ellerine sağlık canım süper görünüyor eminim tadı da öyledir.bulgurum olaydı bu saatte valla hiç üşenmeden yapardımhaftasonu deneyeceğim bu güzel paylaşımın için sağol canımvereliniortak
zemuszemus tşk ederim cnm.emin ol çok güzel oluyor ben 3 yıldır hep yapıyorum hiç kötü olmadı şimdiye kadar..yapınca yazarsan sevinirim..
bugün yaptım tatlım ilk kez bukadar iyi yaptım sayendehihoyyythihoyyyt emeğine paylaşımına sağlık tarif defterime ekledim tarifini (bu arada yaptığım mercimek köftesinden 3 adet alabildim gerisi hokus-pokus eşim eltim ve kaynım süpürmüşler)tekrar teşekkürler tarif içinopuyorumnanaktan
ellerine sağlık.....
harikaaa..........
çok severim mercimek köftesini. ellerine sağlık
Uffff bayılırım, nefis görünüyor...
Ellerin dert görmesin...
off bayılırım elinize sağlık çok güzel görünüyor
,ben kırmızı pul bibere batırıp batırıp yemeyi çok seviyorum,acıyı çok severim m.köftesinde
annem de sıvı yağ yerine tereyağ koyar ve çok lezzetli olur o da...
çok güzel görünüyor.eminim ki tadı da öyledir.ellerine sağlık. opuyorumnanaktan
off çok güzel bayılırım çoğu zaman akşam yemeği olarak yaparım...ellerine sağlık
ayyyyyyyy şahane yaaaa :)
ben geçenlerde internetten baktım başka biyerden ama hiç güzel olmadı kupkuru olduuuu..suyunu az koymuşum:)
yarın yapcam bunuuuuuuuuuuuuuuuuuu inş seninki gibi güzel olur cnmm..eşimde çok seviyo ama ben bitürlü ayarını tuuturamıyorum:)
bu arada cnm biz iki kişiyiz..bu tarif kaç kişilik :):):)
ben birazda ceviz dövüyorum içine
çok severiiiiim ağzım sulandı valla eline sağlıkalkisalkisalkis
güzel görünüyor,eline sağlık...not alıcam...yalnız bulguru yıkamamana kafam takıldı,bulgur kirli olur ya,yıkamak lazım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?