin yok bisikleri yok evde oynadiig oyuncanlar hersey disari cikiyor resmenbizim hemen evin önunde park kellerden oyuncaklarini ali veriyordum ama artik pek burda oynayan yojk cocuk tek basinada oynamak istemiyecek ee mecbur yeni yerler kesfedecez:44:
He vallaeve gelince de direk banyoya bıcı bıcı
Banyoyu oturarak yaptırıyoruz. Oturunca pipisi gözükmçyor
Sen nerdeyse hic cikarmiyirsun ama yaa cok nadir doktora gidince veya alisverise falan bildigim kadariyla cocuk arabasi bosuna beklemesin kenar da cikin gezin iste hem sana spir olur hemde dilos gezer
23 Nisan doğumlu ablayız canım:) ben yeniyim çok da vakit bulamıyorum.
Amaniiin ne yazdim ben melahatin pipisi yazmisimmelahaat canim gülecegim diye öyle oldu sanirim yanlis anlamazsin demii
önce sultanin son cümlesi sonra melahatin pipisi off cok güldüm yaa
ay evet birde o bici bicilari cikacak ay bana birseyler oluyor
hahaha okadar cok yani ay masallahh kiz kac kilo beisin senin yazmisindir basta ama hatirlyamadim kusura bakma:44:
Bnede unutkanlik var ya sorduugmu tekrar yine sorabiliyorum kusura bakmayin simdiden lütfen:26:
heheh cikmuiyorum tabe haftada 2-3 kez cikiyorum kiz azmigerci dedigin gibi cogunlukla islerim oldugu icin cikiyordum birde hafta sonlari alisverise fln cikiyoruz öyle denk gelyiordu cok cikiyoruz ama hususu gezmek icin hic firsatim olmuyordu uzun zaman sonra ilk defa bugun gezme icin ciktim bundan sonra hep yapcam tabe yine hersey ust uste gelipte disariya cok cikmaktan bikmamissam yani aslinda ben cok gezip hic gezmeyenlerdenim
Yok canım)ne demek istediğini anladım
Bir de sünnet olduktan sonra pipisi küçüldü bıdığımın. Seninki sünnet oldu mu?
Bisiklete sira gelene kadar :)) ben tam baskentin göbegindeyim biliyorsun evinin hemen ettafin da 4 tane park var ve cok fazla cocuk oluyor yarin kendi oyuncagi dururken gidip baskasininkini gözüne kestirir yetmez gibi birde elalemin cocugunu iter falan büyüsün diyoruz ama suankinden cok daha zor olacagi kesin
9 kilo civarında ama göbeği kocaman. Çok tatlı ya , maşallah.
Sizinkiler kaç kilo?
Aa sünnette olmussunuz siz ne güzel masallah kücük erkek oldu oglus desene :) minikk herif birde göbek yapmis tam olmus yerim onu :)
Biz 2-3 yasina geldigin de düsünüyoruz ilk zamanlar kiyamadim daha cok kucuk diye simdi de cok hareketli surekli canini yakar diye düsünüyoruz
9 kilo civarında ama göbeği kocaman. Çok tatlı ya , maşallah.
Sizinkiler kaç kilo?
8.5 kilo beni kızım.
ay öyle deme kiz cok cabuk geliyor o zamanlar bir bakmisin elinde bisikletle gezyiorsunbizimde etrafimzda cok var canim ama bu hci birini begenmeyip gider en uzakatakini ister
ay hemde nasil kiz ben bosami diyorum buyumeseler hem bebek kalsalar diye simdi altini degis karnini doyur tmm bundan kolay ne var byuudukce zorlasiyor bide huysuz aksi yaramaz bir bebek oldumu allah cekecegimiz varallah yardimcimiz olsun insallah
ay benimkiler hic elalelim elindeki oyuncaga saldirmaladilar ama bende ondan istiyorum dedikleri olmustur ee mecbur gidip aliyorsun ozaman
Masallah canim.. Benimkinin de göbegi var bakma size güldügüme hatta kendi oglum gözümün önüne geldi onun icin güldüm biraz da :) ben en son tarttigim da 1-2 hafta önce 9600 dü boyunu bilmiyorum ama 1-1,5 ay önce 70 cikmisti suan bizde emeklemiyoruz ya geri geri gidiyor sürünerek yada hep ayakta durmak istiyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?