Şüpheden boğulmak üzereyim

Oraya gir bunu yap yedekle şurdan şu yapılıyo gibi engin bilgilerim yok uğraşma da bence
Al telefonu eline bi online işlem şifresi edin çıkart dökümanları olsun bitsin
Yükle ekle bekle takip et uzun ve meşakkatli iş, ben sabredemezdim

Moral mi istemişti konu sahibi?
Arkadaşım, telefonu karıştırsam burada gizlemem için ne gibi bir nedenim olabilir.. Tanıyor muyum sizleri de çekineyim bundan.
Ben derdimle uğraşıyorum, lütfen bu şekilde davranacaksanız konuyu meşgul etmeyin olur mu

Telefon numarasını da taciz ederek mi aldı adamdan. Tek taraflı bişey olmadığı belli

Moral mi istemişti konu sahibi?
İstemesi mi lazım
Berbat bi durum o belli
Konu sahibi telefon karıştırdıysa bile demek ki hissetti bişeyler, yoksa hep karıştırıyo olsa işi başından bilirdi şu an şaşırmazdı
Konuda zaten adamın yediği nanelerin karşısında telefona değinen olmadı, senin dışında

hayır, hiç yazmadı

Adamin numarasini kendi bulmus da olabilir. Ne fettan kadinlar var. Tabi bu ufak bir ihtimal ama her olasiligi degerlendirmek lazim
Nasıl bulunur bilmiyorum açıkçası ama sanmıyorum da dünyada erkek mi bitti. Ama adam da laubali olunca kızda ayarsız olunca olan olmuş bence bu olayda

Konu sahibi diyo ki yaka kartında isim varsa ordan bilip isimle hitap eder eşim
Ki en sevmediğim insan tipidir ilgi çekmek amaç gibi gelir bana

Merhaba tamam da canım nasıl der ,dememeli,diyemez o kadar

bazı.kadınlar çok.samimi.olmasalar.bile hemcinslerine canım diye.hitap ediyorlar biz de burda tanimadigimiz üyelere.canım.diye.hitap edebiliyoruz

online işlem olayını.halletti ordan bir şey.çıkmadı zaten sadece.whatsapp kullanıyormuş eşi.mesajlasmak için

Telefon numarasını da taciz ederek mi aldı adamdan. Tek taraflı bişey olmadığı belli

telefon.numarasini da.hani.mağazada.çalışıyor ya fatura falan kesilirken.verdilerse o şekilde de ulaşmış olabilir diye.düşündü bazı arkadaşlar

konumum tamamina hakim olduğum için kısa özet geceyim dedim

Kız bana mesleki anlamda soru sormak için beni ekledi; ama bugüne kadar hiç soru sormadı, bu da garip.
Bir yandın eşimin davranışlarına bakıyorum, bana çok düşkün, mutlu etmeye çalışıyor. Eliyle yemek bile yedirir düşünün, ikimiz de çalışıyoruz o nedenle evde destek olur, ev işlerine yardım eder. Ütü yapar, çamaşır atar makineye, mutfak toplar arada. Sürekli de dua eder, mutluluğumuz bozulmasın diye.
Bu nedenlerle konduramıyorum ona bu durumu, eğer aldatma olayı varsa benim tüm insanlara güvenim bitecek.....

Bence bugun is cikisi o magazaya bi ugrayin..Hatta gayet kibar bi sekilde sicak davranin..Gozlemleyin ama sakin ola ki kontrolunuzu kaybetmeyin.Kiz paniklicek mi görün..Sizin yerinizde olsam ben bunu yapardim.

Valla ben olsam giderim kızın yanına eşime nasıl böyle bir mesaj gönderirsin,ne münasebetle canım dersin ,numaran kayıtlı bile değil numarandan arştırdım derim onu orada rezil ederim.Eşini ararsa, canım ben senden şüphe bile etmedim mesajı yanlışlıkla gördüm numarayı araştırdım sana güvendiğim için,sana birşey demedim kıza gittim derim

Sağ ol bende takip ettiysem yeni gelene anlatmaya çalışırım herhangi bir konuyu
Bilmiyorum ama tak diye biri merhaba canım diyosa bence canım denen kişi de sütten çıkma ak kaşık değildir
Bana tanımadığım biri canım diyemez, eşim ismimin sonuna 'im' demişti sahiplenme eki hani o zamanlar arkadaştık ismimin sona getirilen ekleri sevmem demişliğim vardır mesela. Canım cicim böceğimler hiç normal gelmez bana

Numarayı o şekilde edinse bile hitap tuhaf yani

kıza gitmek çok yanlış olur. birincisi konu sahibi haklıyken haksız olur, ikincisi ise varsa böyle bir durum baş sorumlusu konu sahibine sadakat sözü veren eşidir.

Kız benim çalıştığım meslekle ilgileniyordu, bana onunla ilgili sorular sordu, arada size soru sormak için face den ekleyebilir miyim dedi, ben de ismimi söyledim

Bir kamu kurumunda amirim

Benim çalıştığım alanda bir birimde memur olmak istiyormuş, okuyormuş kız aynı zamanda. o zaman gerçekten samimi duygularla hareket ettiğini düşünüyorum, sonradan niyeti bozmuş olabilir.

Siz olmak ister gibi Belki hayali sizin gibi biri olmak ...

Bence bugun is cikisi o magazaya bi ugrayin..Hatta gayet kibar bi sekilde sicak davranin..Gozlemleyin ama sakin ola ki kontrolunuzu kaybetmeyin.Kiz paniklicek mi görün..Sizin yerinizde olsam ben bunu yapardim.

Yanlış anlamayın.fikrinize saygim var ama konu sahibi zaten şu an saskin şokta eli ayagina karışır.her.şeyi berbat.edebilir eğer bir şey varsa da.öğrenme ihtimali ortadan kalkabilir. Bence.en mantiklisi önce.whatsapp gecmisini ele geçirmek sonra duruma göre gitsin.isterse.rezil etsin o kadını orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…