Super anneler 2013

ya kizlar gecen yazdim kimse birsey demedi herkes bebeklerinin resmini . ismini fln yazsa kac aylik kilosu boyu ne ögrenirdik hemde tanirdim :) bu arada bende dilayin boyunu ölcum ölcum diyorum ihmal ediyorum ya kizin boyu kac hala bilmiyorum:44: en son 69-70 arasi birseydi

2 yaşına kadar yaptırın dedi bize doktorumuz.ya da7 yaşından sonraymış. Psikolojılleri etkileniyormuş. Psikolojilerini yerim

1,5 yasin da Türkiye ye gelicez aslin da belki ozaman yaptiririm gelmisken birde psikolojileri etkileniyormus demek :))

ayy masallah canim yerim onun göbegini ben ay dilayi en son tartigimida kacam macak 10 kiloyu gösteriyordu hatta kusuratida vardi ya cok olmadi daha bu durumda benim kizin göbegi daha fazla galiba

Tabi seninkinin pipisi yok. Anlayamıyorsun göbek pipisi kapatmadığından)

ah canım benimkinin yedikleri depolanır da sonradan çıkarsa yandım ben:) dünyayı yiyor:) ama kilomuz normal çizgide... galiba yakıyor yediklerini:) sizinkiler de pek tatlılar ya göbiş göbiş:)

Sizin decmaşallahınız varmış biz de 1 ay önce sağlık ocağında tarttırdık. 9 kiloydu. Boyu71 cmdi.evde değişiyor tarttığımda. Bazen 9.2 bazen9.5. Pazartesi kontrole gideceğiz söylerim.

Tamam göbisi olduguna göre 9,5 den az degildir gibi geldi bana söylersin sen :) asi olmayacaksinizdir sanirim bu kontrol de

Kiz profil resmin de var zaten e bilgilerini de biliyorsun :))

1,5 yasin da Türkiye ye gelicez aslin da belki ozaman yaptiririm gelmisken birde psikolojileri etkileniyormus demek :))

evet canım 3-6 yaş arası iğdişlik korkusu yaşarlar. pipileri düşecek sanarlar. bunun için yürürken tutarlar. pipiyle ilgili şaka bile yapılmamalı yaramazlık yaparsan keserim vs gibi amannn çok tehlikeli cümleler

ah canım benimkinin yedikleri depolanır da sonradan çıkarsa yandım ben:) dünyayı yiyor:) ama kilomuz normal çizgide... galiba yakıyor yediklerini:) sizinkiler de pek tatlılar ya göbiş göbiş:)

Zamanla tam tersi olabilir birden kilo alir mesela ama önemli olan herseyden almasi beslenmesi istahi varsa cok iyi

Hic bilmiyordum böyle bir korkulari oldugunu sanirim o yaslarla ilgili dönemler hakkin da hic arastirmadigimdan, ama ögrendigim iyi oldu en iyisi mümkün oldugunca erken yaptirayim ben sünnetini

ahahah evet öyle yapan bebekler cok var ben yasamadim cok fazla sorun cikartan cocuklar degilerdi özelikle oglum cok sesizdi ezilen oluyordu bu daha uzucu oluyor aslinda birazda kendisini ezdirmeyen itip kakan cocuklar olmasi da iyi cok endiselenme yani önlemini al ama yapma etme vurma kirma diyede sinirlama kisitlama cocugu ben dilayi engelemiyecem vurursa görmezlikten bile gelebilriim yaparim yani digerlerini cok kisitladim sinirladim cok ezdiler cocuklarimi dedigim gibi kizim yine sert cikislari vardi ama oglum cok sessiz kaliyordu uzulyordum bu haline

aaa evet onu disarda kullana bilriiz ama onun icin biraz daha dengesini saglayabilmesi lazim yoksa duserde cok kötu olur bir kac aya cikartabiliriz suan evde kullansin yeterli

Çok mu hareketli? Emekliyırdu sanırım. Benimki emeklemiyor, yedikleri direk göbüşe

Rota virüsü var sadece. Doktor gelir gelmez gelin yapalım dedi.
Anneannesi sürekli tembihliyor yeme artık oğlum. Fazla kilo alma oğlum

:)) yesin annesi bosver simdi bu zamanlar da ne yese kardır.. Sadece rotaysa iyi agizdan damla olarak veriliyor igne olunca cok huzursuz olabiliyorlar o gün

Kizlar benim uykum geldi yatiyirum artik allah rahatlik versin size de iyi gecelerr grsz

:)) yesin annesi bosver simdi bu zamanlar da ne yese kardır.. Sadece rotaysa iyi agizdan damla olarak veriliyor igne olunca cok huzursuz olabiliyorlar o gün

Evet hareketlenince verir sanırım. Artık 9. Aya kadar aşı yok. Yani 1,5 ay kalmış. Ay abi olmuş oğlum. Sanki çok var gibi gelmişti.
Kızlar ben yatayım. Benimki birazdan kalkar.sonra uykudan pışpış yapamıyorum. Direk emziriyorum.
İyi geceler size. Öpüyorum.

Tabi seninkinin pipisi yok. Anlayamıyorsun göbek pipisi kapatmadığından)

heheheh ondan göbegini fark edemiyorum demekki

ay canim ne guzel ya yesin de yaksin cok daha iyi bence yakiyor olmasi herseyi yiyip sagligida yerinde olduktan sonra kilosunun hic önemi yok ee haliye birde seninki cok fazla hareketlenmistir

Kiz profil resmin de var zaten e bilgilerini de biliyorsun :))

kiz sende bende var digerlerinde yok mesala zaten biz birbirimizin bebeginide taniyoruz ben digerlerinide tanimak icin demistim ya:44::44::44: hani bahsedilirken gözumun önunde bir resim canlanmasi daha guzel oluyor

Çok mu hareketli? Emekliyırdu sanırım. Benimki emeklemiyor, yedikleri direk göbüşe

ah canım keşke sadece emeklese:) koltuklara tımanmak cazip gelmiyor kapı pervazına tırmanmaya çaılışırken kafayı vuruyor küüüt üf oldu acıdı tamam gitmiyor ne yapsa beğenirsin düz duvara tırmanıyor evet düz duvara henüz kafayı gözü çarpmadık şükür:) yürütecine binmiyor mesela onu alıp ittiriyor evin içinde 15 gün önce üstteki 2 diş biden geldi bogaz iltihaplanmsı ve 2 güne yarım kg vermiş yavrum toplamda dört diş ve beni de yiyecek:)

ayy yerim ben onu nekadar tatli oluyordur kim bilir öyle yaparken anlamiyorlarki caninin aciyacagin
benim kizde yurutecine binmek yerien ittirmeyi tercih eder oldu odami yakinda duz duvara tirmanir acaba

bizimde ayni sekilde iki hafta iicnde 4 dis birden geldi kilo kaybettiginide hic sanmiyorum masallahi var

aaa nere kayboldunuz kizlar sizindemi bebisleriniz uyandi benimde az önce uyandi mama yaptim bir iki yudum icti pispisladim uyudu yatagindan kaldirmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…