ben tavsiye istemiyorum kimseden ben sadece kımseye anlatamadıklarımı paylasmak istedim.
bazı arkadaşlara ibret olur belki diye..
şimdide benmi suçlu oldum arkadasım ??
eşim askerde kimsem yok derdimi anlatacagım beni anlayacak kimse yok kolay mı tek basına bunu tasıması kolaymı susup içine atmak zorunda olması ? aylarca sakinleştirici kullandım ben yeri geldi intihara kalkıştım. Allah aşkına hepimiz bayanız burada yokmu beni anlayan bir kişi daha ? yasamadan bilmeden suçlaması kolay değilmi? tamam bende de hatalar var yok demiyorum. erken evlendim kaçtım eşim sorumsuz . ne yapayım bırakıp nereye gideyim babam silmiş bilmemkim silmiş ? bence biraz empati kurun. 22 yasındayım ben benden ne bekliyorsunuz ne gibi bir hareket bekliyorsunuz? rahat görünüyormuşum evet bayıldım cok hosuma gitti yasadıklarım haklısınız.
ve sizlere 2. bir şok daha yaşatacağım . eşim askerdeyken birşeyden konu acıldı bana dediki seninde bazı şeylere ihtiyacım var sen görüyorsun karım benle ilgilenmiyor birlikte ortak bir paylaşım yapabiliriz. bu ne demek ya. ve ben bunu kimseye söyleyemedim.. eşime söylesem baba katili olur eminimilk defa burada paylaşıyorum.
Esin babasinin durumunu biliyormus ki duyunca olagan bir tepki vermis, kaynanada biliyor zaten kapiyi bacayi kitle öyle yat demis.
Sanirim gidecek bir yerin yok ondan caresizce o evde yasamaya devam ediyorsun.
Anneannem var demissin , gitsen evine siginsan kabul etmez mi seni ?
Elin ayagin tutuyor sanirim henüz cocugunda yok bi ise girsen tek odali bir tutup o evden ayrilsan o kocayi bosasan , kolay kolay kimseye bosan demem.
Ama söyle düsün , bu adam senin kayinpederin , yarin öbürgün bir cocugun olacak , adamin sapiklik hududu nerde baslayip nerde bitiyor bilmiyoruz, birde su da var cocugun bu adamin genlerine sahip olacak. Adam normal degil davranis bozuklugu sapkin davranislari var, aile yapisi bozuk iyi düsün tasin , bu aile ile bir ömür gecer mi , ayri ev bi cözüm degil söylim .
canım yani şunu mu soruyosun,ben şimdi ne yapayım??
mesleğin var mı,hiç çalıiştın mı?
şimdide benmi suçlu oldum arkadasım ??
eşim askerde kimsem yok derdimi anlatacagım beni anlayacak kimse yok kolay mı tek basına bunu tasıması kolaymı susup içine atmak zorunda olması ? aylarca sakinleştirici kullandım ben yeri geldi intihara kalkıştım. Allah aşkına hepimiz bayanız burada yokmu beni anlayan bir kişi daha ? yasamadan bilmeden suçlaması kolay değilmi? tamam bende de hatalar var yok demiyorum. erken evlendim kaçtım eşim sorumsuz . ne yapayım bırakıp nereye gideyim babam silmiş bilmemkim silmiş ? bence biraz empati kurun. 22 yasındayım ben benden ne bekliyorsunuz ne gibi bir hareket bekliyorsunuz? rahat görünüyormuşum evet bayıldım cok hosuma gitti yasadıklarım haklısınız.
yazdığınız satırlarda bir telaş yok gayet rahat yazıyorsunuz ben öyle bir duygu aldım nedense ,nemi yapman gerekir mesela bir işe girip bir ev tutabilirsiniz iki göz olsun o adamdan uzak olsun diyebilirsin ama hiç böyle bir çaban yok, sen o adama torun yapma çabasına girmişsin
ananem 73 yasında ve ayvalıkta yatılı hizmetçilik yapıyor 2 oğlu var biri hayırsız diğerinin karısı onu istemiyor o kadının durumu bendende beter o yasta millete hizmetçilik ediyor ve basını sokacak bir yeri yok. evimiz olsa yanıma alacaktım
güzellik uzmanıyım ben kavitasyon tedavisi yapıyorum ve aromaterapi eğitimim var aynı zamanda petshoplarda calıstım yetmedi garsonluk yaptım
bizde kactıgımızda eşimincebine 100 lira vardı gece gündüz calıstık aile destegi olmadan şimdi 3evliyiz 7 aylık oglum var herseyimizi yaptık sen neden bekliyorsun anlamadım
canım ne güzel işte mesleğin de var. kendi hayatını baştan kur,bu ailenin gelceği gerçekten çok sağlıklı değil. sana normal gelmeye başlamış yaşadıkların ama inan çok sakıncalı ilişkiler bunlar..
şu an bu kadar kesin kararlar veremiyosan,önc ebir iş bul,dışardan bakmaya başlarsın belki durumuna,gerekirse psikoloğa git,yardımcı olsun..
ben dayımı arayıp olayları anlattım hatta arkadaslarıyla gelip kayınpederimi güzel benzeteceklerdi ananem demiş sen tek git.. dayım geldiğinde adam inkar etmiş elinden telefon dusmuyordu ne yaptıgını anlamak için dinliyordum demiş kendini haklı cıkaracak herseyi demiş
o zaman sizlere helal olsun.. eşimde bir çaba yokken ben boşyere çaba sarfetmek istemiyorum ben karda kısta incecik montla çalıstım hasta oldum baygın halde işe gittim o evde yattı uyudu umrunda olmadım patronum dedi bu halde calısamazsın ben dedim abi olmaz çalısıcam ayağa kalktıgımda basım döndü düşüp bayılacak gibiydim ben yine calıstım geceleri uyuyamadım hastalıktan ilaç aldım ona bile laf yaptı o kadar para verilir mi diye. böyle biriyle evliyken o birşeyler yapmıyorken ben birşeyler yapmaktan yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?