hu hu nerelerdesiniz yahu.ben varken siz yoksunuz,siz varkende benim uyku vakti.orta yolu bulsak mı?
ayy evet ya canim gunduz firsat bulup gelemiyorum aslinda yien gelirimde benim pc de sorun var sarji bozuk el degince pat kapaniyor hemen acilmasida uzun suruyor malum dilay uyanikkende zor olyuor pc acama tlfdan da yazmak zor olyor yoksa ben daha fazla gelebiliriminsallah yeni sarjim geldiginde bol bol sohbet edebilirizz daha SIK gelmeye calisacam ozaman buraya
ay esra konusmuyor kimsede yok bende kendi kendime konusum en iyisi yine
dilay ne yapti bugun onu anlatim en iyisi bos bos yazmaktan daha iyi dimi:44:
bugun öglen uykusuna yatip bir saat sonra uyandi yatakta uzandik beraber oyun oynadik biraz bu biberonunu emiyordu daha dogrusu iisiriyordu daha sonra nasil olduysa benim elimi kapti agzina göturdu veeee beklenen son hamm diye isirdi
canim canim acidi ya aaaaaaaa diye bagirdim ben bunun hosuan gitti yine isirdiben yine bagirdim
bana bakip bu defa isirmadan hafif dokundu benden ses cikmadi yine tekrarladi ayni sekilde isirmiyor bu defa ve napti biliyormusun benden ses cikmayinda kendini bana bakip aaaaaaaaaa diye bagiyor ama sesli sessiz böyle caktirmiyormus gibi yapiyor
ay bana bir gülme kirizi tutu bu hali cok komikti ya valla
daha sonra kahve fincanini tepemize gecirmemiz vardi kasla göz arasi bebim ictigim kahve fincanni al sen tepeye dik allahtan ki icinde yoktu bitmisti bende masaya birakmistim o da koltkta oturuyordu yanimda sanirim bir ara ben tlfa bakarken buda hemen uzanip kapti masadan fincani hopp agzina ben ne oldugunu bile anlayamadan ustu basi hep kahve telvesi olduartik olan oldu diye biraktim foto cekmeye basladim bende
birde bu baya baya artik tutunup ayaga kalkmayi basariyor yerde biraktigimiz anda bir yerler buluyor tutunacagi ve hopp ayakta en cok koltuk masayi ve yurutecini kullanip kalkiyor yürüteci daha cok hosuna gidiyor onu ittirerek istedig yerde gidebilyior
yeni sarjını sabırsızlıkla bekliyorum.hep bende diyorum biraCık geç yatayım diye ama dayanamıyorum gün içinde bayağı yoruluyorum sanırım.
bunların hepsi oyuncu bayılıyolar böyle şeylere.bi şey hoşlarına gittimi bi süre aynı şeyi yapıyolar.çok tatlılar
telveli fotosundan bizde isteriz..bizimkide yatagının kenarlarına tutup kalkıyo.bide çamaşır selesi en sevdiği oyuncağı .onunla çok mutlu.içine oturtuyorum.oraya buraya çekiyorum.oda bakınıyo etrafına.(bu arada bu denge için çok iyi bi haraketmiş.)daha sonra ben durunca oda kenarlarından tutup kalkıyo.bayağı eğleniyo yani.
ay kizlar nerdesiniz ya melahat, monnletter ve digerleri neredesiniz araniyorsunuz
günaydınnn!!! bugün yine erkenciyiz... kayınpederim bizde.bence bir hafta ama kendince 1 ay kalacakmış
haliyle ev dandini ve hareketli.gün içinde bakmaya çalışıyorum ama takip edemiyorum.
bu arada firma ile anlaşamadık o yüzden ev hanımı kaldım yine
denizim hala yemek yemiyor kaburgaları sayılıyor artık ama Allahtan sağlığı yerinde
sizleri merak ediyorum talia bana bi özet geçiversen kuzum ya var mı bi durum?
kızlaarr merhaba... her an giremiyorum neteBir yandan Nisanla oynaşmak, doyurmak ve uyutmak... diğer yandan canına yandığımın kpss si Şöyle bi bakayım dedim... Kimse var mııı? bugün benim cadı ne dedi biliyor musunuz? Park yatağına bıraktım arkamdan bakakaldı nereye gidiyorsun anne dercesine... Ben de bir anda tuvalet yerine kızım çişim geldi dedim:) anaaa... benimki başladı çiş çiş demeye:) ne zamandır cici demeyi öğrenmişti şimdi de bir çiştir gidiyor bakalım tüm gündür:)
ayy canim bugunlerde kimse giremiyor sanirimm:44: var bir yogunluk herkesde
ayy masallahh abla oldugu nasilda belli konusmaya baslamis simdiden annenin soyledikleri tekrarlanir olmusbirde cisin ne anlama geldigini kavrarsa rahatladin demektir bez baglamaktan kurtulursun yakinda
kpss icinde basarilar dilerim canim insallah tutturursun bu sene
sabahın köründe burdayımmmmm günaydııınnnn
taliaa ay bayıldım fıstığına kahve telveleri çok hoş bir hava katmış kendisineyirim poposunuuuuuu
svlnisan hoşgeldin bebişinle kpss de başarılar kolaylıklar dilerim...:26:
oohhh pastalar, sporlar, gezmeleerrr...
biz de oturuyoz öyle işte o bana ben ona bakıyom
hava da kötüledi, kar geliyor diyorlar bana da iyice daral gelecek desenize... ben iyice kafayı sıyırdım sanırım
sabahın köründe burdayımmmmm günaydııınnnn
taliaa ay bayıldım fıstığına kahve telveleri çok hoş bir hava katmış kendisineyirim poposunuuuuuu
svlnisan hoşgeldin bebişinle kpss de başarılar kolaylıklar dilerim...:26:
oohhh pastalar, sporlar, gezmeleerrr...
biz de oturuyoz öyle işte o bana ben ona bakıyom
hava da kötüledi, kar geliyor diyorlar bana da iyice daral gelecek desenize... ben iyice kafayı sıyırdım sanırım