Şüphe

Ya çaresiz olmak ne kadar kötü bunun için de bilgisayar lazımmış bizimki bozuk artık bol bol dua edeceğim bir şey var sa Rabbim göstersin diye başka yapacak bir şey yok

Seni kıskandırmak için şiir atması çok saçma.inanılacak gibi değil

Arkadaş tamam boşanma da bu kadar saf olma lütfen.
Adamı takip edemeyeceğine göre eğer bir yanlışı varsa ve eğer boşanacaksan inşallah yanlışını görürsün.
Boşanmaya niyetin yoksa boşuna karıştırma ve kafanda kurma.
Yok yere yüz göz olma.

Peki bir şey söyleyeceğim kadınlar erkekleri kıskandırmak için türlü türlü entrikalar çeviriyor da erkekler neden yapmasın
Açıkcası ben olsam böyle bi şey yapmazdım.güven sarsıcı.başka bayanlar yapar mı bilmem.bana saçma geldi

Boşanma davası nasıl açılır?

Boşanma davası açmak için kusursuz olmak veya daha az kusurlu olmak şart değil.Daha ağır kusurlu olan tarafta davayı açabilir. Fakat karşı tarafta az da olsa kusurlu olmalı.Örneğin: Zina sebebiyle boşanma davası açılan adama eşinin de ağır hakaret etmiş olması gerekir. Boşanma davası açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini Avukat Fuat Volkan Bilgehan Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz. Sizleri yakından ilgilendiren videolarımızla sizleri sitemize davet ediyoruz. Kadınlar Kulübü olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalmaya ne dersiniz :)

Cok sacma sapan bir yalan soylemis. Kadinla aralarinda bisey var iste apacik ortada. Bence kadin esinizi korumak icin oyle soyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…