Kız bir mağazada çalışıyor, birgün eşimle gittik, laf lafı açtı, biraz kaynaştık, masum da bir kıza benziyordu. Sonra kız beni face den ekledi. Ama telefon numaralarımızı vermedik birbirimize. Eşim hangi ara aldıysa bilmiyorum artık
waow kız cok uyanıkmıs esini tanıyorsa seni faceden ekleyip oradan takip etcek hayatınızı ne yapıyor ne ediyor mutlumusunız ilişkiniz nasıl eşin sana değer veriyormu.korktum valla inşallah kötü seyler çıkmazKız benim çalıştığım meslekle ilgileniyordu, bana onunla ilgili sorular sordu, arada size soru sormak için face den ekleyebilir miyim dedi, ben de ismimi söyledim
Kızlar dua edin düşündüğüm gibi olmasın. O sadece eşim değil; arkadaşım, sırdaşım, dert ortağım.. Dalsız yaprak gibi kalırım ben, affedemeyecek de.. Dua edin çok....,
Merhaba canısı deseydin töbe yaŞimdi ne yapıcam ben? Hemen belli etmek istemiyorum çünkü bir bahane ıyduracaktır. Nasıl anlarım neler olduğunu??
Allahım bana yardım et...,
Benim çalıştığım alanda bir birimde memur olmak istiyormuş, okuyormuş kız aynı zamanda. o zaman gerçekten samimi duygularla hareket ettiğini düşünüyorum, sonradan niyeti bozmuş olabilir.Yani mesleginiz le.ilgili ne.merak etti.anlayamadim sanki bunu bahane edip yakın olmaya çalışmış gibi.
Benim çalıştığım alanda bir birimde memur olmak istiyormuş, okuyormuş kız aynı zamanda. o zaman gerçekten samimi duygularla hareket ettiğini düşünüyorum, sonradan niyeti bozmuş olabilir.
Benim çalıştığım alanda bir birimde memur olmak istiyormuş, okuyormuş kız aynı zamanda. o zaman gerçekten samimi duygularla hareket ettiğini düşünüyorum, sonradan niyeti bozmuş olabilir.
Eşin de az değilMağaza bir avm nin içinde. Eşim arada gider avm ye, çok da uzak değil, gittiğini de saklamaz, ihtiyaçlar için gidiyor. O mağazaya da uğramış olabilir haliyle
Çay demleyecektim de saate bakmak için cart curt kıvıracağına açık açık söylesene kocamın telefonunu karıştırdım diye...
Kız merhaba canım demiş, ötesi var mı? İlişkileri olduğu apaçık belli. Uyanık kocan numarayı kaydetmemiş ki, yakalanırsa yanlış mesaj gelmiş herhalde diyip kıvırabilsin. Kızın kim olduğunu da biliyorsun. Bundan sonrası kocanın seni ikna edip kandırabilitesine bağlı...Kolay gelsin.
artık öğrendim ki kimse bizim gibi iyiniiyetli değil.şu durumda bile böylesiniz..Benim çalıştığım alanda bir birimde memur olmak istiyormuş, okuyormuş kız aynı zamanda. o zaman gerçekten samimi duygularla hareket ettiğini düşünüyorum, sonradan niyeti bozmuş olabilir.
Ne kadar güzel moral veriyorsun konu sahibine. Elestirecek bisey bulamadin sacma sapan biseyi öne atiyorsun. Bazen bu uyeler de kendilerini acayip komik duruma dusuruyorlar yaa hakkatenÇay demleyecektim de saate bakmak için cart curt kıvıracağına açık açık söylesene kocamın telefonunu karıştırdım diye...
Kız merhaba canım demiş, ötesi var mı? İlişkileri olduğu apaçık belli. Uyanık kocan numarayı kaydetmemiş ki, yakalanırsa yanlış mesaj gelmiş herhalde diyip kıvırabilsin. Kızın kim olduğunu da biliyorsun. Bundan sonrası kocanın seni ikna edip kandırabilitesine bağlı...Kolay gelsin.
Ne kadar güzel moral veriyorsun konu sahibine. Elestirecek bisey bulamadin sacma sapan biseyi öne atiyorsun. Bazen bu uyeler de kendilerini acayip komik duruma dusuruyorlar yaa hakkaten
Eşim sosyal bir insan, bir yere girdiğimizde hemen insanlarla kaynaşır. mağazalarda çalışanların yaka kartı varsa direkt isimleriyle konuşur, samimi olur insanlarla.Online işlemleri boş verin, artık Whatsapp üzerinden hem mesajlaşılıyor hem de konuşuluyor. Kim ne yapsın SMS'i? Eşiniz normalde nasıl bir insan? Benim eşim yapı gereği insanlarla çok samimi olmaz. AVM'de çalışan (arada samimiyet olmaması anlamında söylüyorum) bir kadın eşime "Merhaba canım" diye mesaj atarsa kesin aldatıyordur diye düşünürüm -öyle canımlar filan çok ekstremdir onun için çünkü. Ama mesela günlük hayatında çok canım-cicim olan arkadaşlarım da var; eğer eşiniz öyle biriyse belki bir şey yoktur. Yalnız bu kızla neden samimi olup numara değiş-tokuşu yaptılar; o da bir soru işareti.
bence eşin seni aldatıyorsa o mağazaya gitmeden öncesinde başlamıştır aldatmaya... genelde duyarız ya aldattığı kadınla evdekini arkadaş yapar o erkek müsveddeleri.
Telefonun genel ayarlar bölümünde iclouds a gir, ordaki maili kontrol et, belki eski mesajlar gelebilir. yine orada i cloudsta belgeler ve veriler seçeneğinin altında whatsupp ı yedeklemeye al. Birde whatsapp ta aramalara bak o da fAVORİLER sekmesinin yanında SON ARAMALAR da.. buralara bakmanı öneririm.
ve son olarakta whatsapp ın ayarlarını şu şekile getir; ayarlar/sohbetler ve aramalar/ sohbet yedeğini günlük yedekle seçeneğini işaretle.
İNŞALLAH HİÇBİR ŞEY OLMAZ SEN TEDBİRİNİ AL İÇİNİ FERAH TUT.
Eşim sosyal bir insan, bir yere girdiğimizde hemen insanlarla kaynaşır. mağazalarda çalışanların yaka kartı varsa direkt isimleriyle konuşur, samimi olur insanlarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?