Köfteler Süper Mercimek Köftem (Resimli)

afiyetler olsun hanımlar..güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..yapıpta beğenenlere de ayrıca memnun oldum..bazı arkadaşlar mercimek tadını yoğun bulmuş ama sanırım damak meselesi,biz böyle seviyoruz eşimle ama tabi bulgur azaltıılıp çoğaltılabilir..herkese afiyet olsun..

benımde uyguladıgım bı tarıf deneyın cok guzelll oluyor gercekten

Mercimek koftesini bir turlu yapamadim...Hic denemisligim yoktur...
Ama bir o kadarda cok severim...
Sanirim gozzume zor geliyor yapmasi ama okuyunca gayet basit oldugunu goruyorum...
Bu tarifiin beni tetikldi sanirim,bir iki gune deneyecegim insallah...

Ellerine saglik...Goruntude harika bu arada...

benim üstüme yapanı tanımam
ama seninkilerde enfes görünüyor
mmmmmmmmm....

Bennn yemek formundaa çıkayım en iyisiii
İftaraa daha çok var
Ağzımın sularıı akıyor...
Enfess gözüküyorrrrr
Ellerinize sağlık

ay bu benim tarifim bende teyzemden öğrenmiştim.ama ben soğanı kavururken biraz margarin koyuyorum.sanki soğuyunca daha güzel tutuyor gibi.ama az olacak.
sizinkide çok çok güzel ve iştah kabartıcı görünüyor.ellerinize sağlık .

çokk sağolun kızlar beğenmenize çok çok sevindim.afiyetler olsun tüm bacılara D

ellerine saglık, çok da severim.
yeni yeni yemek yapmaya başlıyorum gülmeyin, bu demlenme dediğin tahminince kaç dk sürüyor? yarın denemek istiyorum

ellerine saglık, çok da severim.
yeni yeni yemek yapmaya başlıyorum gülmeyin, bu demlenme dediğin tahminince kaç dk sürüyor? yarın denemek istiyorum

canım bulgur ısıyı ve nemi çekip yumuşayana kadar,yani o şekilde 15 dk kalsa yeterli olur diye düşünüyorum,göz kararı iste bulgurt sert olmasın suyu tamamen çeksin yeter.
canım çekti gece gece ya malzemeler olsa üşenmicem yapcam..bir de ben biraz da kimyon koyuyorum içine,kokulu oluyor çok güzel oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…