2 yaşına kadar yaptırın dedi bize doktorumuz.ya da7 yaşından sonraymış. Psikolojılleri etkileniyormuş. Psikolojilerini yerim
ayy masallah canim yerim onun göbegini benay dilayi en son tartigimida kacam macak 10 kiloyu gösteriyordu hatta kusuratida vardi ya cok olmadi daha bu durumda benim kizin göbegi daha fazla galiba
Sizin decmaşallahınız varmışbiz de 1 ay önce sağlık ocağında tarttırdık. 9 kiloydu. Boyu71 cmdi.evde değişiyor tarttığımda. Bazen 9.2 bazen9.5. Pazartesi kontrole gideceğiz söylerim.
ya kizlar gecen yazdim kimse birsey demedi herkes bebeklerinin resmini . ismini fln yazsa kac aylik kilosu boyu ne ögrenirdik hemde tanirdim :) bu arada bende dilayin boyunu ölcum ölcum diyorum ihmal ediyorum yakizin boyu kac hala bilmiyorum:44: en son 69-70 arasi birseydi
1,5 yasin da Türkiye ye gelicez aslin da belki ozaman yaptiririm gelmisken birde psikolojileri etkileniyormus demek :))
ah canım benimkinin yedikleri depolanır da sonradan çıkarsa yandım ben:) dünyayı yiyor:) ama kilomuz normal çizgide... galiba yakıyor yediklerini:) sizinkiler de pek tatlılar ya göbiş göbiş:)
Tamam göbisi olduguna göre 9,5 den az degildir gibi geldi bana söylersin sen :) asi olmayacaksinizdir sanirim bu kontrol de
evet canım 3-6 yaş arası iğdişlik korkusu yaşarlar. pipileri düşecek sanarlar. bunun için yürürken tutarlar. pipiyle ilgili şaka bile yapılmamalı yaramazlık yaparsan keserim vs gibi amannn çok tehlikeli cümleler
Ben ne zaman parka gitsem veya doktora gitsem görüyorum bu 2-3 yasinda ki cocuklar ellerin de biberon baska bir cocukta da biberon var kendininkini yerr atip gidip onunkini almaya calisiyor vermeyince de itip düsürüyor sonrs iki ratafin annesi de araya giriyor falan elias cok inattci simdiden korkuyorum ben inan böyle olur diye
Bak konu acilmisken senin aldigin winnie poohlu yürütec varys onu disari cikarip uzun ve duz bir yolda daha cabuk yurumeyi ogrenmesini saglayabilirsin ben bizim burda onu da cok gördüm
ah canım benimkinin yedikleri depolanır da sonradan çıkarsa yandım ben:) dünyayı yiyor:) ama kilomuz normal çizgide... galiba yakıyor yediklerini:) sizinkiler de pek tatlılar ya göbiş göbiş:)
Rota virüsü var sadece. Doktor gelir gelmez gelin yapalım dedi.
Anneannesi sürekli tembihliyor yeme artık oğlum. Fazla kilo alma oğlum
:)) yesin annesi bosver simdi bu zamanlar da ne yese kardır.. Sadece rotaysa iyi agizdan damla olarak veriliyor igne olunca cok huzursuz olabiliyorlar o gün
Tabi seninkinin pipisi yok. Anlayamıyorsun göbek pipisi kapatmadığından)
ay canim ne guzel ya yesin de yaksin cok daha iyi bence yakiyor olmasi herseyi yiyip sagligida yerinde olduktan sonra kilosunun hic önemi yok ee haliye birde seninki cok fazla hareketlenmistirah canım benimkinin yedikleri depolanır da sonradan çıkarsa yandım ben:) dünyayı yiyor:) ama kilomuz normal çizgide... galiba yakıyor yediklerini:) sizinkiler de pek tatlılar ya göbiş göbiş:)
Kiz profil resmin de var zaten e bilgilerini de biliyorsun :))
Çok mu hareketli? Emekliyırdu sanırım. Benimki emeklemiyor, yedikleri direk göbüşe
ah canım keşke sadece emeklese:) koltuklara tımanmak cazip gelmiyor kapı pervazına tırmanmaya çaılışırken kafayı vuruyor küüütüf oldu acıdı tamam gitmiyor ne yapsa beğenirsin düz duvara tırmanıyor evet düz duvara henüz kafayı gözü çarpmadık şükür:) yürütecine binmiyor mesela onu alıp ittiriyor evin içinde 15 gün önce üstteki 2 diş biden geldi bogaz iltihaplanmsı ve 2 güne yarım kg vermiş yavrum toplamda dört diş ve beni de yiyecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?