- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.361
Allah kabul etsin inş.ben şimdi hiç gitmeyi düşünmüyorum çocuk 16 17 haftalık olsun inş öyle gideceğimAmin canım amin devlete randevu alacağım iki hafta sonraya falan .9999 fetih süresinin ilk ayetini tesbih olarak çekiyorum
Aynen canim bundan cok umudum yok bi kac arkadas daha gidiyoda birine once kiz dedi bu haftalarda erkek cıktı sonra digerlerini baya bi göremedi gostermedi demis bakalim benim nasil olacakYa dr dr çok fark var benim kizlarda gittiğim dr olsanaaa ooo hemen söylerdi ama o yok başka birine gittim o da tam fiyasko çıktı
Amin canım Allah razı olsunCanım adet döngüm 25 günde bir ben ilk silinmede denemek istiyorum. İnşallah sende en yakın zamanda oğluna hamile kalırsın
Ben dayanamadım 22sine randevu aldım devletten bakalim inşallah sağlıklı erkek derAllah kabul etsin inş.ben şimdi hiç gitmeyi düşünmüyorum çocuk 16 17 haftalık olsun inş öyle gideceğim
Ya diğer gittiğimle kıyas edince öyle canın sadece cinsiyet için değil mesela diğeri başını ölçerdi boyunu olcerdi organlarına bakardı bu hiç birsey ne diyor ne bakıyor anlamadim ki niye boyleNiye öyle diyorsunki tahmin de bulunmuş işte. Bir de erken gerçekten. 12. Hafta en uygun zaman bence.
Kaç aylık cnm seninki önceden hiç gittinmiAllah kabul etsin inş.ben şimdi hiç gitmeyi düşünmüyorum çocuk 16 17 haftalık olsun inş öyle gideceğim
Canım acele etme bence tam 16. Haftayı bekleYa dr dr çok fark var benim kizlarda gittiğim dr olsanaaa ooo hemen söylerdi ama o yok başka birine gittim o da tam fiyasko çıktı
11 haftanın içindeyim canım.kalp atışı için gitmiştim iki kereKaç aylık cnm seninki önceden hiç gittinmi
Iyi yapmışsın cnm en ideali 16. Haftada falan gitmek o zaman kesin oluyor Allah'ın izniyle Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı salihlerden erkek evlatlar11 haftanın içindeyim canım.kalp atışı için gitmiştim iki kere
Teşekkür ederim rabbim isteyen gerkese nasip etsinNeler yapmıştınız yazabilir misiniz hayırlı olsun bebisinz
Teşekkür ederim rabbim dileyen herkese nasip etsinNeler yapmıştınız yazabilir misiniz hayırlı olsun bebisinz
Cnm sen dr a son edet gununmu söyledin yoksa ovulasyon gununu mu söyledinAma ist bu haftalarda kızlarda erkeklerde aynı oluyormuş o yüzden tedirgin oldum ama duaya devam napayim
Onuncu haftadan sonra kız ve erkek genital bölge değişiyo diye biliyorum cnmAma ist bu haftalarda kızlarda erkeklerde aynı oluyormuş o yüzden tedirgin oldum ama duaya devam napayim
Evet de kadın bacak arasına tam bakmadı ki bence anlardı da anlamak istemedi garanti olsun diye bir daha ki ay dediOnuncu haftadan sonra kız ve erkek genital bölge değişiyo diye biliyorum cnm
O dediğin daha erken haftalar için grçerli
Seninki erkeğe benziyor
Ama senıde anlıyorum bana kesin erkek dediği halde doğımda değişir mi diye korkuyorum pipisinide resmen gösterdi halbuki
Ikra meyraya sordun mu cnm?Evet de kadın bacak arasına tam bakmadı ki bence anlardı da anlamak istemedi garanti olsun diye bir daha ki ay dedi
Sormadım çünkü nub teorisine baktım genital bölgenin görünmesi gerekiyormuş bizim usg de görünmüyor ki yorumlaması zor 22sinde gideceğim o zaman neredeyse 15haftaya girecek o zaman soyler belkiIkra meyraya sordun mu cnm?
Bence nub görünüyor cnm. Ama sen bilirsin tabi. 15. Haftada kesin bilirSormadım çünkü nub teorisine baktım genital bölgenin görünmesi gerekiyormuş bizim usg de görünmüyor ki yorumlaması zor 22sinde gideceğim o zaman neredeyse 15haftaya girecek o zaman soyler belki
Teşekkürler canım hatırladığın için. Şimdilik iyiyim canım yatıyorum genelde. Bir gün bir gündür diyip vakit geçirmeye çalışıyorum. Perşembe tekrar bakacak nst falan bakalım ne diyecek doktor.A annekaraca cnm nasılsın durumun nasıl?
Teşekkürler canım hatırladığın için. Şimdilik iyiyim canım yatıyorum genelde. Bir gün bir gündür diyip vakit geçirmeye çalışıyorum. Perşembe tekrar bakacak nst falan bakalım ne diyecek doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?