şüphe beni öldürecek. aldatılıyor muyum ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Annem de ayni seyi soyluyor. Asla yapmaz kizim adam isinde gucunde tek derdi siSiniz diyor daha dikkatli olcam ceneme sahip olma konusunda

Ben cok soru sorup bunaltiyorum o kiznca da demekki aldatiyor diyorum.

Aldatan adam belli eder kendini ya seninki aldatmıyor bence kesinlikle senin kendi kendine yaptığın kıskançlık bu aynı şeyleri bende yaşarım bu şekilde ama bence aldatan belli eder kendini kocana güven sen o kızları gerekirse patrona şikayet etsin... İş değiştirecek değil ya üzmeyin birbirinizi boş yere deymez

Annem de ayni seyi soyluyor. Asla yapmaz kizim adam isinde gucunde tek derdi siSiniz diyor daha dikkatli olcam ceneme sahip olma konusunda

bence artık sormayın. hatta pohpohlayın.. seni çok sıkboğaz ettim ama sevdiğimden kıskandım..

sana gerçekten güveniyorum.. o yüzden evliliğimiz bu kdar güzel gibi şeyler söyleyin hem gönlünü alırsınız hem de bunlar küpe olur kulağına..

Esin tavrini koymus eyvallahta ne cesaret boyle gece gece ariyorlar nerden yuz bulmuslar

Bos yere okaar kavga cikardimki. Simdi kiziyorum krndime

Yapcam bunu

Aldatılmıyorsun da adamın kulağına kar suyunu kacırmıssın :)

Bos yere okaar kavga cikardimki. Simdi kiziyorum krndime

Diyorum ya bu resmen kıskançlık içimizde başka bir kadın var hepimizi ele geçiriyor o bende de var kendi kendime şüpheleniyorum çocuğun suçu yokken akşam eve geldiğinde kocaman öp ve sarıl

Esin tavrini koymus eyvallahta ne cesaret boyle gece gece ariyorlar nerden yuz bulmuslar
Brni de en cok suphelendiren bu olmustu zaten hersey ondan sonra basladi. Benim kavgalarim. Kiz gercekten yuzsuz ama anlatamam. Ben aradim mesela gecen gun gizli numaradan erkek arkadasimdsn uzak dur dedim . Yani normalde birini boyle arayinca kimsin srn ne erkek arkadasi doye tepki verilir demi. Ama bu kizin tepkisi evlisin sen demi demek oldu. Cunku alismis evlilerlr

Eşin tavrını koymuş zaten gereksiz kuruntu yapıyorsun bence.

Ayrıca mahalle dedikodularından yola çıkarak insanları öyle etiketlemekte hiç hoş değil.

Diyorum ya bu resmen kıskançlık içimizde başka bir kadın var hepimizi ele geçiriyor o bende de var kendi kendime şüpheleniyorum çocuğun suçu yokken akşam eve geldiğinde kocaman öp ve sarıl
Tesekkur edrrim krndi hatalarima gormemi sagladiguniz icin

Ben esinin davranislarinda anormallik goremedin kizlarin zaten adi cikmis kim bilir daha kav kisiyi ariyilar. Emin ol esin seni aldatsa bu kizlar onu biraksin beni alsin diye sana mesajlarini falan gosterip aranizi bozmaya calisirdi. Ama sen kavgalarla hem adami bunaltip kendinden sogutuyosun, ki bu da adamin senden kacmasina neden oluyo, hem de zorla aklina karpuz kabugu dusuruyosun. Adamin yapmiycagi varsa da yapicak bu gidisle. Esini hep hos karsila mutlu et

Eşin tavrını koymuş zaten gereksiz kuruntu yapıyorsun bence.

Ayrıca mahalle dedikodularından yola çıkarak insanları öyle etiketlemekte hiç hoş değil.
Sadece dedikodular deil ama krndimde gordum .

Anladim canim.. Esinin aldigi tavir bence gayet iyi is yerinde de tavri boyleyse hic sikma canini.. Dua et Allah onlara koca versin senin kocayi rahat biraksinlar :)

Zaten gece aramasinin sebebi bencr aramizi bozma cabasiydi. Ic sesim hep boyle dedi yani. Bisey olsa krsin bu kiz cikardi karsima. Cunku ben o ve kardeslerinden baskalariyla kavga ederken oyle seyler soylediklerini gordumki kadinligimdan utandim

e tabiki kızar banada 24 saat ölemi bölemi diye sorsa eşim bende kızarım bu normal insan davranışıdır.. kendinizi yerine koyun eşiniz size sürekli bir erkekten dolayı sorular sorsa bunaltsa en sonunda çıkıp demez misiniz sinirle bana güvenmiyormusun diye üstelik kendinizi düzgünce defalarca ifade etmişken...

Anladim canim.. Esinin aldigi tavir bence gayet iyi is yerinde de tavri boyleyse hic sikma canini.. Dua et Allah onlara koca versin senin kocayi rahat biraksinlar :)
Boyleymis tavri hem kendi soyluyor. Hemde baska bi bayan eleman gecrn gun sirket ortaklarindan birne ondan cok korkuyorum cok sert konusuyo demis bunu bana baskasi anlatti

Yani . Demi. Off hamilelik dahada kiskanc yapti sanirim beni bidr eskiden cok zaman gecirirdik beraber burda okaar zamani yok bize ayiracak o da etkiliyo demekki beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…