Ne kadar fazla muhalefet o kadar fazla populerlik. Taktik guzelMoral mi istemişti konu sahibi?
Arkadaşım, telefonu karıştırsam burada gizlemem için ne gibi bir nedenim olabilir.. Tanıyor muyum sizleri de çekineyim bundan.Moral mi istemişti konu sahibi?
Telefon numarasını da taciz ederek mi aldı adamdan. Tek taraflı bişey olmadığı belliKonu sahibi, belki kiz kocanizi takinti yapti ve onu taciz ediyor bilemeyiz. Siz sessiz kalin ve takipte olun. Elinize gecen her ayrintinin bir ornegini alin mesela mesajlarin ekran goruntusu vs.. Ne varsa toplayin. Ilerde olumsuz bir durumla karsilasinca cok isinize yarayacak.
Ben şu aşamada sağlıklı düşünemiyorum, ama beni aldattığına ilişkin kanıtlar ortaya çıkarsa sessiz kalmam, gerekeni yaparım diye düşünüyorum.peki siz bu durum karşısında nasıl bir yol izlemeye karar verdiniz ? bir planınız var mı ?
İstemesi mi lazımMoral mi istemişti konu sahibi?
Adamin numarasini kendi bulmus da olabilir. Ne fettan kadinlar var. Tabi bu ufak bir ihtimal ama her olasiligi degerlendirmek lazimTelefon numarasını da taciz ederek mi aldı adamdan. Tek taraflı bişey olmadığı belli
Akşam telefondan online işlem şifresi edinir misinBen şu aşamada sağlıklı düşünemiyorum, ama beni aldattığına ilişkin kanıtlar ortaya çıkarsa sessiz kalmam, gerekeni yaparım diye düşünüyorum.
hayır, hiç yazmadıartık öğrendim ki kimse bizim gibi iyiniiyetli değil.şu durumda bile böylesiniz..
belki de kadın kocanızı beğendiği ve ulaşmak istediği için sizden bilgileri aldı.böyle cin fikirli pislik kadın çok ne yazık ki.
peki size hiç face den yazdı mı işinizle alakalı ? hani demişti ya sorcağım şeyler olur diye?
Nasıl bulunur bilmiyorum açıkçası ama sanmıyorum da dünyada erkek mi bitti. Ama adam da laubali olunca kızda ayarsız olunca olan olmuş bence bu olaydaAdamin numarasini kendi bulmus da olabilir. Ne fettan kadinlar var. Tabi bu ufak bir ihtimal ama her olasiligi degerlendirmek lazim
bilmem yılışık bi kız gibi geldi ama öncesi de olabilir tabi. eksik veri var net bi şey söyleyemiyorumMerhaba canım demiş muhabbetin öncesi olduğu çok bariz
Merhaba tamam da canım nasıl der ,dememeli,diyemez o kadar
Oraya gir bunu yap yedekle şurdan şu yapılıyo gibi engin bilgilerim yok uğraşma da bence
Al telefonu eline bi online işlem şifresi edin çıkart dökümanları olsun bitsin
Yükle ekle bekle takip et uzun ve meşakkatli iş, ben sabredemezdim
Telefon numarasını da taciz ederek mi aldı adamdan. Tek taraflı bişey olmadığı belli
edinmiş canım. dökümlerde o numarayla herhangi bir konuşma ya da msjlaşma yokmuş.Akşam telefondan online işlem şifresi edinir misin
online işlem olayını.halletti ordan bir şey.çıkmadı zaten sadece.whatsapp kullanıyormuş eşi.mesajlasmak için
telefon.numarasini da.hani.mağazada.çalışıyor ya fatura falan kesilirken.verdilerse o şekilde de ulaşmış olabilir diye.düşündü bazı arkadaşlar
konumum tamamina hakim olduğum için kısa özet geceyim dedim
kıza gitmek çok yanlış olur. birincisi konu sahibi haklıyken haksız olur, ikincisi ise varsa böyle bir durum baş sorumlusu konu sahibine sadakat sözü veren eşidir.Valla ben olsam giderim kızın yanına eşime nasıl böyle bir mesaj gönderirsin,ne münasebetle canım dersin ,numaran kayıtlı bile değil numarandan arştırdım derim onu orada rezil ederim.Eşini ararsa, canım ben senden şüphe bile etmedim mesajı yanlışlıkla gördüm numarayı araştırdım sana güvendiğim için,sana birşey demedim kıza gittim derim
Kız benim çalıştığım meslekle ilgileniyordu, bana onunla ilgili sorular sordu, arada size soru sormak için face den ekleyebilir miyim dedi, ben de ismimi söyledim
Bir kamu kurumunda amirim
Benim çalıştığım alanda bir birimde memur olmak istiyormuş, okuyormuş kız aynı zamanda. o zaman gerçekten samimi duygularla hareket ettiğini düşünüyorum, sonradan niyeti bozmuş olabilir.
Bence bugun is cikisi o magazaya bi ugrayin..Hatta gayet kibar bi sekilde sicak davranin..Gozlemleyin ama sakin ola ki kontrolunuzu kaybetmeyin.Kiz paniklicek mi görün..Sizin yerinizde olsam ben bunu yapardim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?