Süper kaynana ve demeye laf bulamadığım kayınpederim

Esin babasinin durumunu biliyormus ki duyunca olagan bir tepki vermis, kaynanada biliyor zaten kapiyi bacayi kitle öyle yat demis.
Sanirim gidecek bir yerin yok ondan caresizce o evde yasamaya devam ediyorsun.

Anneannem var demissin , gitsen evine siginsan kabul etmez mi seni ?
Elin ayagin tutuyor sanirim henüz cocugunda yok bi ise girsen tek odali bir tutup o evden ayrilsan o kocayi bosasan , kolay kolay kimseye bosan demem.
Ama söyle düsün , bu adam senin kayinpederin , yarin öbürgün bir cocugun olacak , adamin sapiklik hududu nerde baslayip nerde bitiyor bilmiyoruz, birde su da var cocugun bu adamin genlerine sahip olacak. Adam normal degil davranis bozuklugu sapkin davranislari var, aile yapisi bozuk iyi düsün tasin , bu aile ile bir ömür gecer mi , ayri ev bi cözüm degil söylim .

Babanınız evine gidin. En kötü baba sapık kayınpederden iyidir. Bir işe girin. 1+1 bir ev bulun, eşiniz garsonluk yapsın siz de bir iş bulursunuz.

Hicbir şey yapmadan oturuyorsunuz, sonra da çaresizliğinize yanıyorsunuz.

yaşadıgın kolay degil cokta küçüksün eşine anlat sende bende kaçtım evlenirken küçügüm caresizim demek göz yummaktır

öldürseydiniz yeri olurdu emin olun öldürmesenizde işkence yapmanız yerinde olurdu göz kapaklarını kaldırıp bantlayıp sinek ilacı sıkmak gibi mesela bu iyi olurdu en azından yetinilir bir öc

yazdığınız satırlarda bir telaş yok gayet rahat yazıyorsunuz ben öyle bir duygu aldım nedense ,nemi yapman gerekir mesela bir işe girip bir ev tutabilirsiniz iki göz olsun o adamdan uzak olsun diyebilirsin ama hiç böyle bir çaban yok, sen o adama torun yapma çabasına girmişsin

ananem 73 yasında ve ayvalıkta yatılı hizmetçilik yapıyor 2 oğlu var biri hayırsız diğerinin karısı onu istemiyor o kadının durumu bendende beter o yasta millete hizmetçilik ediyor ve basını sokacak bir yeri yok. evimiz olsa yanıma alacaktım

canımm kimse sana sırtını dönmüş değil burda dost acı söyler die bi laf var sen bizim hemcinsimizsin... herkes şokta şuan inan buna ve hayretle senin yazdıklarını okuyoruz...
bence sessiz durmamalısın.. kocana herşeyi anlatmalısın..böyle pısırıklık vurdum duymazlık olmas seni sevmese bile vicdanı varsa bile tepki göstermesi lazım seni o evde tutmaması lazım.. sanırım bana karılık görevini yapsın üstümü başımı hizmetimi yapsın gerisi önemli değil die düşünüyor..sen haklarını ara git kaayınpederin hakkında suç duyurusunda bulun ilerde başına birşey gelirse elinde hiç olmassa bişi kanıt olsun...devletimizz kadınlara o kadar güzel imkanlar sunuyorki...
kör kütük cahil biri değilsin, evinde internet var araştır ne yapabilirsin nereye suç duyurusunda buluna bilirsin die...
inann ne olursa sana olur eşşinde sahip çıkmaz kimseye güvenme bak eşinin umursamazlıklarındanda şikayetçisin nie duruosun o zaamann yaşın gençken dimdik ayaktayken ne gerekiosa yap canım...

.................................

Son düzenleme:

ya ben neresi olursa razıyım ama eşime laf anlatamıyorum ki kendi bildiğini okumakta ısrar ediyor ben ona da dedim 1 göz odaya bile razıyım yeterki birşeyler yapalım ama yok dinlemiyor

bizde kactıgımızda eşimincebine 100 lira vardı gece gündüz calıstık aile destegi olmadan şimdi 3evliyiz 7 aylık oglum var herseyimizi yaptık sen neden bekliyorsun anlamadım

yaşadıkların hiç kolay değil
ama sende biraz mücadeleci olmalısın
Hani burda ibret olsun diye paylaşmışsın iyi güzelde
sen ne olacaksın bu şekilde herkesten önce kendini düşün
burdaki insanlar sna yardımcı olmak için yazıyorlar
ne yapabilirsin diye fikirlerini bildiriyorlar
ama sen gerçekten çok rahatsın be güzelim
biraz mücadele et
ailenden herkes sildi diyorsun ama
kapılarına gitsen kovmazlar heralde
Dayın gelmiş kayınpedinle konuşmaya demek ki senin arkanda gitsen onların yanına
en azından böyle yaşamaktan iyidir.
İşe girer çalışırsın
eşindende sana hayır yok sanırım
ayrıca çocuğuda aklının ucundan bile geçirme bu durumda

Son düzenleme:
güzellik uzmanıyım ben kavitasyon tedavisi yapıyorum ve aromaterapi eğitimim var aynı zamanda petshoplarda calıstım yetmedi garsonluk yaptım

canım ne güzel işte mesleğin de var. kendi hayatını baştan kur,bu ailenin gelceği gerçekten çok sağlıklı değil. sana normal gelmeye başlamış yaşadıkların ama inan çok sakıncalı ilişkiler bunlar..
şu an bu kadar kesin kararlar veremiyosan,önc ebir iş bul,dışardan bakmaya başlarsın belki durumuna,gerekirse psikoloğa git,yardımcı olsun..

bizde kactıgımızda eşimincebine 100 lira vardı gece gündüz calıstık aile destegi olmadan şimdi 3evliyiz 7 aylık oglum var herseyimizi yaptık sen neden bekliyorsun anlamadım

o zaman sizlere helal olsun.. eşimde bir çaba yokken ben boşyere çaba sarfetmek istemiyorum ben karda kısta incecik montla çalıstım hasta oldum baygın halde işe gittim o evde yattı uyudu umrunda olmadım patronum dedi bu halde calısamazsın ben dedim abi olmaz çalısıcam ayağa kalktıgımda basım döndü düşüp bayılacak gibiydim ben yine calıstım geceleri uyuyamadım hastalıktan ilaç aldım ona bile laf yaptı o kadar para verilir mi diye. böyle biriyle evliyken o birşeyler yapmıyorken ben birşeyler yapmaktan yoruldum

Hanımlar arkadaşa yüklenmeyin bence.21 yaşında.Sağlam aile bağlarıyla büyümemiş.Arkasında kimi kimsesi yok.Başı sıkışmasa kimse bu konuyu açmazdı.Kardeşim, yaşının verdiği cahilliktesin, küçüksün.Senin yaşında okul sıralarında dirsek çürütüyor insanlar.Sen evlenmişsin.Olmuş bir kere yapacak bişey yok.AŞkmış sevgiymiş biyere kadar.O adam adam olsa (ki o da 23 yaşında çocuk) seni bu durumlarda bırakmazdı.Bugün babası sana tecavüz etse emin ol ki görmezden bilmezden gelecek.Seni babasıyla paylaşmayı kabul edecektir.Zayıf karakterli çünkü.Kendini kurtar.Babanın, dayının yanına dön.Bir iş bul kendine.Böyle devam ederse hayat seni çok kötü noktalara sürükleyecek.Yazık günah hepimiz kız evlat büyütüyoruz.Hayatını harcama ve harcatma.Kendi ekmeğini kendin kazandın mı kimsenin kahrını çekmek zorunda kalmazsın

2 gün önceki açtığın konuda eşinin pc başından kalkmadığını yazmıştın...
şimdi askerde diyosun ..?:26:

kesinlikle katılıyorum onun psikola ihtiyacıvar bence

bence sen ya bulunduğun durumun farkında değilsin,
yada rahatın için kımıldamıyorsun.

bu adamın sana tecavüz etmeyeceğinin garantisi var mı elinde.

eşine dersin çekip gidelim burdan ,
senle gelmiyorsada gider çalışır yaşarsın tek başına,
bir mesleğin de varmış.
anlamadım ki ne bekliyorsun.

Şuan çalışırsan bir de adamın cebine para koyman gerekecek.Kusura bakma ama eşin sülük tipli insanlar diye tabir ederim ben.O cinsten.Kurtar kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…