- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi portakalll
-
Evli erkeğin karı kızla konuşması aranma oluyor, sonrasında da yüz bulursa ekşın
Evet de tam anlatmamis kadinlar derken arkadasi olabilir diye dusundum iyimser oldum bi an
Ne amaçla sorulduğuna bağlı, tanımadığı bir kadının nasıl olduğunu soran adam hal hatır öğrenmek için sormuyordur herhalde... Aldatmak illaki sevişmekle olmaz, niyeti bozmuş olmak da aldatmak sayılır bence.Nasilsin demek aldatma mi simdi
Ben olsam adamın beni aldattığını gördüğüm anda çocuğu bahane etmeyip kapıya koyarım da sen böyle sırtını sıvazlayıp koca diye tutup devam edersen adam iyici yüzsüzleşir göz göre göre yapar tabi. Boşamıyosan kurcalama adamı rahat rahat yapsın sen de görme duyma böyle miden nasıl alıyor ki?Kızlar birkaç ay önce eşimin başka kadınlarla öylesine konuşmasını yakaladım. İlk defa telefonunu karıştırdım. Resmen içime doğdu. Sonra ciddi bir tartışma oldu. Bırakıp gidemedim. 5 aylık bir bebeğim var çünkü. Şimdi telefonunun şifresini değiştirmiş ve gece bazen bildirim sesi geliyor çok tedirginim. Siz olsanız ne yapardınız?
Öylesine ? Öylesine kuzenleriyle sizle anasıyla bacısıyla konuşsaydı bu yalanı yediyseniz görmezden geleceksiniz ki gözünüze soka soka aldatmasın siziKızlar birkaç ay önce eşimin başka kadınlarla öylesine konuşmasını yakaladım. İlk defa telefonunu karıştırdım. Resmen içime doğdu. Sonra ciddi bir tartışma oldu. Bırakıp gidemedim. 5 aylık bir bebeğim var çünkü. Şimdi telefonunun şifresini değiştirmiş ve gece bazen bildirim sesi geliyor çok tedirginim. Siz olsanız ne yapardınız?
Çocuğu da alıp giderdim. Meyveyi kurt insanı şüphe öldürür. Şifre de koymasa GPS ile her dakika takip de etsem o iş bitmiştir. Çünkü beynine, kalbine hükmedemem ve orası bir kere kirlenmiş.Kızlar birkaç ay önce eşimin başka kadınlarla öylesine konuşmasını yakaladım. İlk defa telefonunu karıştırdım. Resmen içime doğdu. Sonra ciddi bir tartışma oldu. Bırakıp gidemedim. 5 aylık bir bebeğim var çünkü. Şimdi telefonunun şifresini değiştirmiş ve gece bazen bildirim sesi geliyor çok tedirginim. Siz olsanız ne yapardınız?
öylesine diye bir bahane yok arkadaşım.Kızlar birkaç ay önce eşimin başka kadınlarla öylesine konuşmasını yakaladım. İlk defa telefonunu karıştırdım. Resmen içime doğdu. Sonra ciddi bir tartışma oldu. Bırakıp gidemedim. 5 aylık bir bebeğim var çünkü. Şimdi telefonunun şifresini değiştirmiş ve gece bazen bildirim sesi geliyor çok tedirginim. Siz olsanız ne yapardınız?
Öylesine!! konuşma ??Kızlar birkaç ay önce eşimin başka kadınlarla öylesine konuşmasını yakaladım. İlk defa telefonunu karıştırdım. Resmen içime doğdu. Sonra ciddi bir tartışma oldu. Bırakıp gidemedim. 5 aylık bir bebeğim var çünkü. Şimdi telefonunun şifresini değiştirmiş ve gece bazen bildirim sesi geliyor çok tedirginim. Siz olsanız ne yapardınız?
Yabancı kadınla sanal veya reel farketmez "normal sohbet" diye bir şey olamaz. Ayrıca gizli yapıyor normal ise niye gizli? Eşinin seninle sorunu vardır anlarım önce senle çözmeye çalışsın olmadı mı dostuna arkadaşına desin akrabasına desin anasına kardeşine babasına desin derdini senle ilgili olsun konu veya olmasın, sıkıntı problemi geyiği niye bir kadınla yapıyor şifre değişecek kadar da sana sınır çiziyor..Kızlar birkaç ay önce eşimin başka kadınlarla öylesine konuşmasını yakaladım. İlk defa telefonunu karıştırdım. Resmen içime doğdu. Sonra ciddi bir tartışma oldu. Bırakıp gidemedim. 5 aylık bir bebeğim var çünkü. Şimdi telefonunun şifresini değiştirmiş ve gece bazen bildirim sesi geliyor çok tedirginim. Siz olsanız ne yapardınız?
Yapmış zaten birinciyi affeden ikinciyi de affeder.birakip bosanin demiyorum ama ikna olmanız için bı tane yeter benceTeşebbüs ederse ve ben fark edersem giderim.
Olta atıyor yemi yutarsa avlayacakKankası değilse öylesine konuşma nasıl oluyorki tanımadığı insanla?
Telefon şifresini eşlerin birbirine karşı kullanması beni işkillendirir hep. Heleki içime şüphe düşürecek bir şey yaşadıktan sonra oluyorsa. Elbette kalkıp kalkıp eş telefonunu karıştırmayalım ama şifreye de gerek yok.Kızlar birkaç ay önce eşimin başka kadınlarla öylesine konuşmasını yakaladım. İlk defa telefonunu karıştırdım. Resmen içime doğdu. Sonra ciddi bir tartışma oldu. Bırakıp gidemedim. 5 aylık bir bebeğim var çünkü. Şimdi telefonunun şifresini değiştirmiş ve gece bazen bildirim sesi geliyor çok tedirginim. Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?