- 4 Nisan 2024
- 8
- 7
- 1
- 30
- Konu Sahibi portakalll
-
Hayır nasılsın vs.NAsıl bi konuşma? SExting mi? Sevgili mi olmuşlar?
Ne kadra m.lca evde karın var deridni tasanı mutluluğunu anlatabileceğin biri gidip insan arıyolar. Delirtirler insanı yaKızlar birkaç ay önce eşimin başka kadınlarla öylesine konuşmasını yakaladım. İlk defa telefonunu karıştırdım. Resmen içime doğdu. Sonra ciddi bir tartışma oldu. Bırakıp gidemedim. 5 aylık bir bebeğim var çünkü. Şimdi telefonunun şifresini değiştirmiş ve gece bazen bildirim sesi geliyor çok tedirginim. Siz olsanız ne yapardınız?
Teşebbüs ederse ve ben fark edersem giderim.Su anda bir sey var sa gidebilecekmisiniz peki?
Kızlar birkaç ay önce eşimin başka kadınlarla öylesine konuşmasını yakaladım. İlk defa telefonunu karıştırdım. Resmen içime doğdu. Sonra ciddi bir tartışma oldu. Bırakıp gidemedim. 5 aylık bir bebeğim var çünkü. Şimdi telefonunun şifresini değiştirmiş ve gece bazen bildirim sesi geliyor çok tedirginim. Siz olsanız ne yapardınız?
Kesinlikle.Ne kadra m.lca evde karın var deridni tasanı mutluluğunu anlatabileceğin biri gidip insan arıyolar. Delirtirler insanı ya
Öylesine konuşmak nasıl oluyor? Öylesine konuştuğu kanısına nasıl varılıyor? Kadın gel gece bende kal dese yok canım öylesine konuşuyorum ben seninle mi diyecek?Kızlar birkaç ay önce eşimin başka kadınlarla öylesine konuşmasını yakaladım.
Aldatılmış seni sende sineye çekmişsin. Bu tarz durumlarda boşanamayacaksanız adamları kurcalamayın iyice gurursuz bi profil çiziyorsunuz erkeklerde tepenize çıkıyor.Kızlar birkaç ay önce eşimin başka kadınlarla öylesine konuşmasını yakaladım. İlk defa telefonunu karıştırdım. Resmen içime doğdu. Sonra ciddi bir tartışma oldu. Bırakıp gidemedim. 5 aylık bir bebeğim var çünkü. Şimdi telefonunun şifresini değiştirmiş ve gece bazen bildirim sesi geliyor çok tedirginim. Siz olsanız ne yapardınız?
Yani buluşmaya görüşmeye yönelik bir konuşmadan ziyade kısa süreli sohbetler gördüm. İki tane. Öylesine tabiri konuyu ciddiye almadığını hissettiriyor sanırım ama öyle değil.Öylesine konuşmak nasıl oluyor? Öylesine konuştuğu kanısına nasıl varılıyor? Kadın gel gece bende kal dese yok canım öylesine konuşuyorum ben seninle mi diyecek?
Kanıtlar ,donuna kadar alırdım.Kızlar birkaç ay önce eşimin başka kadınlarla öylesine konuşmasını yakaladım. İlk defa telefonunu karıştırdım. Resmen içime doğdu. Sonra ciddi bir tartışma oldu. Bırakıp gidemedim. 5 aylık bir bebeğim var çünkü. Şimdi telefonunun şifresini değiştirmiş ve gece bazen bildirim sesi geliyor çok tedirginim. Siz olsanız ne yapardınız?
Kadınlardan yüz bulamadığı için görüşmeye yönelik yazışmamıştır. Kadının kendisiyle görüşmeyi kabul edeceğini bilse görüşmeyi teklif etmeyecek mi sizce?Yani buluşmaya görüşmeye yönelik bir konuşmadan ziyade kısa süreli sohbetler gördüm. İki tane. Öylesine tabiri konuyu ciddiye almadığını hissettiriyor sanırım ama öyle değil.
Ne değişti bir kaç ayda, bebeğiniz büyümediğine göre? Aranızda sorun yaşanmasına, kavga çıkmasına rağmen, eşiniz şifresini değiştirmiş daha bakama diye, bildirimler geliyormuş hâlâ, suçluyken, daha yapmaması gerekirken...Teşebbüs ederse ve ben fark edersem giderim.
Nasilsin demek aldatma mi simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?