Şüphe

tuba_seker

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
48
0
16
İstanbul
Merhabalar,
Ben 10 yıllık evli ve bir çocuk annesiyim, eşimle ufak tefek şeyler haricinde hiç bir problem yaşamadım bu güne dek, birbirimizi çok seven ve sürekli birlikte vakit geçiren bir aileyiz, ancak bir kaç gün önce eşimi facebook’ta küçük bir çocuğun resimlerine bakarken gördüm, kimin çocuğu o dedim bilmiyorum tesadüfen açtım baktım dedi ve hemen kapattı o sayfayı, o gece bir şey demedim, ertesi gün o işe gidince bilgisayarın geçmişine baktım, onun baktığı o sayfaları ve resimleri buldum,
biz evlenmeden önce sevdiği kızın profiline bakıyormuş, o kızda evlenmiş, ve onun çocuklarının resimleriymiş, hem o kızın hem de evlendiği kişinin profillerini defalarca incelemiş, bilgisayarı sistem geri yükleme yaparak daha eski tarihlere almak istedim, acaba ne kadar zamandır bakıyor diye, ama sistem geri yüklenemiyor diye hata veriyor, her neyse, kızın ismini ve soy ismini bildiğim için hemen tanıdım, eşimin o kızı hala düşünmesi ve resimlerine bakıyor olması beni çok rahatsız etti,
akşam sordum sen niçin o kızın resimlerine bakıyorsun dedim, önce panikledi, ne diyeceğini bilemedi, aptal aptal suratıma baktı, sonra toparlamaya çalıştı, kötü bir niyetinin olmadığını, öylesine baktığını, bir anda aklına geldiğini söyledi, bende ona zarf attım, ben bilgisayarı önceki zamanlara aldım ve kontrol ettim, sen uzun süredir takip ediyormuşsun bu profilleri diye, ilk olarak 1 yıl önce aklına geldiğini ve baktığını, sonrada arada bir kontrol ettiğini ama kötü bir niyetinin olmadığını, onunla herhangi bir şekilde iletişime geçmediğini söyledi, telefonunu, mail adreslerini, facebook hesabını falan kontrol ettim, bunun haricinde herhangi bir şeye rastlamadım, ama içime düşen şüphe beni içten içe bitiriyor, ve eşim evde yokken o kızın profiline baktım bir kaç kez, acaba hangi bilgileri mevcut, ne gibi sözler yazmış duvarında diye, hiç bir şey bulamadım ama bu esnada o kızın resimlerine baka baka onun yüzü yer etti beynime, şu an hiç aklımdan çıkmıyor suratı, ben aklıma getirmek istemedikçe her dakika aklıma geliyor ve içim içimi yiyor, bu kadar kafama taktığımı eşime belli etmek istemiyorum, daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığım için nasıl tepki göstereceğimi bile düşünemedim, fikirlerinize çok ihtiyacım var...

Ne yazık ki geçmişi silmek mümkün değil.

Ve insanlar geçmişte birşeyler paylaştıkları kişilerin şu an ne durumda olduklarını merak ederler; bu çok doğal bir dürtü.

Bu, onunla tekrar bir araya gelmek istediği anlamına gelmeyebilir; gelebilir de aslında ama bu bana göre düşük bir ihtimal.

Adı üstünde ESKİ.

Bence bu konuyu fazla büyütmeyin; ne kafanızda, ne de kocanızla konuşurken. Hiiiiç dile getirmeyin.

Olmayacağı varsa da oldurmayın düşüne düşüne.

canım ben nişanlıyım nişanlımı çok seviyorum ama bende bazen eski sevgilimin face profiline bakarken buluyorum kendimi. sanırım sadece merak bizimkisi.istediğimiz kadar unutalım merak ediyoruz bi yerde sanırım

Bence kafaya takılacak bişey yok. İnsanoğlu olarak hepimizde bir merak söz konusu...etrafımızdaki yedi yabancıyı merak ediyoruz haliyle eski sevdiğinin çocuklarınıda merak etmiş ama kötü
bir niyetinin olduğunu düşünmeyin sadece merak işte :) Hala bir ilgisi olsaydı bir hal hatır sormak bahanesiyle iletişime geçerdi bunca zaman. Konuyu uzatıp huzursuzluk yapmayın ama tekrar
bakar ve yakalarsanız tepkiniz bu sefer sert olsun.:51:

Sürekli bakması normal mi sizce ?
Bir kere baksa neyse sürekli bakıyor ve inceliyor.
Çok şüpheli, kız ona yazsa eşinizde yazacak bence.
Sadece iletişime geçmeye cesaret edemiyor o kadar ...
Cesaret edermi bilmem

benimde başıma gelmişti, eşim eski sevgilisini facebokta aramış..ismini soyismini bildiğimden hemen anladım..fakat benimki aynı isim ve soyisimde birden fazla profil incelemiş yani aramış..erkekler bunu neden yapıyor bilmiyorum..eskiye özlem mi? merak mı? bende bunun cevabını bulamadım..ama herkesin başına gelebilir, geliyor da...

canım bence takma kafana ikiside evli.Hepimiz merak edip geçmişi kurcalamıyormuyuz üstünde durulacak konu değil rahat ol.zaten şu facebook çıktığından beri ailelerin huzuru kaçtı gıttı bu ne böyle herkes facebookta.En güzeli bence hesabı kapatmak.

canım bak ne güzel 10 yıllık bir evliliğin var,çocuğun var,herşey yolunda...şimdi eski sevgilisinin profiline bakıyor diye çok da uzatma tatsızlık yaratma,zaten sen tepkini göstermişsin.insanoğlunun mayasında vardır bu,MERAK EDER..kimi az eder,kimi çok,kimi de hiç merak etmez..içini ferah tut,aklına kötü şeyler getirme,kocana da sürekli bu konuyu açıp adamın aklına düşürme.olmayacağı varsa da olur mazallah evlerden ırak..

Eski erkek arkadaşımın profiline bakmıştım ve bunu salak gibi sevgilime ağzımdan kaçırmıştım orası salaklıık onu geçiyorum :27: Neyse o köpürdü aldatıldığını iddia bile etti ama benim ki sadece merakdı ona karşı en ufak bir hissim yoktu.
Bence dert edip üzmeyin kendinizi merakdır öylesine.

teşekkürler arkadaşlar, biraz olsun rahatladım, yazdıklarınızdan sonra sadece merak olacağına kanaat getirdim
ama şu kızın yünü ve adını bir an önce beynimden silmem lazım
sürekli aklıma geliyor olması çok canımı sıkıyor ve huzursuz ediyor beni
inşallah kısa zamanda atlatırım bunuda...

eşinin kötü bir niyeti yok gibime geldi insanoğlu boş kalınca merak ediyor bende bakmıştım eski sevgilimin profiline insan merak ediyor yani bu onu unutmadığım anlamına gelmiyor çoktan unuttum kocamıda çok severim bence takılma böyle şeylere

cnm meraktan bakmştır bence fazla konu etmeyin gerçek olur allah korusun

ayrıca size ihanet edecek olsa o kadar cin fikirli olsa geçmişi silerdi neler okuyoruz buralarda

ve insanın şüpheli hiçmi teli çalmaz gizli gizli konuşmaları olurdu hal hareketlerinden zaten sende anlardın

sadece öglesine bakmıştır cnm kapat konuyu tekrar bakmaya yeltenirse tepkinizi daha çok gösteririsin:50:

ya bunda birşey yok. bence olayı fazla abartmıssınız.... mesela size kendimden bir örnek vereyim... üniversite zamanında 2 hafta çıktıgım yani öyle görüştüm bir çocuk vardı ama aramızda duygusal birşey oluşmadı..zaten bitirdik bi anda.. neyse benim facebook hesabım yok... gecen gün arkadasım benim yanımda faceyi açtı.... bende tabi merak ettgim akrabalarımın, arkadaslarımın profillerine baktım... o daha önce çıktıgım çocugunda profil resimlerine baktım... evlenmiş ama öyle bir tatlı çocugu vardiki ... bebegin bütün resimlerine baktım.çok tatlıydı maşallah.. ama sadece meraktan bir bakıştı benimki... yoksa herkes evlenmiş barklanmış.herkes sevdigini almış.. kim kimin umrunda....

evet, bazen aklımıza çok garip şeyler gelebiliyor ve hiç olmadık şeyleri bile merak edebiliyoruz,
ama bu olayın tam tersini yaşasaydık ben eski sevgilimin profiline bakarken eşime yakalansaydım
eminim onun tepkisi benimkinden çok daha sert olurdu, bana hayatı zından ederdi uzunca bir zaman
neyse,
kafamı dağıtacak uğraşlar bulmalıyım kendime bir süre.

erkekler işte onlar yapınca ne var bunda olur sen yapsam dünyayı ayağa kaldırırlar.amann boşver meraktır o sadece.ama sen yinede gözünün üstünde tut :) şeytan azapta gerek :)

Back
X